Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.677
Cevap
714
Favori
839.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir çılgınlık(belki enayilik) yapıp Comandante'yi aldım.Şu an kargoda.Socratic coffee verilerine göre en iyi el değirmeni comandante ve helor 101.Performansları mahlkönig ek43 neredeyse aynı.Ben önce baratza encore almayı düşündüm ama ileride espresso makinesine geçeceğim için bunu aldım(encore modifiye edilse bile espressoda yetersizmiş).Comandante'nin Handgrounda göre baya bir sınıf farkı var.Handground için, hario ve porlex gibi değirmenlerin bir üstü diyebiliriz.

Hafta sonu aeropress, french press ve v60 için öğütüp deneyeceğim.Deneyimlerimi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thawne

Bir çılgınlık(belki enayilik) yapıp Comandante'yi aldım.Şu an kargoda.Socratic coffee verilerine göre en iyi el değirmeni comandante ve helor 101.Performansları mahlkönig ek43 neredeyse aynı.Ben önce baratza encore almayı düşündüm ama ileride espresso makinesine geçeceğim için bunu aldım(encore modifiye edilse bile espressoda yetersizmiş).Comandante'nin Handgrounda göre baya bir sınıf farkı var.Handground için, hario ve porlex gibi değirmenlerin bir üstü diyebiliriz.

Hafta sonu aeropress, french press ve v60 için öğütüp deneyeceğim.Deneyimlerimi yazarım.

Çok iyi bir karar vermişsiniz comandante almak ile hocam. Bende 1 ay önce ilk satışa sunulduğu an sözenden comandante ye geçiş yapacakken uygun fiyatlı bir mazzer mini buldum ve onu aldım. Değirmen bu işin en önemli kısmı gerçekten, kaliteli AA bir değirmen ile kahveyi içince bunu daha iyi anlıyorsunuz bu yüzden bütçe el verdiği taktirde kaliteli bir değirmen edinmek,para vermek verilen her kuruşu hak ediyor. Keyifle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim.Bende 2 sözen, bir çakma porlex ve hario miniden sonra bezdim ve böyle bir karar aldım.Aslında 1000 lira civarı yarı pro bir değirmen almayı da düşündüm ama yer sorunu ve bakım zahmetine katlanmak istemedim.
  • Mazzer mini ' yi nereden aldınız hocam? 2. el mi mi aldınız fiyatı nedir ?
  • Comandante hazretleri geldi.

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

Hafta sonu farklı boyutlarda kahve öğütüp, fotoları buraya koymayı düşünüyorum.
  • thawne kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli olsun. Bende eldeki hario yu encore u ve fazladan duran bekoyu satip almayi planliyorum o degirmenden :) elektrikli ddgirmenin temizligi ve bakimi vs igrasmak istemiyorum. Breville dusundum ama comandanteye karar kildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boxx

Merhabalar,
    Bir kavrulmuş kahve tedarikçi alternatifi olarakhttps://www.boxxcoffee.com/ 'u denemenizi isterim.
    1-2 gün devam edecek %30 indirim kuponu var, kupon kodu "donanim".

kahveyle ilgili her türlü sorularınız için coffee@boxxcoffee.com

Merhaba %30 indirim kuponu hala devam ediyor mu?
    Şans eseri başlığı gördüm. Daha önce sipariş verip memnun kalmıştım tekrar almak istiyorum. Umarım kupon devam ediyordur.

Genelde espresso için mi kullanacaksınız? Bu kadar fiyat farkına değecek ne artısı var diye merak ediyorum. Sözen veya hario Skerton ile çok mu farklı olacak sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bck6579 kullanıcısına yanıt
    Evet ediyor, ben dün sipariş verdim bugün içiyorum şu an :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bck6579

quote:

Orijinalden alıntı: Boxx

Merhabalar,
    Bir kavrulmuş kahve tedarikçi alternatifi olarakhttps://www.boxxcoffee.com/ 'u denemenizi isterim.
    1-2 gün devam edecek %30 indirim kuponu var, kupon kodu "donanim".

kahveyle ilgili her türlü sorularınız için coffee@boxxcoffee.com

Merhaba %30 indirim kuponu hala devam ediyor mu?
    Şans eseri başlığı gördüm. Daha önce sipariş verip memnun kalmıştım tekrar almak istiyorum. Umarım kupon devam ediyordur.

Şimdi gördüm ben de.El Salvador olacaktım French Press için öğütme yokmuş sadece Espresso varmış.
    Başkalarına bakacağım

Etiyopya alacağım.Ne kadarlık geliyor 250 / 300 gr ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 23 Şubat 2017; 15:29:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bıkıp mazzer super jolly almıştım, en fazla birkaç yıl kullandığımız bir telefon için bile çok daha fazlasını veriyoruz ki çok kahve tüketen biri iseniz iyi bir öğütücü şart

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

Bende bıkıp mazzer super jolly almıştım, en fazla birkaç yıl kullandığımız bir telefon için bile çok daha fazlasını veriyoruz ki çok kahve tüketen biri iseniz iyi bir öğütücü şart

Ona bakmıştım ben hem zor bulunuyordu sanki hem de 2.500 lira mı neydi.

Öğütücü tamam da tek çeşit içen biri değilseniz her seferinde ayarlaması sıkıntı verebiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Pour over performansi 10binlik makineler(ek-43 gibi) ile yarisiyormus. Toz vs birakmiyor.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    EL Salvador espresso kavurması varmış Altuy bey çok yardımcı oldu sağolsun. COSTA RICA FINCA LA CUESTA PALMICHAL HONEY önerdi.
    Paketler 250 gram olarak geliyor ve inanılmaz kokuyor paketin içini açınca. Eğer V60 ya da chemex ile demleyecekseniz favorim Adado.
  • mavera71 M kullanıcısına yanıt
    Bende gördüm devam ettiğini ve siparşi verdim. Böyle kampanyalar nitelikli kahvenin tanınmasına yardımcı oluyor ve seviniyorum. Granül kötü kahve içmektense doğru kavrulmuş güzel tatlar her zaman bir artı kazandıracaktır. herkese afiyet olsun :)
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    seffa S kullanıcısına yanıt
    Hario bunun yanında çöp kalır.Az önce filtre olarak bir deneme yaptım parçacıklar eşit, toz yok.Ayrıca çok kolay öğütüyor.Hatta internet üzerinden aldığım taze çekilmiş kahvelerden bile daha homojen.Daha fazla yorum yapabilmem bir süre kullanmam gerekecek.

teşekkür ederim @seffa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thawne -- 23 Şubat 2017; 18:44:33 >
    Espresso olarak kullanacak misiniz ?

• seffa S kullanıcısına yanıt
    Espresso makinem yok.Yazın alabilirim :) Şu an para kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thawne -- 23 Şubat 2017; 19:2:15 >
  • Yabancı kaynaktan Hario ile kıyaslama incelemesi buldum.Belki yardımcı olabilir.

http://www.hotroastedlove.de/hrl/commandante-c40-mk3-vs-hario-mini-mill/

Hario her zaman ki gibi 'toz'utmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: thawne

Hario bunun yanında çöp kalır.Az önce filtre olarak bir deneme yaptım parçacıklar eşit, toz yok.Ayrıca çok kolay öğütüyor.Hatta internet üzerinden aldığım taze çekilmiş kahvelerden bile daha homojen.Daha fazla yorum yapabilmem bir süre kullanmam gerekecek.

teşekkür ederim @seffa

Çok para ama ya

• 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.