Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.677
Cevap
714
Favori
839.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123913241
  • Arkadaslar bununla chai tea latte yapabilir miyim

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 14 Şubat 2017; 22:49:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbere

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123913241

Dripper iyi de daha zahmetli değil mi? Dripper ile uğraşacağıma french press var zaten, onu kullanmaya devam ederim.
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    bana göre makine ile dripper arasında uğraş açısından tek fark, birisinin suyunu siz dökerken, diğerinin suyunu makine dökmesi. french press ile farkı da french press'te temizlik daha zahmetli oluyor, dripperda kağıdı çöpe atınca bitiyor. elinizde french press varsa, çok daha pahalı profesyonel filtre kahve makinelerinden almadıkça makine ile uğraşmayın bence. tabi bunları kendi beklentilerimi karşılayacak şekilde söylüyorum. bir dripper veya french press ile doğru demlemeyi yaparak en yii makinelerin size sunacağı kahveleri yapabilirsiniz. ama ihtiyacınız olan kafein ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılamak ise, bu makine de yeterli gelecektir.
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    kokusu cok guzel insanı cezbediyor bunun ama hic tat alamadım.

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    evet yapabilirsiniz
  • Beko Bkk2170 espresso makinesi sanirim kirec tuttugu icin once akis saglamadi (su cekmedi)

daha sonra isindiktan sonra da dusuk debiyle su verdi.elimde durgol ve sitrik asit var, nasil kullanmaliyim? durgol daha uygun olur sanirim.bir teknigi var midir?

• bonarrikahve.com 'dan aldığım 4x250 paket siparişim Pazartesi gününden beri Ön sipariş olarak gözüküyor. Mail de attım ancak cevap falan gelmedi. Kargoyla ilgili de bir gelişme yok. Bu kadar yavaş mı çalışıyor bu site ?
  • Espresso için sözen kullanıyorum.Aeropress,v60 için hario mini mill.Sözenden memnunum açıkçası espresso konusunda.Ancak hario beni hayal kırıklığına uğratıyor demleme yöntemlerinde.Tam bir ayar tutturamadım herhalde.Tozlanma oluyor.Özellikle aeropressde çok net görüyorum.Acaba diyorum kg 79 alsam mı? Tatmin eder mi beni bu yöntemlerde.Demlemek benim için önemli.Espresso yapmak kadar zevkli.Günün bütün yorgunluğunu yapma ve içme aşamasında atıyorum
  • Donanım.Uzmanı kullanıcısına yanıt
    durgolü(ya da suda eritilmiş 2 çorba kaşığı limon tuzunu) su haznesine koyun. 1 kadar su ilave edin. suyun ısınmasını bekleyip ışık yanınca su çekme düğmesine basın. 100 ml kadar su akınca durun. merak etmeyin, ilk dökülen bu su kazanın içinde beklemede olan ilaçsız su. 2-3 dakika bekleyip tekrar çalıştırın. suyun tamamını çekebilmesi için su haznesini elinizle kaldırıp, gerekirse eğerek hortumların haznedeki suyun mümkün olduğunca tümüne yakınını çekmesini sağlayın. ya da hazneye koymak yerine büyükçe bir bardağa da karışımı koyup hortumları bardağın içine koyarak çekmesini sağlayabilirsiniz. bundan sonra da bir 3-4 dakika bekleyip suyu akıtın. sonrasında hazneyi suyla doldurup 2-3 kez boşa akıtın.
  • Buda benim ekipman. Dün gelen kafeingo siparişimden farklı bir tat heart beat.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

bonarrikahve.com 'dan aldığım 4x250 paket siparişim Pazartesi gününden beri Ön sipariş olarak gözüküyor. Mail de attım ancak cevap falan gelmedi. Kargoyla ilgili de bir gelişme yok. Bu kadar yavaş mı çalışıyor bu site ?

Arkadaşlar bonarri kahve 'den alışveriş yapmış olan yok mu? Pazartesiden beri kargoya verilmedi ürün. Mail attım cevap yok, telefonla aradım açmadılar. Sakat mı bu yer?
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Sakat biyer degil hocam. Saglik sprunlari var sanirim bu aralar. Sıkıntı olursa telafi eder emin olin.

• beyler kiwi marka makineden alan varsa bir pm atabilirmi ?
  • quote:

quote:

bonarrikahve.com 'dan aldığım 4x250 paket siparişim Pazartesi gününden beri Ön sipariş olarak gözüküyor. Mail de attım ancak cevap falan gelmedi. Kargoyla ilgili de bir gelişme yok. Bu kadar yavaş mı çalışıyor bu site ?

Arkadaşlar bonarri kahve 'den alışveriş yapmış olan yok mu? Pazartesiden beri kargoya verilmedi ürün. Mail attım cevap yok, telefonla aradım açmadılar. Sakat mı bu yer?

Ara sıra sağlık sorunları yaşıyor Necdet Bey. Merak etmeyin mutlaka gönderir.
    Burda da gecikmeler yaşandığı söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

quote:

Ara sıra sağlık sorunları yaşıyor Necdet Bey. Merak etmeyin mutlaka gönderir.
    Burda da gecikmeler yaşandığı söyleniyor.

Bugün mail attı evet. Sağlık problemleri varmış ve bu dönemdeki siparişleri iptal ediyormuş. Benimki de iptal olmuş. Sağlık olsun. Başka bir zaman sipariş veririm burdan.

• bonarri sağlamdır merak etmeyin er yada geç paranız yahut kahveniz elinize ulaşacaktır :)
  • Arkadaşlar espresso yapmak için olan filtrem yok nereden bulabilirim ?

• real hipermarkette gördüm fiyat iyi gibi cam bu arada
  • Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Metro marketlere de bir bakın. Baya bir çeşit french pres gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.