Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.606
Cevap
714
Favori
836.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde kahvelerim geldi kafeingodan aeropress ile yapiyorum ben

Fakat ben kahveleri cok aci sert buldum bu kahveleri yumusatma kolay icim yapma islemini en iyi nasil gerceklestiririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrhbalar ben 37 sinde yeni kahve müptelası olmaya çalışanlardanım... dedimki azcık egzantrik bir kahve makinem olsun hem çekirdekte öğütsün şekil olsun hemde güzel iş çıkarsın.. gittim homend ın coffee 5002 - 600 tllik kahve makinesini aldım bide starbuckstan guatemala kahvesi..
    https://www.homend.com.tr/
    Coffeebreak 5002 Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi
    http://www.homend.com.tr/coffeebreak-5002-ogutuculu-filtre-kahve-makinesi?gclid=CPH3v9_A688CFYefGwodlEoM6w

oda ne dk 1 gol 1 hata verdi cihaz.. Aradım firmayı özür dilediler değiştirebileceklerini söylediler ama benim şevkim kaçtı çünkü cihaz
    1. kahveyi plastik bir malzemede öğütüyor. acaba aromasını bozarmı
    2. bu fiyatta yeni aldığım bir cihaz nasıl arızalı çıkar ya 14 gün sonra bozulsaydı (servis servis uğraş )
    3. e1 hatası nedir ne kılavuzda yazıyor nede firmada kimse cevap verebiliyor..

ya arkadaşlar cihaz bana özel kampanyalı 600 tlden indirilip 460 tl ye geldi sizce yine ben bu cihazda ısrarcı olmalımıyım yoksa zamanlaması olan ve çekirdek öğüten başka bir filitre kahve makinesimi bakmalıyım..

yardımlarınız için Çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanay -- 21 Ekim 2016; 11:53:29 >

• Arkadaşlar n11'deki BENNER_KAHVE firmasını bileniniz var mı? Kolombiya Supremo alıcam ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkanay V kullanıcısına yanıt
    selamlar. ilk olarak hayırlı olsun.

1. genelde hepsi plastik malzemede ogutme işlemi yapıyor. Sorun olacagını sanmıyorum.
    2. Biraz kısmet işi diyelim.
    3. bilemeyeceğim :)

aslında aldıgınız rakam guzel bir fiyat. hepsi arızalı cıkacak diye birşey yok sonucta 2 yıl garantili olan bir urun. 10 yılda sorun cıakrtmaya bilir sizin gibi alır almazda sorun cıkartabilir. Ama anladığım kadarı ile siz biraz sogumussunuz. Ama ogutmesi olmasın diyorsanız cok daha ucuza filtre kahve makineleri bulabilirsiniz. Hatta yarı fiyatına guzel filtre makineleri bulabilirsiniz diye dusunuyorum.
  • volkanay V kullanıcısına yanıt
    Arıza yapınca hiç mi kullanamadınız, sorma sebebim daha önce fakir passion alıp denemiştim. Tasarım hatası olarak kahve pişerken çıkan buhar çekilmiş kahve haznesinde kalan kahveyi çamura çeviriyordu. Bunda var mı öyle bir problem merak ettim.
  • Crizantem kullanıcısına yanıt
    yeşil kahve çekirdeklerinin birçoğundan aldım, n11e mağaza açmaları büyük şans bizler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 21 Ekim 2016; 13:43:42 >
  • Crizantem kullanıcısına yanıt

Ben aldım 230 derece turbo fırında yaklaşık 13-14 dakika kavurdum gayet güzel oldu. Yine sipariş vereceğim ama şöyle bir durum var, satıcı tüm ürünleri ücretsiz kargo ile satıyor. Yani kargo ücretlerini ürünlere eklemiş, ben şimdi dört kilo çekirdek alsam dört adet kargo ücreti ödeyeceğim. Bu durumu satıcıya söylemek lazım.

• orhan kullanıcısına yanıt
    benim tahmininm kargo anlaşması olduğu için hepsini ücretsiz kargo olarak satışa sunmuş, kotası yüksek olunca ek yük olmuyor

kargo olmazsa daha ucuz olur diye düşünmemek lazım
  • demek istediğim maliyete eklediklerini düşünmüyorum, ücretli kargo da olsa fiyatları değişmeyecektir tahminim

kargoya takılmayın bence, bukadar çeşidi bulmak bile önemli bir hizmet kahve severler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 21 Ekim 2016; 15:37:56 >
  • Arkadaşlar ben de kafeingo dan french press için kahvelerimi aldım. Yalnız benim içtiğim kahvelerin tadları sanki hepsi aynıymış gibi geliyor. Ben mi yanlış demliyorum var mı bir tüyosu ??? Aldığım kahveler, Basic space, intro, costa rica tarrazu ve melange magique
  • bilmiyorum hocam sadece tahmin, n11'in avantajı çek vs. ile uyguna alabilmeniz o nedenle belirtmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 22 Ekim 2016; 2:48:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crizantem

Arkadaşlar sanalbaharattan kahve siparişi vericem. Kahveyi french press ile demliyorum. Guatemala kahvesini severim. Buna göre, Etiyopya Yirgacheffe, Colombiya Supremo ve Etiyopya Sidamo arasından hangisini önerirsiniz?

colombiya supremo bana çok hafif geldi niyeyse, bence mutlaka indian arabica'yı deneyin, damak tadı ama ben çok beğendim, tekrar sipariş verdiğimde en çok ondan alacağım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise89

Aynen aslında satıcıların bunu anlayıp hem kargolu hem kargosuz seçeneği koymaları lazım. Geçen n11. den turşu alıcaktım çeşidi az bulunan bir türü. 10 kavanoz alıcam adam hepsini bedava kargo yapmış, durumu açıkladım örnek verdim mesajla bir türlü anlamadı salak, en uygun fiyatları veriyoruz hala diyor ben de vazgeçtim.

Hocam 10 kavanozu farklı günlerde birer birer alsaydiniz :) satıcı ne demek istediğinizi anlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamulmuyorsam hepsi blend kahve keskin tatlar alamazsin.lakin costa ricanin belirgin bi tadi olmali.

edit: melange damak zevkime uymadi benim hic.sanki espresso kahvesi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciz mahallinde raks -- 21 Ekim 2016; 16:22:05 >
  • haciz mahallinde raks kullanıcısına yanıt
    Kokuları muhteşem ama tat lar sanki aynı . melange bende pek beğenmedim costarica da farklı bir tat alamadım, peki ne tür kahveler önerirsiniz farklı tatlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise89

Arkadaşlar ben filtre kahve makinası almak istiyorum. Kahveler hakkında çok bilgili değilim daha önce Dolce Gusto kahve makinası almıştım, latte, expresso, cha tai gibi güzel kahveler yapıyor ancak kapsülü çok pahalı 3 liraya denk geliyor. Şimdi çok kahve içtiğim için ekonomik birşey arıyorum öneriniz nedir?

şimdi kahveyi gerçekten kaliteli bir içim için mi istiyorsunuz yoksa içerim geçerim tada çok takılmam mı diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanay

mrhbalar ben 37 sinde yeni kahve müptelası olmaya çalışanlardanım... dedimki azcık egzantrik bir kahve makinem olsun hem çekirdekte öğütsün şekil olsun hemde güzel iş çıkarsın.. gittim homend ın coffee 5002 - 600 tllik kahve makinesini aldım bide starbuckstan guatemala kahvesi..
    https://www.homend.com.tr/
    Coffeebreak 5002 Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi
    http://www.homend.com.tr/coffeebreak-5002-ogutuculu-filtre-kahve-makinesi?gclid=CPH3v9_A688CFYefGwodlEoM6w

oda ne dk 1 gol 1 hata verdi cihaz.. Aradım firmayı özür dilediler değiştirebileceklerini söylediler ama benim şevkim kaçtı çünkü cihaz
    1. kahveyi plastik bir malzemede öğütüyor. acaba aromasını bozarmı
    2. bu fiyatta yeni aldığım bir cihaz nasıl arızalı çıkar ya 14 gün sonra bozulsaydı (servis servis uğraş )
    3. e1 hatası nedir ne kılavuzda yazıyor nede firmada kimse cevap verebiliyor..

ya arkadaşlar cihaz bana özel kampanyalı 600 tlden indirilip 460 tl ye geldi sizce yine ben bu cihazda ısrarcı olmalımıyım yoksa zamanlaması olan ve çekirdek öğüten başka bir filitre kahve makinesimi bakmalıyım..

yardımlarınız için Çok sağolun

homend makinelerde böle sorunlar oluyor sanırım. Geçen aldığım Blender Off tuşunda çalışıyor On tuşunda kapanıyor ve hız ayarı yaptırmıyordu. Bildirdim geri gönderdim kargo karşı ödemeli sıfır başka bir makine gönderdiler. Ben herşeye rağmen Homend firmasını seviyorum müşteri memnuniyetine önem veren bir firma. Bende katı meyve sıkacağı, türk kahvesi makinesi ve blenderi var iyi para yedirdim adamlara

Ancak gel gelelim ki kahve olayı bambaşka bir dünya. Homend'in kahvenin yapısını bozmadan öğüten bir makine yaptığını düşünmüyorum ( öğütücülerdeki konik öğütme olayından bahsediyorum ). Ki yapsa bile filtre makineleri genelde ısı ayarını önemsemeden çalışır buda kahvede kötü tatlara neden olur ( ne kadar taze olursa olsun ). Eğer kahve müptelası olmaya çalışıyorsanız bu konuya gerçekten hevesiniz varsa makineyi iade edip kalan parayla manuel demleme ekipmanlarına adım atıp güzel bir giriş yapabilirsiniz. Hatta 460 TL'nin biraz üstüne koyup ev tipi önerilen nadir öğütücülerden olan Breville Bcg820 ( ikinci el ) alıp yanına da seramik hario alırsanız bu filtre makinesinden çok daha iyi sonuçlar alacağınıza eminim. Ya da 50 TL civarına sözen el değirmeni + hario seti de gayet tatmin edici sonuçlar verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 21 Ekim 2016; 18:04:42 >

• Kafeingoda en belirgin tad yirgacheffede belli oluyor.sanalbaharattan 1kg sidamo 25 tlye alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: haciz mahallinde raks

Kafeingoda en belirgin tad yirgacheffede belli oluyor.sanalbaharattan 1kg sidamo 25 tlye alabilirsin

bende sanal baharattan sidamo alıcam fiyat çok uygun cidden.
  • sözen değirmene gidicem almaya. ayar yaptırmam falan gerekiyor mu orada filtre kahve için? şu düz olandan almak istiyorum uygundur sanırım gördüğüm kadarıyla herkes onu kulalnıyor
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.