Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.677
Cevap
714
Favori
839.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde kahvelerim geldi kafeingodan aeropress ile yapiyorum ben

Fakat ben kahveleri cok aci sert buldum bu kahveleri yumusatma kolay icim yapma islemini en iyi nasil gerceklestiririm
  • orhan kullanıcısına yanıt
    Kavurma işini ben evde yapabilir miyim bilmiyorum ya. O yüzden kavrulmuş alma niyetindeyim.
  • sarampol S kullanıcısına yanıt
    Bende hafif kahveden ziyade biraz daha yoğun kahveleri seviyorum hocam. İndian Arabica'yı inceleyeceğim.
  • Arkadaaşlar rossmann dan bu ürünü aldıö toz 1 lt suya döküp espresso makinesinin içinden geçiriyorsunuz. Ardından bolca suyla tenizliyoruz makineyi
     '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crizantem

Arkadaşlar n11'deki BENNER_KAHVE firmasını bileniniz var mı? Kolombiya Supremo alıcam ama.

bir ay olmadan 2. zam gelmiş ürünlerine, sebebini anlayamıyorum yani dolara bağlayacaklarsa ayıp ederler, ortalam 5tl artış olmuş durumda

23 eylülde 34,41 tl ye almış olduğum 1kg sumatra çekirdekler 39,84 tl olmuş durumda şuan, biz kargoyu tartışırken fiyatlar aldı başını gidiyor

ürünleri kaliteli olsa da fiyat politikası bukadar saçma olmaya devam edecekse artık birşey demiyorum olumlu yönde, umarım düzenlemeye giderler böyle olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 22 Ekim 2016; 16:24:06 >
  • makine işine girmedim hocam daha hiç, french press ile devam ediyorum ama ilerde olsa da prof bi ürün alırdım

filtre kahveyi aşağı yukarı aynı şekilde yapıyordur makineler ya bütçenize göre araştırılabilir, kullanmış-kullanmakta olan arkadaşlar yorum yazar umarım

edt: biliyorum kargo için dediniz de fiyatların böyle oynak olması çok saçma
  • Arkadaşlar Facebook'ta 3.nesil kahve ile ilgili bir grup ve sayfa kurduk. Özellikle gruba hepinizi bekliyorum. Birbirimize soru sorarak bilgilenebileceğimiz bir grup olur umarım.

https://www.facebook.com/groups/1154760247951979/

https://www.facebook.com/kalitelikahvefedaileri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 22 Ekim 2016; 22:40:51 >
  • fatihgh3 kullanıcısına yanıt
    Benimde alacağım Kolombiya Supremo kavrulmuş kahve 35 TL'den 42,50 TL'ye çıktı. Mesaj atıp söyledim önceki fiyattan verirlerse alacağım, yoksa almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crizantem -- 23 Ekim 2016; 0:45:05 >
  • sanal baharattan herkes memnun mu

• Kivi Han Türk kahvesi hoşuma gitmişti. Bu sefer Türk kahvesi ve filtre kahve siparişini beraber vereceğim,filtre kahve olarak YİRGACHEFFEE'ı denemek istiyordum,fakat Baristasepeti'nde Sidamo var. Kafeingo'dan YİRGACHEFFEE siparişi versem,genelde yorumları olumlu.Türk kahvesi'nide Kafeingo'dan önerirmisiniz. İki ayrı yerden sipariş verip iki kargo ücreti ödemek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 23 Ekim 2016; 18:24:07 >
  • Crizantem kullanıcısına yanıt
    indian arabica gövdesi düşük bir kahve .

• Evde cold brew yapimi icin bi alet geliştireceğim daha once yapan varmi kendi ugraslariyla

daha doğrusu piyasada olan bir urunu kendim yapacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciz mahallinde raks -- 23 Ekim 2016; 22:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Benimde kahvelerim geldi kafeingodan aeropress ile yapiyorum ben

Fakat ben kahveleri cok aci sert buldum bu kahveleri yumusatma kolay icim yapma islemini en iyi nasil gerceklestiririm

Evet kesinlikle acı. Ben de 4 çeşit almıştım hiçbirini sütsüz içemedim.
    Bugün kahve festivalinde şerif hocadan aldığım Brundi çekirdeğini denedim, Espressoda yağ gibi gitti hem de sütsüz. Kabahati genelde kendime bulurdum ama çekirdeğin kalitesi, kavruluşu ve tazeliği birinci etken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciz mahallinde raks

Evde cold brew yapimi icin bi alet geliştireceğim daha once yapan varmi kendi ugraslariyla

daha doğrusu piyasada olan bir urunu kendim yapacagim

Kahveler.nette bunla ilgili bi başlık var, ilginç projeler yapılmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasbeandan aldığım çekirdekler ve ekipman geldi. 1 hafta gibi kısa bir sürede Orduya ulaştı. 750 gram kahve, 250 gram cascara (kurutulmuş kahve meyvesi), clever dripper ve 100 tane filtre, ve 30 tane kalita kantan filtreleri kargoyla beraber 270₺ye geldi.

Edit: Kahve çuvalı hediye olarak geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpJuice -- 24 Ekim 2016; 16:20:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PimpJuice

Hasbeandan aldığım çekirdekler ve ekipman geldi. 1 hafta gibi kısa bir sürede Orduya ulaştı. 750 gram kahve, 250 gram cascara (kurutulmuş kahve meyvesi), clever dripper ve 100 tane filtre, ve 30 tane kalita kantan filtreleri kargoyla beraber 270₺ye geldi.

Edit: Kahve çuvalı hediye olarak geldi :)

clever dripperin farki nedir

• Donanım.Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Hocam french press gibi demleme boyunca kahve suyun içerisinde kalıyor sonrasında bardağa yerleştirince altındaki mekanizma sayesinde süzmeye başlıyor. Ayrıca kağıt filtre ile kullanıyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PimpJuice kullanıcısına yanıt
    sizinki kadar kaliteli olacagını sanmıyorum ama Migros'ta benzer alet (marka ve kalite farklı) 8 tl'den satılıyor. 30 tanede filtre hediyeli.
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiğiniz daha çok hario v60 veya melitta drippere benzeyen, suyu döktüğünüzde aşağıya doğru akan bir koni olması lazım hocam. Bunda bardağa veya karafa ne zaman yerleştirirseniz o zaman akmaya başlıyor.
  • PimpJuice kullanıcısına yanıt
    dogrudur ustad aynen oyleydi altı delik delikti benim baktıgımın :)
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.