Büyük boy ve hafif valiz önerisi
Merhabalar, büyük boy ve hafif bir valiz almak istiyorum. 5000 TL ye kadar bütçem var kumaş olmasın ve mümkünse çok hafif olsun önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler
Büyük boy ve hafif valiz önerisi
Merhabalar, büyük boy ve hafif bir valiz almak istiyorum. 5000 TL ye kadar bütçem var kumaş olmasın ve mümkünse çok hafif olsun önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler
Metin2 PVP server önerisi
Selamlar, 5 arkadaş yeni metin2 pvp serverine başlamak istiyoruz 2 ay keyifli bir şekilde oynayalım güzelce dedik. Orta seviye zorlukta bir metin2 serverı arıyoruz mümkünse online sayısı yüksek olsun, aşırı afgan farmı da olmasın. Rodnia ve Aeldra oynadık onlar hariç önerirseniz seviniriz. Şöyle düzgün kaliteli bi server önerisine açığız
Masaya topun değdiğini anlayacak bir sistem hakkında
Merhabalar,
Düşündüm araştırdım fakat aklıma gelmedi. Sistemimiz şöyle masatenisinde ben raketle manuel bir şekilde topa vuruyorum ve masanın karşısına top değdiğinde yani başarılı bir top atışı yaptığımda bunu bilecek bir sistem tasarlamak istiyorum. Masaya düşeceğini algılamak 2 boyutlu bir iş olduğundan ötürü aklıma bir sensör gelmedi tavsiyelerinize açığım
2 kişiye yetecek airfryer önerisi.
Selamlar bütçem var ama tek kişi yaşıyorum airfryer almak istiyorum kaliteli bir şey olsun isterim fakat sanki fiyat arttıkça hacim artıyor gibi geldi çok büyük bir şeye ihtiyacım yok. Temizliği rahat olan ve hani en fazla 2-3 kişiye yetecek hacimde airfryer önerisi arıyorum bütçem var fiyatı sorun değil
Teşekkürler
Harpoon RGB Wireless vs G305
Arkadaşlar bu iki fareden birini almak istiyorum başka alternatifim yok. Sadece bu iki fareyi kıyaslayabilir misiniz?
Teşekkürler.
Rival 3 Wireless vs Logitech G305
Sorum başlıktaki gibi birinden birini almayı düşünüyorum. Şu an Rival 310 kablolu kullandığım için Rival 3'e daha yakınım.
Merhabalar başlıkta yazdığım gibi 500 TL Bütçem var kablosuz mouse almak istiyorum. Aklımda Rival 3 veya G305 var. Çok oyuncu bir insan değilim ama arada oyun oynarım (tür farketmeden). Tavsiyelere açığım
Samsung zammı dedikodusu hakkında
1 bayi ve internetteki bir kaç kişi nisan aybaşında zam gelecek diyordu, bu haberin aslı astarı var mıdır? Samsung bayide çalışan tanıdığınız varsa falan.
Honor 50 mi s21fe mi
Honor 50 ile s21fe arasında kaldım ikisi de aşağı yukarı aynı fiyat sizce hangisi alınmalı ?
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.823
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 214.558 (Bu ay: 1.883)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.498 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO