Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.690
Cevap
718
Favori
842.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ims

Kapsülsüz makine tercih edin, kapsüle mahkum kalmayın. Kapsülsüz makinede dilediğiniz yerden dilediğiniz çeşit taze kahveyi kullanarak kendi kahvenizi zevkinize göre yapabilirsiniz.

Kapsule bagli olunmamasi cok buyuk arti ama Cafissimo'nun su ozelligi büyük avantaj denilebilecek bir durum var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Kapsülsüz makine tercih edin, kapsüle mahkum kalmayın. Kapsülsüz makinede dilediğiniz yerden dilediğiniz çeşit taze kahveyi kullanarak kendi kahvenizi zevkinize göre yapabilirsiniz.

Kapsule bagli olunmamasi cok buyuk arti ama Cafissimo'nun su ozelligi büyük avantaj denilebilecek bir durum var mi acaba?

Buna en doğru yorumu Cafissimo ve bir başka makine kullanmış arkadaşlar yapabilir.
  • quote:

quote:

kahve mevzunda bir yerden sonra en önemli konu tazelik olduğu için cafissimo'nun "kapsülü tak kahveni iç" tarzı kolaylıktan sonra çok da fazla bir artı sunduğunu düşünmüyorum.

ec 220 sahibi ve ebeveynlerine cafissimo aldırmış biri olarak tazelik diyorsanız kapsüllü makine almayacaksınız. ec 220 cafissimo kadar pratik değil ama bir el değirmeni yardımıyla taptaze kahve çekip içebiliyorsunuz. cafissimo ise muazzam pratik, tak, espressoyu al, çıkar, bu kadar. nescafe'den hallice içeyim derseniz de bu tarz tazeliği olmayan ama pratik makinelere yöneleceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 27 Mart 2015; 17:06:50 >

• balcis kullanıcısına yanıt
    EC220 nin pratik olmayan yonu nedir? Sut kabi da alicam kopuk isini onda yapacagim zaten. Peki EC220 de tamper var mi?

• wurtz kullanıcısına yanıt
    ec220 olarak düşünme. kapsülden değil direkt kahveden espresso çeken makinalardan bahsediyorum. çekilmiş kahveyi içine koyup kendin tamperliyorsun. öbüründe kapsülü koyup düğmeye basıyorsun, tabii ki daha pratik.

ec200'de plastik bir kısım var tamper için, kullanabiliyorsun onu ama ayrı tamper de olur tabi.
  • quote:

quote:

Dilediğiniz zaman Cafissimo ile kendi doldurdugunuz kapsül kahveyi icebilirsiniz. İhtiyacınız olan öğütücü ve kahve.Bununla ilgili videolara bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.Cafissimo ile hem kapsül hem çekirdek kahve içebilirsiniz Cafissimo Duo ile isyerimde kendi doldurduğum kapsülleri tüketiyorum.samimi olmak gerekirse portafilter esspresso makinasının yaptığı kahvenin yanına yaklasamaz. Ne lezzet bakımından nede renk bakımından. Bulanık oluyor yani.orjinal kapsül de doldurulmuş kapsül de.

• Kapsullu almayın kafeste kanarya gibi olursunuz

• 150 tl ye caffisimo klasik aldik deneyelim gorelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Akakın

quote:

quote:

Dilediğiniz zaman Cafissimo ile kendi doldurdugunuz kapsül kahveyi icebilirsiniz. İhtiyacınız olan öğütücü ve kahve.Bununla ilgili videolara bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.Cafissimo ile hem kapsül hem çekirdek kahve içebilirsiniz Cafissimo Duo ile isyerimde kendi doldurduğum kapsülleri tüketiyorum.samimi olmak gerekirse portafilter esspresso makinasının yaptığı kahvenin yanına yaklasamaz. Ne lezzet bakımından nede renk bakımından. Bulanık oluyor yani.orjinal kapsül de doldurulmuş kapsül de.

Övecek gibi girip kötüleyerek çıkmışsınız. Güzel bir yaklaşım.

• Arkadaşlar toz halinde sıcak çikolata önerebilecek olan var mı?
    Geçen Illy den rica ettim biraz verdiler (satmıyorlar mış ) ama bitti,gayet güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

fakir cafe passion alınırmı kullanan varmıdır?

gizli öğütücülü sistemi var. çekirdek atıp öğütüyor direkt. ama iyi öğütüyormu acaba?

Bu makinayi İstanbul bilişim den aldım. Hem de çok büyük bir hevesle. Fakat değirmenin altındaki kahve haznesi pişirme sırasında buhardan nemleniyor ve kahve çamura dönüyor. İade hakkımı kullanmak ise İstanbul bilişimde tam bir rezillik. Yasayı hiç takmayan firma iadeyi kabul etmedi kargoya verip hakem heyetine verdim. Bir seneye yaklaştı yeni ödeme yaptılar.

Allah allah, makine ayıplımıydı? bende alacağımda bu hafta kurt düştü içime

Üstat AMAN SAKIN HA. AŞAĞIDAKİ MESAJI OKU. BU mesaj daha yeni sahibinden.com da ilanını gördüğüm bahsettiğin philips makinenin 2.el ilanı sahibine attığım mesajdan sonra aldığım cevap.(Yalnız ilan verileli 6 ay olmuş) ama ilan sahibi sağolsun beni yanlış seçim yapmaktan kurtardı. okuyunuz.
    ******Mesajı yazan kahve makinasını 6 ay önce satışa çıkarmış kişinin bana attığı mesaj**************
    Derdimiz üzüm yemek değilki. Philips in gerçekten ayıplı ürünüdür. Tamamen sorumsuz davrandılar ve iade almadılar. Çağrı merkezi ve servisi makinada sorun yoktur dedi konuyu pişkince kapattı. 15 yıldır hem evde hem işte kv yapılıyor bu belki onikinci makinemizdir. Bütün makineler demlikleri kırıldığında yenisi bulunmadığından veya servisleri yeni demliği philips de olduğu gibi yeni makine fiyatına sattığı için atıldı. Bu makinanın demliği 70 TL. yeni bir makine hemde daha kaliteli alman cam demliğiyle 50 TL ye bulunabiliyor. Makinanın satışını çoğu marketten kaldırdılar , sadece iadesi zor olsun diye internet mağazalarından satıyorlar. Bizim aldığımız Media Markt mağazası ayıplı olduğunu farketti, başka bir alışverişte 400 TL kendi zararına indirim yapıverdi. Avrupa da hiçbir yerde satılamıyor şikayetler nedeniyle. Makine beş para etmezki- inanmıyorsanız philips sitesindeki yorumları okuyun... İyi Kahve yapmak için KOÇTAŞ daki 39,90 TL ye satılan makineyle bile bundan daha lezzetli kahve yapılıyor. Zaten gerçek kahve değirmeni yok öğütücü dedikleri blender bıçaklı saçma basit birşeyi var. Yine hazır öğütülmüş kv kullanmak zorunda kalacaksınız. zaten demliği damlatıp heryeri rezilce kirletiyor. Kocaman kalıbıyla taşırken veya demliğin kurumalarında temizliği ayrı işkence. Servise gitme sebebi ise kağıt filtreyle kullanırken değirmen çalışınca kvnin konduğu filtre haznesinin kapağı açılıp bütün odayı size temizlettiriyordu. bunu görmek için masanıza bir su bardağı kv koyup çekiçle rastgele birkaç kere vurun. Yani kağıt filtreyle kullanılmayacak her seferinde bir de filtre yıkanacak böylelikle kapak açılmaz, demlik te damlama yapmaz denildi. Niyetiniz güzel bir kahve içmekse krups vey Jura makine alın içine İtalyan Lavaza, Avusturya AMAROY kahvesi koyun size 60-70 gr kahveyi irmik iriliğinde çekip koridorun 165metre ötesinden kokusunu duyursun. Biz bunu yapıyoruz. Niyetiniz ucuza kv yapmaksa markete gitmelisiniz. Jacobs Monarch 500 gr dan ayda iki paket alın yaptığınız kahvenin kokusu 50 metreden duyulur. Niyetiniz paranızı boşa harcamaksa bu ilkel makineye starbucks tschibo vs aroma basılmış yanık yoz kv satanlardan alınmış çekirdek doldurun 125 gr kahveyi israf edin. Çamur gibi berraklıkta bir şey için.dünyanın parasını ödemiş, her gün anmış olursunuz. Bilmediğinizi düşündüğüm son husus, Starbucks veya Tschibo kahvenin içindeki aroma yağları nedeniyle kaliteli makinelerin değirmenlerini tıkaması. Krups un değirmenini değiştirmek zorunda kalınca öğrendik. Philips ve Saeco ( Avrupadaki Philips ) dan uzak durun demeliyim. Hürmetlerimle

• quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

150 tl ye caffisimo klasik aldik deneyelim gorelim

Doldurduğunuz kapsül ilk kapsül gibi lezzetli olmayacak
    ama ilk baştaki kapsüldeki tadı almak isterseniz de
    2 ayda makina parası kadar da kapsüle vereceksiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akakın

quote:

quote:

Övecek gibi girip kötüleyerek çıkmışsınız. Güzel bir yaklaşım.

Amacım kötülemek değil tecrübeyi paylaşmaktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahve şuruplarında Neden Fo markası tavsiye edilmiyor? Monin'in yarı fiyatına satılıyor.
  • Yari fiyatina cunku yerli uretim. Yogunlugu ve aromasi monin kadar iyi. Ama f/p urunudur kendileri. Monin ve Griffard en iyi 2 suruptur. Ben cafede Fo kullaniyorum sahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 30 Mart 2015; 23:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Yari fiyatina cunku yerli uretim. Yogunlugu ve aromasi monin kadar iyi. Ama f/p urunudur kendileri. Monin ve Griffard en iyi 2 suruptur. Ben cafede Fo kullaniyorum sahsen

peki hangi aromaları önerirsiniz? cafissimo sipariş geçtim bende. latte/filtre de kullanacağım.

birde hangi siteden almalı ?
  • Kahvede gidecek aromalar findik,karamel,beyaz cikolata ve badem. Bunlar benim begendiklerim. Damak tadina gore degisir. Sanalpazarda vardi en son sanirim. google dan bakabilirsin. Tchiboda moninin kucik siselerde satilani vardi o da is gorur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar
  • Kahvefabrikasından aldığım decaf çekirdek kahveleri hiç beğenmedim arkadaşlar. Kesinlikle uzak durun. İlk defa bir çekirdek kahveyi ziyan ettim.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.