Teğmen
04 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Nissan Qashqai 2012 model otomatik vites kazasız 55.800 km deki arabam satılıktır.Araçta kesinlikle sigara içilmemiştir.araç tekna sport pack donanım paketlidir.(diger teknalardan farklı olarak 17 inç jant,bagaj portları,karartılmış camlar bulunmaktadır, 3 farklı sürüş modu vardır.)2 parça yüzeysel boyası vardır.araç titanyum gri renklidir.aracın 2 sahibiyim. 2 yıl geçerli tüv vizesi ve eksoz muayenesi 2019 yılı agustos ayına kadar yenilenmiştir.fiyat olarak 65.00
0 düşünüyorum..araç izmir seferihisardadır.
Vatan bilgisayardaki gece indiriminde note 8 fiyatı 4299 tl.dir.Bu fiyat sıcak olmayabilir ama sepete eklediginizde hediye olarak wireless şarj seti ve samsung gear vr + controller black ekleniyor şuan...2 hediye toplamı yaklaşık 800 tl oldugu düşünülürse fiyat 3500 gibi oluyor..ihtiyacı olan degerlendirebilir..
Hb da da lipton 900 gr.lık early grey ve 900 gr.lık siyah inci çaylar 15.66 tl..marketlerde yarım kilolukları bile 16.50 den başlıyor.lipton çay sevenler için sıcak fırsat olabilir.

Nissan Qashqai 2012 model otomatik vites kazasız izmir
Nissan Qashqai 1.6 cvt şanzuman arabaya lpg uygulaması önerirmisiniz? Daha önce otomatik vites araca lpg uygulaması yaptıranlar memnun mu acaba önerirler mi?
İzmir de hangi marka ve ustayı önerirsiniz?
Seferihisar daki evimize kalorifer kazanı montajı ve panel radyatör baglantısı yapacak ehil usta arıyorum..kazan ve petekler hazır olup sadece montaj yapılacaktır.tavsiye edebileceginiz usta varsa görüşmek isterim...
Arkadaşlar 1.74 cm boyunda 76 cm.eninde kaliteli buzdolabı önerisi olan varmı ? Fiyat olarak degilde kalite kullanış ve elektrik tüketimi daha önemli olacak
avensis 1.6 benzinli baz modeli ariyorum...bayileri gezip goren duyan varsa yardimci olabilir mi ? Ya da ayni seviyelerde c-d sinifi sedan kasa onerisi olan?
Merhabalar...gecen yil izmir seferihisar daki evimi tanidik vasitasiyla emekli bir subaya kiraladim.yaz donemi izmir e gidince kontrat yapacaktik..kiraci yazin benle bulusup karsilasmadigi gibi 3 aydir telefonlarimida cikmiyor..2 aydir evde yasamiyor esyalari var evde depo gibi bunu site yonetimide teyit ediyor..kiracidan 3 ay duzenli kira alabildim sadece 8 aydirda kira alamiyorum.gecen su ve elektrik borcu birikmis hatta 1.5 bin tl.lik elektrik bircunuda ben odemek zorunda kaldim.sozlu olarak evi 1 yillik kiralamistik surede bu ay bitiyor..bu konuda hukukcu arkadaslardan nasil davranabilirim diye yardimci olmalarini istiyorum..tsklr
Sitelerde satilan kahve makinasi ile filtre kahve makinalari arasindaki farklar nelerdir acaba ? Iyi kahve icmek icin uygun fiyatli makina tavsiyeniz varmidir ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 543
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 6.457 (Bu ay: 173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.