Muhtemelen Dino Zoff bir numaradır...İzlediklerim içinde de Peter Schmeichel kesinlikle...
Volkan
Oliver Kahn
muslera
Belki en iyi değil ama Fabian Barthez.
volkan
Gelmiş geçmiş en iyi 3 kaleci;
Dino Zoff, Peter Schmeichel, Jose Luis Chilavert'dir.
En efsane kaleci de benim gözümde; René Higuita
Şlaver nedir abicim ? Akılcı bulmuyorum, kalecilik özellikleri sınırlı bir abimizdi, frikikleri iyiydi filan tamam.
Fernando Musleraaaaa, nambır van. Altın elleriyle kupayı Uruguay'a getiren isim. Yaşım 66, malum nedenlerden ötürü Moskova'ya gittiğimde yıl 65, izlemiştim, Sovyet Panter'ini, ondan sonra bu gezegende ondan daha iyisini görmedim. Ta ki, Fernando'ya kadar, kedi refleksileri, şahin gözleri ile, kalede güven veriyor güven.
(Muslera transferinden sonra kafa ütüleyen, transferlerden sonra birbirini gaza getiren taraftar tepkisi okudunuz, tıpatıp örnekler için : G.D.Santos, Jo, Keita, Kewell, Baros, Forlan, Reyes)
O değil de kusura bakmayın canlar, sadece sosyal medyadaki gücünüzden çok dertliyim. Bu biraz ironi içeriyor gibi görünebilir ama bundan 2 hafta önce bu tepkinin bir seviye altını veren arkadaşlarımız, cankuşlarımız vardı.
Ne olur, bir transfer haberiyle hemen tüm camia olarak kenetlenip, hemen hoplamaya, adamları tepeye çıkarmayın. Sonra çok gülüyorum ben şahsen. Kendi taraftarım yapınca da gülüyorum, üstelik galiz küfürler de ediyorum.
zubizaretta, zoff
Ben 31 yaşındayım, Van Der Sar ve 88 yılındaki Rus Kaleci Dassaev ile tabii ki Schumi gördüğüm en iyi kaleciler..
Wakabayashi
18 yaşındayım, 1.90'ım, kaslıyım, Rus mafyasındayım ve Interpol tarafından aranıyorum. En iyi kalecinin Kahn olduğunu düşünüyorum.