Kahn Seaman Van Der Sar izlediklerim arasında bana göre en iyileriydi
Ömer Çatkıç
Aykut tabiki
1.Seaman 2.Schmeichel 3.Lev Yashin
Bu golü hiç unutmam. Peter Schmeichel.
Schmeichel, Van der saar, Seaman , Casillas , Kahn , Cech, Buffon , Barthez...
O içlerinden seçim yapamam şahsen. Aklıma gelenler bu kadar unuttuklarım olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Tabiki Lev Yashin. Yüzyılın kalecisi ünvanı vardır kendisinin.
Bence Daasaev çocukluğumun kalecisidir. 88 avrupa şampiyonasında Van bastenden yedigi gol akıllara kazınsa da o dönemin bende en iyi kalecisiydi. sonraki dönemlerde tabiki Schmeichel ve en son buffon da mükemmel kaleciler bence.
Tabii ki de
Ali Güneş
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
Tabii ki de
Ali Güneş
Hogh de vardı bi aralar. Gerçi kk görüp çıkmıştı bir Beşiktaş Fenerbahçe maçında onlada ilgili bir foto bulsana sana zahmet.
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
Tabii ki de
Ali Güneş
Hogh üstten auta giden topa smaç vurdu diye hatırlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bystander1907
o gol adama çarptığı için girdi. Unutulmayack gol budur cantona nın yorumunuda hatırlarsın umarım: Boliç'in golü tesadüftü; ama Arif'in golü harikaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
quote:
o gol adama çarptığı için girdi. Unutulmayack gol budur cantona nın yorumunuda hatırlarsın umarım: Boliç'in golü tesadüftü; ama Arif'in golü harikaydı.
o topu şumaykıl değil bütün maykıllar gelse kurtaramazdı
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
quote:
O golün Unutulmayacak olması güzel olmasından değil anlamlı olmasındandır.40 Yıllık Hegemonyanın yıkılması unutulacak birşey değildir.ayrıca Siz gs taraftarlarının Her olayda takımcılık yapmasına da artık şaşırmıyorum.