Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kimdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2011)
Giriş

Pele

Maradona

Messi

Cristiano Ronaldo

Kaka

Shevchenko

David Beckham

Luis Figo

Roberto Carlos

Zidane

Hagi

Gullit

Van Basten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 13 Nisan 2008; 22:43:40 >

• o da sorumu tabiki MARADONA
  • Maradona
  • Hagı yi yazmamışsın
  • Hagi
  • Pele
  • ekledim
    quote:

Orjinalden alıntı: cocobongo

Hagı yi yazmamışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelmiş geçmiş en iyi kadrolar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Juan Roman Riquelme ekle
  • dostum burdaki oylamada oyun hagi ve christiano arasında değişir maradonayı katmıyorum çünkü o yanlış hatırlamıyosam napolide bi süre coşmuştu sora uyuşturucu falan derken silindi ... verdiğim oy senin anketin içindir fkat bana gore gelmiş geçmiş en iyi oyuncu CANTONAdır bi izle derim
  • hakan şükür
  • Ronaldinho.
  • Hagi mi

van basten gullit vs. hiçbirini eklememişsin yalnız nasıl bir anket bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

Hagi mi

van basten gullit vs. hiçbirini eklememişsin yalnız nasıl bir anket bu

ekledim dostum
  • hagi elbette
  • benim gözümde hagiden daha iyisi yoktur
  • Eskiden futbol sahaları kötüydü ve böyle kaliteli sahalar yoktu.Aynı zamanda kaliteli ayakkabılar ve kaliteli toplarda yoktu.Ve daha zor ve daha fazla yetenek gerektiren bir dönemdi.Bu yüzden PELE ve MARADONA gelmiş geçmiş en iyi futbolcular sıralamasında ilk sıradadır.Özellikle Pele gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur.Şimdi ise daha iyi saha şartları daha iyi kaliteli özel ayakkabılar daha kaliteli toplar var.Geçmişe nazaran şimdiki futbol daha kolay ve basit.Ama arada öyle yetenekler var ki bu işe renk katıyor.Yeni jenerasyonda ilk göze çarpan isimler RONALDİNHO ve C.RONALDO.Bunlarda efsaneleşecek.Ama gelmiş geçmiş en iyi oyuncu hiç kuşkusuz PELE'dir.
  • Gianluigi Buffon (İtalya), Fabio Cannavaro (İtalya), Petr Cech (Çek Cumhuriyeti), Cristiano Ronaldo (Portekiz), Deco (Portekiz), Didier Drogba (Fildişi Sahilleri), Michael Essien (Gana), Samuel Eto'o (Kamerun), Gennaro Gattuso (İtalya), Steven Gerrard (İngiltere), Thierry Henry (Fransa), Juninho (Brezilya), Kaka (Brezilya), Miroslav Klose (Almanya), Philipp Lahm (Almanya), Frank Lampard (İngiltere), Rafael Marquez (Meksika), Lionel Messi (Arjantin), Alessandro Nesta (İtalya), Andrea Pirlo (İtalya), Franck Ribery (Fransa), Juan Roman Riquelme (Arjantin), Ronaldinho (Brezilya), Wayne Rooney (İngiltere), John Terry (İngiltere), Carlos Tevez (Arjantin), Lilian Thuram (Fransa), Fernando Torres (İsanya), Ruud van Nistelrooy (Hollanda), Patrick Vieira(Fransa)

listeye bunlarıda eklersen olacak
  • Son resimde ki Van basten deil
    Klaas Jan Huntelaar.

• quote:

Orjinalden alıntı: cocobongo

Gianluigi Buffon (İtalya), Fabio Cannavaro (İtalya), Petr Cech (Çek Cumhuriyeti), Cristiano Ronaldo (Portekiz), Deco (Portekiz), Didier Drogba (Fildişi Sahilleri), Michael Essien (Gana), Samuel Eto'o (Kamerun), Gennaro Gattuso (İtalya), Steven Gerrard (İngiltere), Thierry Henry (Fransa), Juninho (Brezilya), Kaka (Brezilya), Miroslav Klose (Almanya), Philipp Lahm (Almanya), Frank Lampard (İngiltere), Rafael Marquez (Meksika), Lionel Messi (Arjantin), Alessandro Nesta (İtalya), Andrea Pirlo (İtalya), Franck Ribery (Fransa), Juan Roman Riquelme (Arjantin), Ronaldinho (Brezilya), Wayne Rooney (İngiltere), John Terry (İngiltere), Carlos Tevez (Arjantin), Lilian Thuram (Fransa), Fernando Torres (İsanya), Ruud van Nistelrooy (Hollanda), Patrick Vieira(Fransa)

listeye bunlarıda eklersen olacak

• düzelttim
    quote:

Orjinalden alıntı: Braincaster

Son resimde ki Van basten deil
    Klaas Jan Huntelaar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.