Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kimdir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kimdir

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2011)
Giriş
  • Peleyi izlemeyen arkadaşlar izleyin firikikleri iki ayağını mükemmel kullanışı süper..eminim şuan oynasaydı ne cristiano ronaldo ne de kaka olurdu.. ama maradonayıda unutmayalım... eskilerden pele maradona şimdi messiyi tek geçerim..
  • Maradona tabiki.
    Ama ah şu kokain yok mu!!!
  • Hagi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

hagide nerden cıktı hagiye gelene kadar oooo gslıler gonulden hagıye verıcek tabi
    suraya bak hagi ronaldinhoyla zidaneyi gecmıs :D

doğru diyosun valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Ben Pele ve Maradona'yı hiç izlemedim.İzlediğim futbolcular arasında HAGİ diyorum. Çok şükür canlı canlı stadda 1 frikik golünü izleyebildim. Onun yanına gidebildim resim çektirebildim Dünya'nın en iyi futbolcusuyla bir anım oldu

Aslında herkes pele derdi..Taki futbol hayatının yarısında sakatlanmasaydı..
    Sakatlanma olayı şöyle gelişti:
    Yine Pele ortansahadan başlayıp çalımları atarken çlme yedi,ama ayağa kaltı ve topu kaptırmadan devam etti.Aynı adam yine çelme attı yine ayağa kaltı devam etti derken bir kez daha çelme attı ve 3 defa aynı yere darbe yiyen ayak kırlıdı ama ne kırıldı(insafsızlaaaaaar !)

Adam kırmızı yedi..Pele oyundan çıktı ve geri dönmedi.Eğer bu olay yaşanmayıp 30 sene falan sahalara çıksaydı görürdünüz ı zaman..

ne görcem yahu. Pele benim düşmanımmı ki İzleseydim izlerken coşsaydım Pele derdim elbette. Ama Pele'yi görmedim onun attıgı calımlardaki coşkuyu hissedemedim izlediklerim Arasından Hagi diyorum. mesele bu.

sözüm sana değil!

• hagi
  • Ronaldo nerde Zıco nerde neysede ronaldo yu nasıl eklemessin de beckham felan var anlamadım adam 3 gün oynar 2 yıl sakat olur ve hale inanılmıycak sekilde iyi oynar o adamı batıran tek şey sakatlıkÇoğu futbolcuyu eklememissin.Yani burda Bechkham diycek biri yokdur galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tombaldwin -- 2 Mayıs 2008; 23:55:27 >
  • Quaresma nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: thranduil07

Ronaldo nerde Zıco nerde neysede ronaldo yu nasıl eklemessin de beckham felan var anlamadım adam 3 gün oynar 2 yıl sakat olur ve hale inanılmıycak sekilde iyi oynar o adamı batıran tek şey sakatlıkÇoğu futbolcuyu eklememissin.Yani burda Bechkham diycek biri yokdur galiba

katılıyorum dostum o sakatlık olmasaydı halen onu izliyor olurduk

• johann cruyff diyor unutulan bu efsaneyi portakalların yıldızını hatırlatıyorum
  • Garrincha'yı izlememişsiniz anlayacağınız. Puskas nerde, Di Stefano nerde diycem ama haklısın. Ancak son 10 yılın futbolcularını bilmen doğal.
  • Ronaldo nasıl olmaz ankette :S Birde en iyi futbolcuyu soruyorsun...Ayrıca zico da yok
  • Didier Drogba
  • HAGİ HAGİ HAGİ

PEKİ HAGİ KİMDİR?

Gheorghe Hagi 1964 yılında Romanya'da doğdu.

Galatasaray'la ilk tanışması Avrupa Sampiyon Kulupler kupası yarı finalindeydi. Genç Hagi Galatasaray'ın elenmesinde en önemli faktörlerden biri oldu. O yıllarda Galatasaray Hagi'yi transfer etmek istemişti ama Romanya'daki komünist rejimin de etkileriyle başarılı olamamıştı.Şimdi bundan yıllar geçti. Romanya'nın gelmis gecmis en iyi futbolcusu unvanını elinde tutan ve Romanya milli takımından 115. maçında ayrılan, Hagi Galatasarayda 3. sampiyonluğu yaşamak istiyor. Turkiye'de ikinci kez baba olan Hagi Galatasaray'a gelmeden önce FC Barcelona'da başka bir Galatasaray'lı olan Popescuyla birlikte oynuyordu.

HAKKINDA YAZILANLAR

Hakeme Tükürdü Yargılandı !

EKONOMİSİ YÜZDE 50 KOMÜNİST, FİKRİYATI YÜZDE 100 KOMÜNİST... MAÇLARI YÖNETEN HAKEMLERİMİZ BİLE ''DEVLET MEMURU'' ÇIKTI !!! GALATASARAY'IN ROMEN YILDIZI HAGİ'NİN, ORTA HAKEM EROL ERSOY'A TÜKÜRDÜĞÜ İÇİN ''DEVLET MEMURUNA HAKARETTEN'' YARGILANMASINA BAŞLANDI !!!

Haberturk.com 25 Mayıs 2001

Mini not: Hakemler yaptıkları asıl mesleklerinden dolayı değil, Federasyon yasasının 18.maddesi gereği ''devlet memuru' sayılıyor.

Galatasaray'ın Rumen yıldızı Hagi ifade verdi Türkiye 1. Futbol Ligi'nde Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında yapılan maçta kırmızı kart görmesinin ardından orta hakem Erol Ersoy'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Rumen futbolcu Gheorghe Hagi savcılığa ifade verdi. Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na avukat Fatih Volkan ile gelen Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Hagi'nin, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Turgay Evsen tarafından yaklaşık 45 dakika süreyle ifadesi alındı. Hagi'nin kulüp tercümanı aracılığıyla verdiği ifadesinde, ''maçta haksız yere çift sarı karttan kırmızı kart gördüğünü ileri sürerek, orta hakem Erol Ersoy'a tükürmediğini, ayağına basmadığını ve saha içerisinde de hakaret etmediğini söylediği'' öğrenildi. Hagi, ifadesinin alınmasının ardından avukatı Fatih Volkan ile adliyeden ayrıldı. Soruşturma sonucunda Rumen futbolcu Hagi hakkında 3213 sayılı Futbol Federasyonu Kanunu'nun 18. maddesi gereğince hakemler devlet memuru sayıldığı için TCK'nın 266/1. maddesi uyarınca, ''Devlet memuruna hakaret etmek'' suçundan 2 aydan 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılabilecek. Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında 10 Mart 2001 Cumartesi akşamı Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan ve Galatasaray'ın 2-1 kazandığı maçta Rumen futbolcu Hagi, kırmız kart görmüştü. Kırmızı kart görmesinin ardından yaptığı hareketlerden ötürü basında yer alan görüntüler ve suç duyuruları üzerine Hagi hakkında Üsküdar ve Kızılcahamam Cumhuriyet başsavcılıklarınca soruşturma başlatılmış, her iki soruşturma da ''Yetkisizlik'' kararı ile maçın yapıldığı ilçenin bulunduğu Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmişti.

• Oldu Olcak Ankete Benide Ekle

Hagi , Hakan Şükür , Sabri yi ekle deyenler falan var
  • Takoz Recep'i ekle
  • hagi
    prekazi
    metinoktay
    tanju
    h,şükür
    arif erdem
    bülent
    vangobbel
    capone

kısaca tüm gslileri eklede tam olsun
  • Duygusal yaklaşımları bırakamadık bir türlü.

Hagi kimdir ya?..

Eyvallah, iyi futbolcudur ama Hagi bir Maradona, bir Pele yada Ronaldinho ile karşılaştırılabilir mi?..
    Hagi'i Zidane ile aynı kefeye koyabilirmisiniz?.. Kaka ve Hagi arasında kıyas yapabilirmisiniz?..

Saçma geldi bana. Paylaşmak istedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Duygusal yaklaşımları bırakamadık bir türlü.

Hagi kimdir ya?..

Eyvallah, iyi futbolcudur ama Hagi bir Maradona, bir Pele yada Ronaldinho ile karşılaştırılabilir mi?..
    Hagi'i Zidane ile aynı kefeye koyabilirmisiniz?.. Kaka ve Hagi arasında kıyas yapabilirmisiniz?..

Saçma geldi bana. Paylaşmak istedim.

Keisnlikle katılıyorum Olaya duygusal olarak bakanlar var.Maradona ile Hagi karşılaştırılamaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.