Yüzbaşı
14 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar arkadaşlar.

En son bilgisayar bileşenleri ile ilgilendiğimde sene 2011'di ve yıllar içerisinde maalesef ki her şey çok değişmiş ve ben oldukça uzak kalmışım.  

Bu konuda sizlerin yardımını isteyeceğim.

Arkadaşımın 13-14 yaşlarındaki iki çocuğu için oyun amaçlı bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyoruz.

*Bütçemiz maksimum 8000 TL. Buna monitör dahil olacak.

*Oynayacakları oyunlar Pubg, Counter Strike, Call of Duty, Gta gibi oyunlar.

*Kasa ışıklı ve çocukların hoşuna gidebileceği tarzda olursa çok sevinirim.

*Bu kriterlerde onları 3-5 sene sorunsuz idare edebilecek bir sistem tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

Saygılarımla.

Merhaba arkadaşlar.
Konu dışında 300-500 sayfalık bir ''Saatler'' konusu vardı, vaktim oldukça o konuyu takip ederdim. Saatleri sevdiğim için zevkine takip ederdim. Yanlız konuyu aradım lakin bulamadım. Anladığım kadarıyla saatlerle ilgili yeni bir bölüm açılmış.

Rahmetli dedemden kalma Tissot kurmalı bir saat var elimde. Babamın dediğine göre yaklaşık 50-60 senelik bir saat. Sorunsuz çalışıyor.
Tissotun saat konusunda oldukça iyi bir firma olduğunu biliyorum fakat detaylı bir bilgim yok.
Saatin, makinesinin ve arka kapağının fotoğraflarını çektim.

Bu saati herhangi bir şekilde satmayı kesinlikle düşünmüyorum. Manevi değeri yüksek benim için.
Benim ricam bu konuda bilgili üstadlardan bu saat hakkında detaylı bilgi almak, nedir ne değildir, makinesi nasıldır, değerlimidir değilmidir?
Fotoğrafları aşağıya ekliyorum.
Saygılarımla.

''TISSOT ANTIMAGNETIQUE'' Hakkında Bilgi ''TISSOT ANTIMAGNETIQUE'' Hakkında Bilgi
 ''TISSOT ANTIMAGNETIQUE'' Hakkında Bilgi
Merhabalar arkadaşlar.

Asus g2p notebook kullanıcısıyım. Ekran kartım Ati mobility radeon x1700.

Call of duty modern warfare 2 kurdum, ama bilindiği üzere ati ekran kartlarında menü ve oyun yazılarında sorun oluyor. Bunu güncellediğimizde düzeliyor.

Lakin benim ekran kartımın en son güncel versiyonunu kendi siteside dahil olmak üzere hiç bir yerde bulamadım.

8.552 (28.10.2008) tarihli versiyonunu yükledim ama sorun düzelmedi, bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar,
Okan Bayülgen'in programına iki zenci çıktı. Son zamanlarda popüler olan bir şarkıyı söylediler,
Okan isimlerini söyledi fakat anlayamadım( metcom-meltcom gibi birşey dedi ama), programı takip edip bu ikiliyi bilenler varsa ismini söyleyebilirmisiniz.

*Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?

* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?

* Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?

* Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altıncı sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar?

* Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?

* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?

* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız

* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...

* Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir?

* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?

* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?

* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?

* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra"kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?

* Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran
boru görmüsler midir?

* Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?

* Neden futbol takimi olan Ajax"Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur?

* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?

Alıntıdır.(techturkey.com)
Arkadaşlar bugün Ankarada gazeteden çıkan media markt broşüründe gördüm. Logitech vx nano peşin 99 tl. card finansa da peşin fiyatına 6 taksit imkanı var.
bu dolar kurunda alacak olan arkadaşlarımız için güzel fırsat.

not: bütün media marktlarda geçerlimi bilemiyorum. broşürde bu konuda herhangi bir bilgi bulunmuyor.
not2: media marktla hiç bir alakam yoktur, sıcak fırsat gördüğüm için ve kendimde ürünü kullanıp memnun olduğum için sizlerle paylaşmak istedim.
Arkadaşlar bir forumdan indirdiğim rar dosyası şifreli çıktı, indirirken dalgınlıktan dikkat etmedim forum mesajında şifre yazıyormu diye.
Şimdi o forumu bulmamın imkanı yok ve dosyayıda açmam gerekli, bu rar şifresini kırmanın bir yolu varmıdır? Bir program, bir çözüm vs.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar yarın turkcell numaramı avea ya taşımayı düşünüyorum. Eğer ilerde vazgeçersem gene aynı numara üzerinden turkcelle geri dönme şansım varmı?
Birde aveada nasıl tarifeler var ne gibi kampanyalar var, bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim?
arkadaşlar şu videodaki müziğin adını bilen var ise çok makbule geçecek
http://videos.streetfire.net/video/2008-Season-shortcut-by_199759.htm
Hakkında
Meslek: İşletme
İlgi Alanları: Fotoğrafçılık, otomobiller,müzik, hi-fi
Forum İmzası:

Pentax K200D
Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL II | Pentax SMC-DA 50-200 mm f/4-5.6 ED| Pentax SMC-M 50mm f/1.7 | Jupiter 37A - 135mm f/3.5 | Pentax D-BG3 Battery Grip
Sistem ve Tercihleri
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.092
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 19.681 (Bu ay: 450)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.