Şimdi Ara

Gelin Şu Mercekli Xenon'la Merceksiz Xenon'a Değinelim (Resimler Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
44.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelin bu Mercekli Xenon, Merceksiz xenon konusuna değinelim, tamam mercekli xenon göz almıyor ama diğer artıları nelerdir, ben aracıma xenon uygulaması yaptırdım sisler dahil olmak üzere mercek yok, iyimi ettim kötümü ettim bilemiyorum ama, gerçekten işe yarar bi yanı varsa mercek taktırmayı düşünüyorum, sizleride Mercekli/Merceksiz Xenon nasıldır sorusuna davet ediyorum.

Edit : Far Mercek modifiyesi resimleri 3.sayfadadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 15 Ekim 2009; 20:07:08 >

• karşıdan veya arkadan uzunları yakmış gelenlere zaten ben devamlı değiniyorum. xenonlu ya da xenonsuz, mercekli ya da merceksiz farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idemo -- 28 Eylül 2009; 22:58:08 >
  • far yıkama olmadan mercekli xenon sorun yaratmaz mı ? sonuçta mercek alanından aydınlatma yapıyor. Yağmurlu havalarda veya aydınlattığı mercek alanına çamur sıçrasa görüş seviyesi çok düşer.
  • akıllı yorumlar yapın çınlatacam hepinizi

Adanadan isteyen le buluşurum gözünü alıyormu almıyormu test edelim .. ayarını bilmek gerek
  • gözümü alıyor ki sinirlendiğimizden sayıyoruz. herkes akıllı olacak, ayarlı olacak. yoksa gözümüzü almasa niye millete laf edelim ki. meraklısı değiliz
  • Merceksiz Xenon Sisler dahil olmak üzere taktıralı 3 gün oluyor, Şuana Kadar herhangi bir sellektör yemedim karşıdan, Ayarı 0'da olmasına rağmen, Mercek'teki fark nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

gözümü alıyor ki sinirlendiğimizden sayıyoruz. herkes akıllı olacak, ayarlı olacak. yoksa gözümüzü almasa niye millete laf edelim ki. meraklısı değiliz

katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

Merceksiz Xenon Sisler dahil olmak üzere taktıralı 3 gün oluyor, Şuana Kadar herhangi bir sellektör yemedim karşıdan, Ayarı 0'da olmasına rağmen, Mercek'teki fark nedir ?

merceksizde ışık dagılır etrafa saçılr merceklide tam tersi
  • yukarıdaki laf direk merceksiz xenon lulara gelmiş . Ondan dolayı sert çıkmakla haklı olduğumu düşünüyorum

buda aracımın fotosu

• Bu merceğin uygulanması hakkında bilgi sahibi olan varmı ?
  • Merceksiz Xenon taktırmış olabiliriz, şurda doğru düzgün giyabında adam akıllı bi soru sorduk, çınlatma vs, iletiler göreceğimize sorunun cevabını alalım'ki bizimde konuyla ilgili mütabık bi tarafımız olsun, bura çınlatma yeri değil, Çınlatılacak adam varsa trafikte zaten fazlasıyla var, gidin onları çınlatın.
  • quote:

Merceksiz Xenon taktırmış olabiliriz, şurda doğru düzgün giyabında adam akıllı bi soru sorduk, çınlatma vs, iletiler göreceğimize sorunun cevabını alalım'ki bizimde konuyla ilgili mütabık bi tarafımız olsun, bura çınlatma yeri değil, Çınlatılacak adam varsa trafikte zaten fazlasıyla var, gidin onları çınlatın.

bu önemli bir konu bildigin gibi degil bazen önümü göremiyorum kaza yapmakdan korkuyorum
  • Bencede görüş sahiplerini değil, gözünüzü alanları çınlatmayı deneyin.

Her arabanın orjinal mercekli farı bulunmuyor. Bu nedenle arabanızdaki far çıkartılarak uygun mercekli bir fardan mercek sökülerek sizin farınıza takılıyor. Daha sonrada xenon takılıyor ve ayarı yapılıyor.
  • kimse birbirini kandırmasın..
    merceksiz sonradan yapılan xenonlar göz alıyor ve verimsiz oluyor....

bunun yabancı sitelerde testleri mevcuttu linkini hatırlamıyorum...
    en uyumlu sonradan takılan kit bile bariz şekilde kesilme çizgisinin üstüne ışık veriyor...
  • quote:

Bu merceğin uygulanması hakkında bilgi sahibi olan varmı ?

Dediğim gibi merceği nerede nasıl uygulatabiliyoruz, Bi döküman bulamadım bununla ilgili gerçekten merceksiz xenon taktırdım ama en yukardaki tabela ışıl ışıl aydınlanıyo, Risk'li bi durum bu, Mercekli Far taktırmak istiyorum, Kimsenin hayatını tehlikeye atamam.
  • Far yıkama olmadan yağmurlu havalarda xenon görüş açısını muazzam derecede düşürüyor

Takılacağı zaman mercekli takılmasından yanayım

diğer şekilde çok ciddi şekilde insanın gözünü alıyor eğer ayar yapılmamışsa
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24565181/mpage_8/key_/tm.htm
    Xenon Mercek isimli arkadaş yardımcı olabiir
  • merceksiz xenonu olup da göz almadığını iddia eden arkadaşlardan , farların düz duvardaki görüntüsünü gösteren fotoğraf bekliyoruz.

halojen fara göre üretilen reflektöre xenon ampül uygun değil.

şu görüntüyü hiç bir zaman elde edemeyeceksiniz.
    farınız ister aşağıda ister yukarıda olsun.

ayrıca merceksiz xenon da vardır.
    ama sonradan uygulanamaz.
    D1R,D2R,D3R ve D4R tipli ampüller merceksiz xenon için geliştirildi.
    reflektör görevini ampülün içindeki plaka görüyor.

bu sistem sondan 2 önceki mercedes E serilerinde , laguna II de , volvo S60 - XC 90 modellerinde kullanıldı.

• Üstteki merceksiz, alttaki sonradan yapılmış mercekli.

üsttekinde kesilme çizgisi görebiliyorsanız bana da gösterin.

xenonmercek nickli üyenin sitesinden alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 29 Eylül 2009; 0:14:38 >

• Bu nasıl bir bahanedir arabasının farına uygun mercek bulamayanlar varmış. Uygun mercek yoksa taktırmayalım arkadaşlar xenon zorunlu mu yani.Vallahi bazıları öyle bir geliyorki karşıdan hiçbir yer görünmez oluyor.Şahsen ben bi kaza yapacak duruma gelirsem bu xenondan dolayı aracı yolun dışana değil o xenon takılmış araca doğru sürerim. O kadar gıcık alıyorum yani.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.