Şimdi Ara

Gelecekten Gelen Bir Otomobil : MAZDA 929

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araba bana kalırsa zamanına yakışmıyor. Yakışmayan dediysek sakın kötü anlamayın. Bu araç daha doğrusu bu kasa üretimine 1992 yılında başlandı ve 1995 yılında son buldu...3.0 Litre V6 24 Valve motoru 195 HP güç 290 NM Tork üretirdi.
    Mazda 929 öyle bir otomobildir ki, öyle teknolojileri barındırır ki 90 yıllara sanki 2000 lerden gelmiş gibidir. 63 db lik sessiz sürüşü, size bir konfor abidesinde oldugunuzu hissettirir.. Mazda 929 da ne gibi özellikler var göz atalım

- Çift Bölgeli Tam Otomatik Dijital Klima
    - Yükseklik Ayarlı Süspansiyon
    - Yorgunluk Tespit Sistemi
    - Solar Sunroof ( Sıcak havalarda güneş enerjisiyle araç park halindeyken içeriyi soğutur.)
    - Elektrikli ve Isıtmalı Deri Koltuklar
    - Cruise Control
    - Sürücü ve Yolcu Hava Yastığı
    - Yol Bilgisayarı

Ve akıllara gelmeyen daha nice donanımlar... Bu araba başkadır. 929 da düşünülen Teknoloji günümüz araçlarının bazılarında bile yoktur. Tank gibi görüntüsü ilk bakıldığında nasıl bir araç oldugunu insana zaten anlatıyor..
    İleride sahip olmak istediğim araçlardan bir tanesidir.
    Barındırdığı donanımları günümüzdeki araçların bazılarında hala opsiyonel olarak sunulmaktadır...
    Böyle bir güzelliği, konfor abidesini bizlere sunduğun için teşekkürler MAZDA...

Not : Yazı bana aittir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalper_ -- 29 Aralık 2017; 11:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir passat deil

• Seviyorum böyle arabaları
  • Klasik 3.0 Royal Classic hastasıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Klasik 3.0 Royal Classic hastasıyım

Bundan bir önceki içi kadife rengi 929 du dediğiniz araç değil mi? O aracın direksiyonu çok komik bana kalırsa Tabiki Mazda ne de olsa. Konforu tartışılmaz

• Madem çok iyiydi niye 3 yılda kasası modeli bitti? Beş para etmez bir arabaydı

• 4 aydir temiz 929 sentia kovaliyorum hala denk gelmis degilim. Alirsam konuya atarim fotoları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooo hele o bordo- gri kadife koltukları yok mu. O koltukları günümüz araçlarında görmek imkansız.

• Mazda 9 olarak gelmesini beklediğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Madem çok iyiydi niye 3 yılda kasası modeli bitti? Beş para etmez bir arabaydı

Modeli bitmedi. Xedos 9 ismi ile 2003 yılına kadar üretildi. Xedos 9, 929 dan daha da konforlu bir arabadır. 5 para etmez dediğiniz araba bu mudur?

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Her kasasi biten araba kotu mu oluyor?

Bu nasil mantik

• bence tank gibi bor araba yakistirmasi uygun degil. cok zarif ve kibar bir araba.

• mazdayı tr de gerekli değeri görmüyor mazda 6 vergiden dolayı sıkıntılı bence gayet güzel ve ağırlıklı bir araba gel gör 2.0 motor
  • Benzin olmus 10 lira ne 3.0 i kardesim. Buna kim biner

• Japonların 1991 ile 1998 yılı arası üretilen tüm araçları kaliteli ve değerlidir taki 1999 yılından sonra çekik gözlülere ne olduysa birşeyler oldu anlamadık kalite düştü ve geri kaldılar xedos çok kaliteli gördüğüm bir araçtı

• Araç bir MAZDA ve tasarımı aynen Amerikan tasarımlarını andırıyor ilginç.. Yazı için teşekkürler aynen araç gelecekten gelmiş özellikleri ile..
  • Bizim şirkette vardı müdür arabası.

Motor çekmiyordu, bi onu hatırlıyorum.
  • otobilge kullanıcısına yanıt
    2002 yilindan sonra kalite optimizasyon calismlaari basladi, bu dunyada ureticiler tarafindan yapilmak istenen birseydi cunku 92-2002 yillari arasinda.yapilan bir cok endustriyel urun asiri muhendislik sonucu ureticileri zor duruma dusuruyordu.

Sadece 929 degil 2002 yilina kadar yapilan mercedesler jaguar ve luks segmentteki bir cok otomobil cok gununuzde hala tas gibi gezmektedir buna en iyi ornekler w124 w202 w220

• Diğer 929 ve xedos 9 modellerinden farklı olarak santiaların parçası çok zor bulunuyor. Bunu bilmekte fayda var ama çok özel bir arabadır. Xedos 9 kullandım, yılına göre çok güzel bir araba

• tasarım çok klasik ama çok güzel. yarın gel the walking deadda işe başla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.