Şimdi Ara

Gece internet gitti arayan soran yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dun aksam uzeri benim binaya internet kablosunun geldigi karsi binadaki dagitim kutusundan turk telekom ekipleri baska bir abone ile ilgili nakil islemi yapmislar ve bu islemden sonra benim internet sinyalim gitti kullanmis oldugum iki modemdede hat kablosunu takin uyarisi var ve dsl sinyali hic yok bina balkonuna bu kutudan telekom kablosu direk geliyor ve 4 m cat6 ile modeme giriyor bu kabloyuda sabah baska bir kablo ile degistirip denedim sinyal yine yok dunku islem aninda telekom ekipleri benim baglantimda sorun yaratmislar olabilirler en kisa zamanda turktelekom saha ekibine actigim ariza kaydina istinaden yonlendirme yapabilirseniz sevinirim
    37128936 destekten actigim ariza kaydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, yaşadığınız sorunu 07.10.2020 tarihinde alarak teknik uzmanlarımıza ve saha ekiplerine ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Arkadaşlarım ve saha ekipleri 3 iş günü içerisinde çalışmalarını tamamlayarak bilgi verecektir.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Pm dende mesaj attim size destekten internet ariza sikayetini kapatmislar ama hic bir islem yapilmamis
    Bana kulkanici adim sifremi yollamislar onlar fogru girili zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turnet online islem merkezindeki teknik destektede ip adresi yok modem acik ip alaiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarigol45 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınız 3 saat 5 dakika online olarak görünüyor. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.