Şimdi Ara

Gece Bacağa Kramp Girmesi [ciddi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
22.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu normal olarak ayda 1 2 kez oluyor bende gecenin 2sinde 3ünde aniden giriverip tüm evhalkını uyandırıyor beni bağırtmasıyla. 1 2 tane olması

normal ama son 4 gündür sürekli gece 3 4 arası sol ve sağ bacagıma sırayla birer gün arayla kramp giriyor. Son kramp bu sabah 4 sıralarında sol

bacağıma girdi tüm ev halkını uyandırmakla beraber uykumu zehir etti. Kullandığım haplarla falan alakası olabilirmi ? Augmentin 1000mg ve Dolorex

kullanıyorum ameliyat oldugum icin. Kramplara magnezyum hapı iyi geliyor diyorlar dolorexin yapısı magnezyumdan olusmakta. , Elbette sizin de

basınıza geliyordur kramp girdiginde geçirmek için napıyorsunuz? Doktora gitmeyi düsünüyorum hangi bölüme gideceğim?

• yeteri kadar kalsiyum alıyor musun?
  • Banada oluyorda gece 2-3te uyurken falan deil ilk yattıgımda sanırım günün yorgunlugundan dolayı sıcaktan garip garip yatış tarzları denedigimde oluyor
  • Bol bol Sıvı Tüket ve kendini kasma
  • bana da olur arada, eğer o gün kaslarını çok yorduysan olabilir; potasyum, magnezyum, kalsiyum bu üçlü iyi gelir.
  • Geçen perşembe jinekomasti ameliyatı oldum ameliyat için tahlil falan yaptırmıstık kalsiyum max 10.2 benim kalsiyum 10.3 tü fazlaydı bile. Bol bol sıvı tüketiyorum ki kendimi de hiç kasmıyorum ama yine oluyor bu lanet sey. Kaslarımı yorma gibi bir sey söz konusu degil ameliyat oldum sürekli yatıyorum ne dısarı cıktıgım var ne evde öyle dolastıgım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 9 Temmuz 2011; 10:47:14 >
  • Bunun için doktora gitmiştim. Kramplar yüzünden artık sabahları kalktığım zaman ayaklarım ağrıyordu.

Vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor. Eczanede kalsiyum tabletleri var. Onlardan kullanmalısın.

Geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi nedense bende de çok oluyodu, spor yapmaya başladığım zamandan beri olmuyo, ilginç
  • Bende oluyor fakat akşam yatarken ayağıma soğuk değerse mesela sabaha karşı soğuk olduğunda kasılıyor onun dışında durduk yere olmaz.
  • kramp girdiği anda iki elinizden biriyle kramp giren ayağınızın 5 parmağını birden kendinize doğru çekin(esnetme-germe hareketlerindeki gibi).birkaç sn içinde ağrı kesilecektir.benim düzeliyordu.inşallah sizin de düzelir.
  • Ev halkını niye uyandırıyorsun,az acıya direnmeyi öğrenmelisinBenim gıkım çıkmaz ve banada çok olur.Sabah uyandığımda yatakta esner pozisyonda ayaklarımı ve kollarımı açtığımda aniden krampmıdır damar mı biner bilmiyorum ama müthiş bir acıdır.10-15 saniye kıvranırım geçer sonra.
  • Ben yeni spora başlamıştım .Ama öyle azim etmiştim ki ilk gün 3 saat tempolu koşmaya çalışmıştım o gece sabaha kadar 2 kere kramp girdi. Kendini zorlamaktan oluyor 1. günden hafif başlamak lazım.
  • Kesinlikle doktora git, liflerinde bağlarında bir sorun olabilir veya damar ve kaslarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogancan-gs-

Kesinlikle doktora git, liflerinde bağlarında bir sorun olabilir veya damar ve kaslarında

Abartmayalım herkeste oluyor bu durum.
  • Eczanede magnezyum tozları var onlardan al arada iç bir bardak sıcak suyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

quote:

Orijinalden alıntı: dogancan-gs-

Kesinlikle doktora git, liflerinde bağlarında bir sorun olabilir veya damar ve kaslarında

Abartmayalım herkeste oluyor bu durum.

Yo öyle bir şey var demedim, olabilir dedim ama doktora gitmelisin kesinlikle kas gevşetici gibi bi şey verebilir veya çeşitli mineral hapları
  • Banada çok olur çok dehşet olur yatağımı yumruklarım ama gıkım çıkmaz kimse uyanmasın diye. Bu arada ayak parmaklarını tut ve kendine doğru çek. Ben de öyle düzeliyor
  • Uzun zamandır devam eden ve kişiyi rahatsız eden bir durum ise doktora görünmekte yarar var,önemli veya önemsiz bir çok nedeni olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 9 Temmuz 2011; 18:53:51 >
  • Aynen banada haftada bi kere falan oluyor.Evdekiler uyanmasın diye bağırmıyorum her seferinde kendimi sıkıyorum kramp giren bölgeye masaj yapmaya çalışıyorum.Bir keresinde gözlerimden yaş geldiğini hatırlıyorum , işkence gibi anasını satıyım uykumun ortasında.Eskiden doktora gitmiştim kalsiyum tableti falan yazmıştı suyun içine atınca eriyenlerden.Bir süre kullanmıştım ama birşey değişmemişti sonra bıraktım.

Kendini yormanla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Gidip spor salonunda bacak çalışırsan kramp girer orası ayrı da durup dururken oluyor alıştım artık
  • Hocam bana bir keresinde olmuştu.Ama çok rahatsız edici bir koltukta yatmıştım.Ben yattığın yeri değiştirip bir daha denemeni öneriyorum ama belki alakası yoktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.