Şimdi Ara

Gece Bacağa Kramp Girmesi [ciddi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
22.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende halı sahada kendimi çok yorduğumda oluyor ama sende öle bi sorun da yok ameliyatta içinde bi şey unutmuş olmasınlar

şaka bi yana git doktora
  • Arada sırada benimde başıma geliyor kalkıp kasılan ayagımın üzerine basarak dolaşıyorum.

Doktora gittim. Yatış pozisyonundan veya soğuktan kaynaklanıyor olabilir dedi. Kas gevşetici yazdı
  • kalkıp yürümeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Abi nedense bende de çok oluyodu, spor yapmaya başladığım zamandan beri olmuyo, ilginç

Aynen bende en son ne zaman kramp girdiğini düşündüm spora başladığımdan beri hiç olmadığını fark ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

Soda iç soda

Gece Bacağa Kramp Girmesi [ciddi]
    Günde en az 3 tane
    Dedikleriniz için teşekkürler bu gecekinde denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 9 Temmuz 2011; 19:12:06 >

• Arada Sırada Banada Olur.Yataktan fırlayıp ayağımı ileri geri hareket ettiririm 10-15 sn sonra geçer.
  • geçen gün banada oldu. hemen ayağa kalk ve ayağının üstüne bas, geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

Beyler bu normal olarak ayda 1 2 kez oluyor bende gecenin 2sinde 3ünde aniden giriverip tüm evhalkını uyandırıyor beni bağırtmasıyla. 1 2 tane olması

normal ama son 4 gündür sürekli gece 3 4 arası sol ve sağ bacagıma sırayla birer gün arayla kramp giriyor. Son kramp bu sabah 4 sıralarında sol

bacağıma girdi tüm ev halkını uyandırmakla beraber uykumu zehir etti. Kullandığım haplarla falan alakası olabilirmi ? Augmentin 1000mg ve Dolorex

kullanıyorum ameliyat oldugum icin. Kramplara magnezyum hapı iyi geliyor diyorlar dolorexin yapısı magnezyumdan olusmakta. , Elbette sizin de

basınıza geliyordur kramp girdiginde geçirmek için napıyorsunuz? Doktora gitmeyi düsünüyorum hangi bölüme gideceğim?

Yemek yedikten 2 saat sonra bir eczaneye git ve şekerini ölçtür. 2 dakikalık bir işlem.

• augmentin bende içiyorum alakası yoktur
    kramp girdiği an biraz acıtsada hemen bacağı dümdüz konuma getir hemen geçer
  • Bi Arkadaşımada Sürekli Kramp Giriyodu Bacağına Ağda Yaptı Baya Azalmış Kramp Girmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

Beyler bu normal olarak ayda 1 2 kez oluyor bende gecenin 2sinde 3ünde aniden giriverip tüm evhalkını uyandırıyor beni bağırtmasıyla. 1 2 tane olması

normal ama son 4 gündür sürekli gece 3 4 arası sol ve sağ bacagıma sırayla birer gün arayla kramp giriyor. Son kramp bu sabah 4 sıralarında sol

bacağıma girdi tüm ev halkını uyandırmakla beraber uykumu zehir etti. Kullandığım haplarla falan alakası olabilirmi ? Augmentin 1000mg ve Dolorex

kullanıyorum ameliyat oldugum icin. Kramplara magnezyum hapı iyi geliyor diyorlar dolorexin yapısı magnezyumdan olusmakta. , Elbette sizin de

basınıza geliyordur kramp girdiginde geçirmek için napıyorsunuz? Doktora gitmeyi düsünüyorum hangi bölüme gideceğim?

Yemek yedikten 2 saat sonra bir eczaneye git ve şekerini ölçtür. 2 dakikalık bir işlem.

geçen hafta tahlillerde şekerim 96çıktı açlık.

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

güncel

Duygulandim Sağol ;) şuanki halimden 39kilo fazla zamanlarimda acmistim konuyu. Simdi duzenli spor ve dengeli beslenme. Kramp falan kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Hocam bu tür durumlarda ayağınızı yere basın . Kötü bir durum ve bunu yapmaya o an caniniz ostemeyebilir ama ayağınızı kramp giren bölgeyi yere koyup ustune güç verin 2 kat fazla acıyacaktr .
    Şaka şaka daha cabk geçirir

• Valla arada banada giriyor. Uzun zamandır olmadı çok şükür. Ama gerçekten feci bir şey oluyor

• çok acıyor banada giriyodu kramp
  • çok yorulduğumda giriyor
  • çekmeyi bırak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.