Şimdi Ara

Gece 5 defa tuvalete kalkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam akilli uyuyamiyorum sadece geceleri oluyor durmadan idrarim geliyor wc e sıkışıyorum.Mesela wc e kalktim 15 20dk sonra tekrar kalkiyorum sonra 1 2 saat oluyor uyuyorum tekrar boyle bu kisir döngü devam ediyor.Genelde gece en az 2-3 maksimum 5-6 defa kalkiyorum, iki farkli doktora gittim hiçbir çözüm bulunamadi iki farkli ilac kullandim yine çaresi yok.Nedir bu halim? Beyin tümörü diyorlar ondan korkuyorum geberecem herhalde bu genç yaşta ellerim kurudu yaşli gibi oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• psikolojiktir uyumadan 1-2 saat önce su içmeyi keserim sonra bi işerim yatağa girer 45 dk falan kitap okurum okuduktan sonra kalkar tekrar işerim. Ondan sonra eğer aklıma işemeyi getirirsem işemem gerekiyor getirmezsem rahat uyurum. Aklıma gelirse illa işeyecem hani ucunda sızı olur ya ondan oluyor kalk git işe diyor bazen 2-3 damla için kalktığım oluyo
  • Ne bileyim sıvı tüketmeyi azaltsan, uyumadan 2-3 saat önceden bir şeyler içmeyi bıraksan?

Bu olmuyorsa idrarını yapabiliyor musun? Belki prostat vardır.
  • tümör kanser

• Hocam gece acil idrara kalkmanın prosedürde en fazla 2 olmalı çok şu içen biri için ,doktora gitmişsiniz tetkikler yapılmıştır ancak sizin adınıza endişelendim. Bence yinede tekrar bir nefroloji doktoruna görünün çünkü gece sık idrara çıkmanın bir çok sebebi var. Lütfen mutlaka iyi bir doktora tekrar görünün anormal bir şeyler mutlaka olmalı. Hatta bu konuya 15 dakika önce çalıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • içtiklerinle alakalı olabilir sıkıntı stresten olabilir

böyle şeyleride fazla kafaya takmamak gerek kanısındayım

ama tvlerde surekli hastalıktan bahsede bahsede insanları hastalık hastası yaptılar galiba

sanırım bundada herşey gibi birilerinin parmağı var

sanırsan tvye değil tam teşekküllü hastaneye gelmiş gibi surekli birşeyler sallıyorlar
  • Aşırı aktif mesane olabilir hocam bende de var

• psikolojiktir uyumadan 1-2 saat önce su içmeyi keserim sonra bi işerim yatağa girer 45 dk falan kitap okurum okuduktan sonra kalkar tekrar işerim. Ondan sonra eğer aklıma işemeyi getirirsem işemem gerekiyor getirmezsem rahat uyurum. Aklıma gelirse illa işeyecem hani ucunda sızı olur ya ondan oluyor kalk git işe diyor bazen 2-3 damla için kalktığım oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun... Çok kötü bir durum.. Bende de sağ böbrek te Taş çıktı... Acile zor yetiştim.. 4mm dedi doktor. Böyle bir sancı görmedim..Bol bol su içiyorum..
    Allah hepimizi Şifa versin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeker

• Lene kullanıcısına yanıt
    gecmıs olsun bira içsen düşer taşlar
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Evet böyle diyenler. Çok oldu..Denesemmi bilmiyorum..
    Doktor düşme aşamasında dedi. Bu arada..

• Lene kullanıcısına yanıt
    deneyeceksen varım al guzel tadı var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

şeker
    Kontrol yapildi seker yok, bobrek saglam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Geçmiş olsun... Çok kötü bir durum.. Bende de sağ böbrek te Taş çıktı... Acile zor yetiştim.. 4mm dedi doktor. Böyle bir sancı görmedim..Bol bol su içiyorum..
    Allah hepimizi Şifa versin..
    Sagolun sizede gecmis olsun.Doktor bobregime detayli bakti mesanemede ve idrar tahlilimede ama görünürde bir şey yok sanirim ya beyin tümöru ya kalp yetmezliği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

psikolojiktir uyumadan 1-2 saat önce su içmeyi keserim sonra bi işerim yatağa girer 45 dk falan kitap okurum okuduktan sonra kalkar tekrar işerim. Ondan sonra eğer aklıma işemeyi getirirsem işemem gerekiyor getirmezsem rahat uyurum. Aklıma gelirse illa işeyecem hani ucunda sızı olur ya ondan oluyor kalk git işe diyor bazen 2-3 damla için kalktığım oluyo
    Bendede aynı dostum. Gece 2-3 defa gidiyorum. Tam uzanıyorum bir sus sesi falan duysam,aklıma gelse yine gidiyorum. Uykularımı zehir ediyor. Konudakilerde neredeyse kanser ettiler konu sahibini,eğer kanser veya tümör yüzünden olsaydı bu ben çoktan ölmüştüm çünkü senelerdir böyle bendede.

Tavsiyem bol bol su içmeniz. Su içince daha çok olur demeyin ben günde toplasanız 2 bardak su zor içiyordum ama banada oluyor.Bir göz at şuraya,yazanlar tam bana uyuyor da çünkü :
    https://gskpro.com/tr-tr/tedavi-alanlari/tr/uroloji/iyi-huylu-prostat-buyumesi-nedir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 19 Şubat 2019; 22:58:32 >

• Üniversite hastanesine git. Ürodinami falan da isteyebilirler ki lanet bir şeydir, inşallah ona gerek kalmaz. Eğer mesaneyle alakalı bir şey varsa %90 isterler.
  • ayağın üşüyorsa ondan olabilir
  • acaba idrar söktürücü etkisi olan yiyecek veya içecekler tüketiyor olabilir misin, yediğine içtiğini bir daha kontrol et
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.