Şimdi Ara

Gece 5 defa tuvalete kalkmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
5.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreee23

Bugun gittim doktor bana 5 gunluk not tut dedi 24 saatlik.Mesela saat saat kacta idrara kalktim ne kadar su ictim vs. Vs. Birde bildigin su sisesine işe dedi ve olcmeye calis kagida yaz dedi umarim 5 gune bir sıkıntı cikmaz kan haricinde baya bir test yapildi
    doktorun branşı ne idi? dahiliye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

doktorun branşı ne idi? dahiliye mi?

Alıntıları Göster
    Uroloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer şey bende de var. 15-20 dk içinde uykuya dalamazsam, çok azcık çiş birikmiş bile olsa beni rahatsız ediyor. Tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Zaten 1 saatten aşağı uykuya dalamam ben. Uyuyana kadar 2 kere falan yaparım yani :D Uykudayken de gece en az 3 kere uyanırım tuvalete. Kesintisiz uyuduğum en uzun süre 5 saat. sonrasında illaki uyanırım. Çoğu zaman da 5 saat değil 2-3 saatte bir uyanırım, zaten birikmiş az çiş bile olsa rahat edemem tuvalete giderim. Doktora gittim. Ultrasondu, tahlildi falan filan baktılar ama bişey çıkmadı. Çok sıvı tüketen biri de değilim, ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

Benzer şey bende de var. 15-20 dk içinde uykuya dalamazsam, çok azcık çiş birikmiş bile olsa beni rahatsız ediyor. Tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Zaten 1 saatten aşağı uykuya dalamam ben. Uyuyana kadar 2 kere falan yaparım yani :D Uykudayken de gece en az 3 kere uyanırım tuvalete. Kesintisiz uyuduğum en uzun süre 5 saat. sonrasında illaki uyanırım. Çoğu zaman da 5 saat değil 2-3 saatte bir uyanırım, zaten birikmiş az çiş bile olsa rahat edemem tuvalete giderim. Doktora gittim. Ultrasondu, tahlildi falan filan baktılar ama bişey çıkmadı. Çok sıvı tüketen biri de değilim, ilginç.
    kan ve ultrason sonuçları nasıl hocam?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    valla 5-6 ay oldu doktora gideli. hepsi normal çıkmıştı. şeker falan yok. idrar kesesi normal boyutta falan diye. anormal bir sonuç yoktu yani :)
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Troll musun ciddi ciddi kardiyoloji yazmışsın ne alakası var acaba? Açıklayabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

Benzer şey bende de var. 15-20 dk içinde uykuya dalamazsam, çok azcık çiş birikmiş bile olsa beni rahatsız ediyor. Tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Zaten 1 saatten aşağı uykuya dalamam ben. Uyuyana kadar 2 kere falan yaparım yani :D Uykudayken de gece en az 3 kere uyanırım tuvalete. Kesintisiz uyuduğum en uzun süre 5 saat. sonrasında illaki uyanırım. Çoğu zaman da 5 saat değil 2-3 saatte bir uyanırım, zaten birikmiş az çiş bile olsa rahat edemem tuvalete giderim. Doktora gittim. Ultrasondu, tahlildi falan filan baktılar ama bişey çıkmadı. Çok sıvı tüketen biri de değilim, ilginç.
    Nolacak bu halimiz :/ bir sey yok derse yine psikologa gitmeyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Troll musun ciddi ciddi kardiyoloji yazmışsın ne alakası var acaba? Açıklayabilir misiniz?
    Grup Florence Nightingale Hastaneleri
    Gece Sık İdrara Çıkma Nedenleri Nelerdir?
    https://www.florence.com.tr/gece-idrara-kalkma

Belirtilere gore kontrol ettirmekte fayda var.

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    Allah korusun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

https://www.florence.com.tr/gece-idrara-kalkma
    Belirtilere gore kontrol ettirmekte fayda var.

Alıntıları Göster
    Şu irodinomi prostat mr felan hepsine baktirdik dun 5 gun sonra kontrolumuz var urolojiye gitmistik ama umarim bir sey yoktur.

• Arkadaslar bu doktor gercekten beni sinir etti.Bana not et dedi tamam eyvallah notumuzu tuttuk saat kacta idrara kalktigimi bugun bakti iste kendi kendine cizdi mizdi bakti diyor ki eee normal iste gunde 7 defa kalkiyorsun bende dedim ki gece niye o zaman 4-5 defa kalkiyorum tabi bu salak saatlere bile bakmiyor.Boyle ciddiyetsiz insanlara doktor diyoruz ve insanlarin cani bu kadar kolay olabiliyor iste şaşiriyorum bende.Yemin olsun eğer ciddi bir hastalik cikarsa bu adami dava etmezsem şerefsiz evladiyim

• Aşırı Aktif Mesane
  • quote:

Arkadaslar bu doktor gercekten beni sinir etti.Bana not et dedi tamam eyvallah notumuzu tuttuk saat kacta idrara kalktigimi bugun bakti iste kendi kendine cizdi mizdi bakti diyor ki eee normal iste gunde 7 defa kalkiyorsun bende dedim ki gece niye o zaman 4-5 defa kalkiyorum tabi bu salak saatlere bile bakmiyor.Boyle ciddiyetsiz insanlara doktor diyoruz ve insanlarin cani bu kadar kolay olabiliyor iste şaşiriyorum bende.Yemin olsun eğer ciddi bir hastalik cikarsa bu adami dava etmezsem şerefsiz evladiyim
    sakin ol ya bu ne sinir? bişeyin yoktur merak etme.
  • belki aynı problem olmayabilir ama bende de öyleydi, gecede minimum 4 defa tuvalete giderdim. Benim derdim uyku apnesiymiş. Gece sık tuvalete kalkma da belirtilerinden birisi. Şimdi bpap cihazı ile deliksiz uyuyorum, makinayla uyumaya başladığım gün sorun geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba kalktığınızda ne kadar idrar çıkartıyorsunuz. Bir de yatınca mesane farklı pozisyonda olduğu için uyarılıyor olabilir mi ?
    Ayaktayken idrara çıktığınızda daha fazla birikim oluyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-11B71D1D1

Aşırı Aktif Mesane
    Iki farkli ilac kullandim bir fayda etmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

sakin ol ya bu ne sinir? bişeyin yoktur merak etme.

Alıntıları Göster
    Garantisini verecek konusma yapmadi doktor ilgilenmedi benimle tahlilime bile bakmaktan aciz birisi kafasina gore bakti saatlerime bile bakmadan.Bir hastalik cikarsa tazminat davasini acacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 30 Mart 2019; 13:44:41 >
  • quote:

Iki farkli ilac kullandim bir fayda etmedi.

Alıntıları Göster
    bende de etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-11B71D1D1

bende de etmedi.

Alıntıları Göster
    Aktif mesane diye bir hastaligimiz yok iste doktor bilgisiz oldugu icin mecbur bunu vermek zorunda kaliyor.

• Çiş yapma zamanını kaçırıyorsundur belki güç içinde ertelemeden çişini yaparsan belki geçebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.