Şimdi Ara

Gece 5 defa tuvalete kalkmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de bir ara çok fazla karbonhidrat tükettiğimde başlamıştı şuan karbonhidratı azalttım sorun yok.
  • Hocam uykuya dalsan bile uyandıracak kadar sıkışıyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Hocam uykuya dalsan bile uyandıracak kadar sıkışıyor musun?
    Evet

• Hocam psikolojik olabilir mi acaba? Mesela ben su çok içtikten sonra tuvalete gitmezsem,tuvaletim gelmese bile gece uyanıyorum.Takıntı gibi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Hocam psikolojik olabilir mi acaba? Mesela ben su çok içtikten sonra tuvalete gitmezsem,tuvaletim gelmese bile gece uyanıyorum.Takıntı gibi oldu.
    Hiç kafama takmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Hocam uykuya dalsan bile uyandıracak kadar sıkışıyor musun?
    Evet

• Bende aynı sorundan muzdaribim ama yatmadan önce baya su içiyorum susuyorum içmeden yatsam da acayip kuruyor boğazım

• Ben gece hiç kalkmıyorum anormallik bende mi siz de mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyav Miyav -- 20 Şubat 2019; 21:45:58 >
  • diyabet desem değil gün içinde sıkca gitmiş olman gerekir sadece gece geliyosa çayı ve şekeri kesinlikle bırakmalısın , mutlaka wc'de oturarak yap tuvaletini oturmalı alafranga tuvaletlerde yapma kasıklarından tam boşalmıyo idrar ,prostata bile neden olabilirsin bende kıl dönmesi ameliyat olmuştum lavman verdiler kolay yapayım diye bağırsak düzenimi bozdu o sıvı bende tuvaletim geldiği gibi mutlaka yapmam lazım kasıklarım acayip ağrıyo sanki 5 litre suyu damacana'dan alıp sürahiye koymuş gibi biraz ayıp olucak ama ayda 2-3 kere mast yapmanı öneririm idrar giriş çıkışların düzelir en azından mikrop iltihap varsa atmış olursun hem bağırsakların'dakileri
  • Bende de bu sıkıntı var. Neredeyse her gece şöyle bi 4-5 kez banyoya su dökmeye gidiyorum. Önceden çok sıvı tükettiğimden dolayı böyle oluyor diyordum artık sıvı almasam da yine aynısı oluyor. Şeker hastalığından dolayı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum.
  • bu sorun bendede var çözümü nedir doktora gitmeye üşeniyorum ağrı sızı yok sadece geceler ve sabahları toplam 3 kez idrara çıkıyorum uykumun en derin yerinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir faydasi yok sizce nörolojik mi?

• Kardiyoloji bölümüne görünün geçmiş olsun.
  • Ben üroloğa gittim her şeyi yaptılar üniversite hastanesi olduğu içi mr röntgen ultrason bir şey çıkmadı işeme günlüğü tutturdu aktif mesane kapasitesi az çıktı bir ilaç verdi 1 ay kullandım bitirdim pek fayda etmedi adını hatırlamıyorum sonra mictonorm verdi 20 gündür kullanıyorum büyük oranda düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 13 Mart 2019; 16:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Kardiyoloji bölümüne görünün geçmiş olsun.
    Neden kardiyoloji?

• Gece 5 kere idrara cikmak normal gelmedi bana kalp ile ilgili bir problem olmasin siz yine de gidin hem kontrol ettirmis olursunuz.

• Valla ilginc, ben genelde hic kalkmam tuvalete en fazla 1 kere cok nadir.
  • Cok önemli bir sorun. Böbreklerinle alakali birseyler olabilir. Kan testi yaptir. Özellikle de üre ve kreatin degerine bakin. Böbrek yetmezligi belirtileri olabilir. Gerekli tetkikleri acilen yaptir. Ins önemli birsey degildir. Gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueICE -- 15 Mart 2019; 13:14:6 >
  • Geçmiş olsun. Çok kötü bir şey. Psikoloji bozan durumlardan... Sadece gece olması ilginç geldi. Psikolojik mi acaba? Örneğin bir arkadaşının evine gitsen misafirliğe, ve o gece onlarda kalsan yine öyle mi olur? Ya da oldu mu böyle bir şey?

Ben yıllardır idrarın kesik kesik gelmesinden ve sık idrara çıkmaktan çok çektim. Gündüz de gece de oluyordu. Defalarca doktora gittim. Testlerim hep temiz çıkıyor. En sonunda "Prostat İltihabı" ilacı verdiler. İyi geldi fakat tekrar başladı sonra. Bu kez de "Aşırı Aktif Mesane" ilacı verdiler. Kısa süreliğine iyi geliyor ama sonra yine başlıyor sorun. Kesin bir teşhis koyamıyorlar. Yine gideceğim doktora. Hayat kalitesini çok düşürüyor.
  • Uyuyamadığım zaman ben de gidiyorum büyük ihtimalle psikolojiktir. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.