Şimdi Ara

Gece 5 defa tuvalete kalkmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
5.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sanirim beyin tümoru var.Gece ek olarak istemsiz durduk yere guluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

Arkadaslar sanirim beyin tümoru var.Gece ek olarak istemsiz durduk yere guluyorum.
    seratonin fazla kaçmış korkulacak durum yok gülmek gençleştirir devam ediniz.
  • emreee23 kullanıcısına yanıt
    Hipofiz bezinde tümor olsaydı bu kadar basit belirtileri olmazdı kullandığın ilaçları yazar mısın? peki idrar günlüğünü benimle paylaşır mısın? Yine emin olmak istiyorsan hipofiz MRI çektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0611284CA

Hipofiz bezinde tümor olsaydı bu kadar basit belirtileri olmazdı kullandığın ilaçları yazar mısın? peki idrar günlüğünü benimle paylaşır mısın? Yine emin olmak istiyorsan hipofiz MRI çektir.
    Valla bi aralar hic kalkmiyordum bu sefer yine geceleri kalkmaya basladim artik uyuyamiyorum biktim bu donguden insani hayattan bezdiriyor gece minimum 3-4 defa kalkiyorum guzel uykumdan uyanip.

• quote:

Arkadaslar sanirim beyin tümoru var.Gece ek olarak istemsiz durduk yere guluyorum.
    manik depresif diye bir tanımlama vardı galiba

çokta bilgili değilim bu konuda
  • tuvalet olduğu için uyanmak değilde, uyandığın için tuvaletin gelmesi durumuda olabilir
    uyku bozukluğu ile ilgili olabilir

• Hormon testi oldun mu hocam? Vazopresin ve Aldosteron bakılması gerek. Doktorlar söyledi mi bilmiyorum ama içtiğin her sıvıyı falan not et bana da atabilirsin gittiğin doktorlara da göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Hormon testi oldun mu hocam? Vazopresin ve Aldosteron bakılması gerek. Doktorlar söyledi mi bilmiyorum ama içtiğin her sıvıyı falan not et bana da atabilirsin gittiğin doktorlara da göster
    Doktora gosterdim hocam saate bile bakmadan gunde 7 defa cikiyorsun normal bu dedi.Bende dedim ki neden gece 00.00 dan sonra sabaha kadar 4-5 defa kalkiyorum dedim ondan sonra dediki haa saati gormemisim aktif mesane ilaci yazip yolladi.Hormon testine bakmadi sadece idrar testine bakildi.Zaten hastalik cikarsa bu doktora dava acacam hic kusura bakmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 14 Nisan 2019; 22:30:25 >
  • emreee23 kullanıcısına yanıt
    Günde 7 normal ve gün içinde 2 defa gidiyorsan hormonlarında sorun çıkmaz. Gece sürekli çıkıyorken gün içinde çıkmaman garip, peki miktar nedir gece işerken baya mı işiyorsun öyle azıcık mı oluyor yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Günde 7 normal ve gün içinde 2 defa gidiyorsan hormonlarında sorun çıkmaz. Gece sürekli çıkıyorken gün içinde çıkmaman garip, peki miktar nedir gece işerken baya mı işiyorsun öyle azıcık mı oluyor yoksa?
    Ya mesela 7 dediyse bazen gece 2 defa kalktigim oluyor.Bazen gunde 9 defa oluyor 4 defasi gece oluyor.Bi ara durmustu 1 ay once simdi tekrar azitti her gece rahat 4 defa isiyorum ve cok siddetli baya bir isiyorum yani 400ml gidiyordur rahat

• Arkadaslar halen daha devam ediyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor duzgun uyku cekemiyorum

• quote:

Arkadaslar halen daha devam ediyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor duzgun uyku cekemiyorum
    Kafaya takmamaya çalış belki psikolojiktir.
  • Böbrek yetmezliği semptomudur gece 1 den fazla tuvalet ihtiyacı bunu araştıran oldumu böbrek fonksiyonları son raddeye kadar azalmadan pek semptom vermez hocam bir check ettir

• saygideger konu sahibi :(https://youtu.be/xnXAxCG_jJA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

Böbrek yetmezliği semptomudur gece 1 den fazla tuvalet ihtiyacı bunu araştıran oldumu böbrek fonksiyonları son raddeye kadar azalmadan pek semptom vermez hocam bir check ettir
    Doktor bizzat yanimda bobreklerime bakti

• ÇAy kahve veya kola çok içiyor musunuz? Çünkü bunalr damarları büzerek daha çok idrar çıkmaya sebep olur.
  • quote:

Doktor bizzat yanimda bobreklerime bakti

Alıntıları Göster
    testleri var hocam film yada fiziksel muayeneyi kast etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

ÇAy kahve veya kola çok içiyor musunuz? Çünkü bunalr damarları büzerek daha çok idrar çıkmaya sebep olur.
    Kismen hocam.Hic icmeyincede oldugu oluyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

testleri var hocam film yada fiziksel muayeneyi kast etmedim

Alıntıları Göster
    Kreatin testi ile anlaşılır. Ki kan testinde çıkardı öyle birşey olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Kreatin testi ile anlaşılır. Ki kan testinde çıkardı öyle birşey olsaydı.

Alıntıları Göster
    Bu arada doktor bana kan testi yapmadi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.