Şimdi Ara

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
4
Favori
33.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada benzer olay başıma gelmişti servis boya olur başka olmaz dediler, Autoking boyasız hepsini yaptılar kaskodan karşılandı 100 den fazla yerde sorun vardı işlem sonucunda sıfır gibi oldu, sakın boya vb işlem yaptırmayın bizzat yaptırdım sroun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss01

geçmiş olsun. bunu gördükten sonra sunroof/cam tavanlı araçlar için iki kere düşüneceğim.

Cam tavanlı ve sunroof lu araçların tavanında hiç hasar yok.
  • Cok gecmis olsun, ciddi manada yaralanmalara sebep olacak bir afet yasanmis, ins durumu kotu olan vatandasimiz yoktur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar.ALLAH sizlere kimseye böyle birşey yaşatmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayminda c4nun ön cam kırıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Her biri ceviz büyüklüğündeydi, hayatımda böyle birşey görmedim. Okulda iki arabanın camı patladı.Bizim arabanın anten kısmında 5 tane göçük var. Japon kore ve fransız arabalarının hali haraptı. Honda bayisindeki yaşar beye durumu anlattım. Geçen senelerde de böyle bir olay yaşanmış,sıfır arabalar da zarar görmüş.İğneleme yöntemi diye birşey varmış onunla sıfırından farksız hale getiriyorlarmış,hafta içi bakacaz artık

Honda aracımın hemen heryerinde göçükler var arka camı dün değiştirdim. sağlık mazereti nedeniyle 20 mayısa kadar şehir dışında olacağım. honda servisteki durumu paylaşırsanız sevinirim..
  • bu arada hastane acillerinde çalışan arkadaşlarım bir sürü kafa kemiği kırığı ve büyük yaralanmalardan bahsettiler. Hepimize geçmiş olsun.
  • geldiğimde fark otoya da bakacağım.

buradan yaptırdığımız yerleri paylaşmaya devam edelim, auto kinge gaziantepte gitmem. şu ana kadar bu konuda tek bildiğim bu :)

Ben aracı yaptırmamayı düşünüp böyle dalmaçyalı köpek modunda gezerim diyordum ancak buradakileri okuyunca bir umut olmadı değil..

50bin verip sokağa atıyoruz, şehir dışında olacağım için aracı öyle bir yere parketmiştim ki sadece tek bir uygun açı ile bu hasar oluşabilirdi. Şehir dışında öğrenip babamla antepe gidip camı taktırıp 1 gün içinde geldim. Fazlasıyla yorucuydu.

Geçtiğimiz hafta da turtle wax ürünleri almıştım, gelince bi güzel yıkar cilalarım diyerek :) çok özenmemek gerekiyor, taş yağdı arabaya..
  • Yeri uzak olduğu için gidemem ama yarın arar işlem detaylarını ve fiyatlarını öğrenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariz

ben de yeni araba almıştım daha 1500 km de eşim inde arabayı çek dedi ben bir şey olmaz dedim ön camda 5 yerde patlama ve göçükler... şimdi eşekler gibi pişmanım :) bu sabah fark oto ya gittim oraya istanbuldan özel ekip gelecek homer servis elemanları pazartesi başlayacaklarmış yapmaya... ben ismimi yazdırdım boyasız yapılır diyorlar...
    google a fark oto yazıp orayı arayıp görüşebilirsiniz....

herkese geçmiş olsun...

harbi eşşeklik etmişsin

yengenn dilinden 50 sene kurtulamazsın artık

sana o açıdanda geçmiş olsun
  • Gaziantep Auto King in sanırım çalışanları değişmiş şu anda çalışanları berbat asla önermiyorum..

Volkswagen'e Ankara'dan ekip gelecek onu biliyorum bu iş boyasız vakumla hallolur sakın başka türlüsünü yaptırmayın

Ayrıca Kasko için sanırım meteorolojiden rapor istiyorlarmış onuda geçerken kavaklıktan alın derim
  • İstanbulda o siralarda millet piknikten donerken gaziantepte boyle bi olay olmasi cok kotu gecmis olsun herkeze

• Arabami gecen cizdikleri icin cok uzulmustum. ama simdi delik desik oldu. dunya malina cok fazla deger veriyoruz sanirim. Rabbim herseyin hayirlisini versin. dolu tamirini ne kadara yapiyorlar acaba. kasko falanda yok. 1000 liradan asagi olmaz heralde. sonucta uzun is.

• 2 yıl önce ankarada haziran ayında megane II aracım doludan zarar gördü.yetkili serviste kaskodan aracın onarımını yaptırdım.araba sıfır gibi oldu ve boyasız vakum yöntemi ile yapıldı.yalnız size tavsiyem önce yetkili servislerle görüşün, boyasız düzeltme isteyin.önce zararı tespit ettirip eskpertiz raporu alın.onarım için acele etmeyin.ben hasarlı şekilde birbuçuk ay kullandım ortalık tenhalaşınca düzgünce yaptılar.bu arada en zor düzeltilen yer ön kaput olduğunu söylediler.herkese geçmiş olsun.Kaskom axa sigorta idi.yapılan servis ankarada çelikoto renault yetkili servisi.bu arada servise göçük için mersinden özel usta getirmişlerdi.
  • Valla bizim araba Toyota Coralla Hatchback idi.Araba Seçkin Kolejinin oradaydı.Üstte sayamadığım kadar göçük vardı,cam kırıldı,farlar kırıldı,ayna düştü.Cuma günüydü ben kıyamet falan kopacak sandım bir an sanırsam bir kişide vefat etmiş.Allah daha büyüklerinden esirgesin.
  • Antepli kardeslerime oncelikle cok buyuk gecmis olsun. Bende bundan 3 sene once Konyada aile ziyaretindeyken ceviz buyuklugunde dolu yagisina magruz kalmistik. Esim ve cocuklarim cok korkmuslardi. Bu sebeble Antepleki dolu yagisi ile ordakilerin ne yasadiklarini cok iyi anlayip buyuk gecmis olsun diyorum. Araclarin buyuk hasar gormus olmalarida uzucu. Ben Ankarada yasayan Boyasi bozulmadan gocukleri duzelten Alim Ustayim.Bu forma yazma amacim bu konuda magdur olan arkadaslarima yardimci olabilmektir. Gordumki Magdur olupta yardim arayan ve bu konudaki sorunlarini gidermek isteyen bir cok arkadasim var. Sizden tek istedigim bu isi yapriracaginiz yer veya kisilerin bu konuda uzman kisiler olmasina dikkat edin ve cok iyi arastirin oylelikle yaptirin, cunki ben cok iyi biliyorumki para icin anlamasa bile ben yaparim deyip, arabalara kalici hasarlar veriyorlar. Ben o usta hatalarini cok gordum ve onardim bazilarida cozumsuz kaldi maaglesef. Elbette magdur olan arkadaslarima sahsen yardim etmek isterim. Benim hakkimda bilgi edinmek isteyenler benim facebook sayfamdan hakkimda yeterince bilgi edinebilirler.https://www.facebook.com/boyasizgocukduzeltmealimusta ve googldan Dentteknik yazarak hakkimda arastirma yapabilirsiniz, saygilarimla.

• videoya almıştım ama yükleyemedim sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: dentteknik

Antepli kardeslerime oncelikle cok buyuk gecmis olsun. Bende bundan 3 sene once Konyada aile ziyaretindeyken ceviz buyuklugunde dolu yagisina magruz kalmistik. Esim ve cocuklarim cok korkmuslardi. Bu sebeble Antepleki dolu yagisi ile ordakilerin ne yasadiklarini cok iyi anlayip buyuk gecmis olsun diyorum. Araclarin buyuk hasar gormus olmalarida uzucu. Ben Ankarada yasayan Boyasi bozulmadan gocukleri duzelten Alim Ustayim.Bu forma yazma amacim bu konuda magdur olan arkadaslarima yardimci olabilmektir. Gordumki Magdur olupta yardim arayan ve bu konudaki sorunlarini gidermek isteyen bir cok arkadasim var. Sizden tek istedigim bu isi yapriracaginiz yer veya kisilerin bu konuda uzman kisiler olmasina dikkat edin ve cok iyi arastirin oylelikle yaptirin, cunki ben cok iyi biliyorumki para icin anlamasa bile ben yaparim deyip, arabalara kalici hasarlar veriyorlar. Ben o usta hatalarini cok gordum ve onardim bazilarida cozumsuz kaldi maaglesef. Elbette magdur olan arkadaslarima sahsen yardim etmek isterim. Benim hakkimda bilgi edinmek isteyenler benim facebook sayfamdan hakkimda yeterince bilgi edinebilirler.https://www.facebook.com/boyasizgocukduzeltmealimusta ve googldan Dentteknik yazarak hakkimda arastirma yapabilirsiniz, saygilarimla.

S.a ustam bilgileriniz için teşekkür ederim.en azından arkadaşlar boyasız yapilabilecegini öğrenmiş oldular.yoksa bazı servisler bu afeti bile fırsata çevirmeye çalışabilir.

• bende doluya yakalandım araba iş yerimin önündeydi burnunu zorla agacın altına sokmama ragmen ön camda küçük bir çatlak kapotta 3 4 tane ezik tavanda 10 civarı ezikle atlattım buna şükür bu doludan dolayı arabaları ezilen ve daha sonra yaptıran hemşerilerim nereye yaptırdınız ne kadar tutu tavsiye edermisiniz bu konularda bir birimize yardımcı olalım
  • Geçmiş olsun gerçekten kötü bir durum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.