Şimdi Ara

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
4
Favori
33.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaskomda Şuan 2500 TL Lik Auto King'in Açmış Olduğu Hasar Var Eğer Sizde Çok Hesap Çıkartmayacaksanız 2 Kendi Aracımı 1 Komşumun Aracını Getirebilirim Bizi Yarın Resimle Bilgilendirirmisiniz ?
  • Öncelikle herkese geçmiş olsun....Marka fanatikliğine hiç gerek yok...Bütün araçlara dikkatlice baktım...bmw,mercedes,audi,renault,fiat,vw....neredeyse hasarsız görmedim...Benim palio aracımda göçük var...Ama en çok hasar gören ve belli edenler bana göre Renaultlar....

Servisler çok doluymuş..Bir arkadaş öyle dedi...Ertesi günde olacak dediler,hemen arabaya battaniye,karton vs kapattım ama gazikentte çok az attı geçti...

Benim kaskom yok servislerdeki yoğunluk geçtikten sonra yaptırmayı düşünüyorum...Yarın gelip fiyat alabilir miyim?
  • Öncelikle hepimize geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin ama malda canın yongasıdır benim aracımda da sizinkiler kadar hasar var internetten de çok araştırdım bu işi iyi yapan ustaları lütfen yaptıran arkadaşlarda eski ve yeni hallerinin fotoğraflarını paylaşırlarsa araçlarının bizde işe yeni başlayan bu işten rant elde etme peşinde olan ustalardan kurtulup araçlarımızı ehil ellere teslim edebiliriz.Buradan çıkarmamız gerek dersleride çıkaralım arabaya biniyorsak kapalı otopark yada üstü kapalı mekanımız olması şart tedbir bizden takdir Allah'tan yolda yakalansam zoruma gitmeyecek ama işyerimin arkasında açık otoparkda olması çok üzdü beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

duisburg bulvarından fevzi çakmak bulvarına giderken ışıklardan yaklaşık 20 mt beride 3M yazan biryer vardı. Işıklarda dururken farkettim boyasız dolu göçüğü düzeltme filan yazıyordu. Telefon numarasını alabildim ancak zamanım yoktu isteyenler arayıp sorabilir. 03423225356

Orasıda Sağlam Yapıyor Gibi Sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.ALLAH kimseye böyle bişey yaşatmasın.o anda arabanın içerisindeki sesten eşimle birbirimizi duymuyorduk.bir umutla silecekleri son hız çalıştırdım ki belki dolu sileceğe carpar da cama çarpmaz diye o kadar yani.

Geçmiş olsun. TV'de haberlerde gördüm. Adamın minibüsünün camı delik deşik olmuş. Sanki biri karşısına geçmiş. Almış eline keleşi. Taramış gibiydi.
  • İnan bilmiyorum ama içeride epey araba vardı.Bu aralar yaptıracak durumum yok,acelesi de yok varsın biraz böyle gezelim...
    @ahmett27 fiyat hakkındada aşağı yukarı bilgi verseniz de insanların kafasındaki soru işaretleri biraz kalksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 13 Mayıs 2013; 12:56:03 >
  • Gaziantepli kardeslerimden gelen yogun talepler ve istekler uzerine cumartesi 18-05-2013 tarihinde Gaziantepe geliyorum .Burdan yogun ilgi ve beni tercih etmelerinden dolayi Gazianteplilere tesekkur ederim. Bana ulasmak isteyenler 0531-4228033 bu numaradan ulasabilirler ve ayriyeten referanslarimi merak edenlenler facebook sayfamdan bilgi alabilirler.www.facebook.com/boyasizgocukduzeltmealimusta.

Saygilarimla,

Alim Usta
  • öpücük denilen bir küçük çekme aleti var sanayide bulabilirsiniz gibi onlar halleder 200 tl gibi bir ücrete veya kaskonuza bakın onda ufak şeylerin tamiratı çizdirmeden yapılıyorsa onlarla yaptırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhayri

Dün teslim aldığım henüz 40. Km 'de civic de benzer durumda. Ne diyelim vardır bir hayır...

Cok olgun bir davranis baskasi olsa sayar söver

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

quote:

Dün teslim aldığım henüz 40. Km 'de civic de benzer durumda. Ne diyelim vardır bir hayır...

Aslında kızacak bir durum da yok. Allah'tan gelen bir şey. Allah bir daha yaşatmasın demekten başka bir şey diyemeyiz.
  • Büyük geçmiş olsun. Araba kötü olmuş. Vakumla düzeltilir diye düşünüyorum. Bu kadar büyük dolu yu ilk kez gördüm. Adamın kafasına düşse demek ki yaracakmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 13 Mayıs 2013; 15:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

quote:

Aslında kızacak bir durum da yok. Allah'tan gelen bir şey. Allah bir daha yaşatmasın demekten başka bir şey diyemeyiz.

Aynen hocam

• Öncelikle herkese çok geçmiş olsun. 2 yıl önce Ankara da yağan doluda bende aynı durumu yaşadım, Servis aracımın tavanını kesip yeni saç koymak gibi uçuk bir teklifte bulunmuştu, yaptırmadım, Dışarıda bu işin uzmanı firmalar var, dolu izlerinin geldiği noktaları ters taraftan masaj aletleri ile eski durumuna getiriyorlar, ulaşamadıkları noktaları ise dışarıdan vakum yoluyla çekiyorlar. Masaj ile düzeltilen yerlerde iz kalmıyor fakat, vakum yoluyla düzeltilen yerlerde ufak memeler kalıyor, tam düzeltilemiyor yani. Bu masrafları kasgo karşılıyor. Benim hasarım 700 TL tutmuştu.
    auto king ve dr. vinyl bu işin uzmanları arasında yer almaktadır.
  • Bu felaket Ankara'da da yaşandı. Sakınz dolu göçüğü olan yerleri boyatma gibi işlere girmeyin.

Boyasız göçük düzeltme işlemi ile hallediliyor.

Kocaeli'de çökük sihirbazı diye firma var, bu işin ehli ve dolu felaketi olan illerde bir servisle anlaşıp o ilde 1 ay falan kalıp tamir yapıyorlar.

Sitelerinden numaralarını arayıp Gaziantep'e gelip gelmeyeceklerini öğrenebilirsiniz. İşçilikleri çok çok iyi.
  • İşte Buda Arkadaşımın Çalıştığı Benzin İstasyonu Patronlar Bile Araçlarını Kapalı Alana Alamamışlar

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT

Buda 0 Km Bi Bmw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsK_ -- 13 Mayıs 2013; 17:55:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

S.a değerli arkadaşlarım.Bugün gaziantep merkezden görev yaptığım köye dönerken saat 18 sıralarında çok feci bir dolu ya yakalandım.böyle bir durumu ancak yaşayan bilir arkadaşlar sanki 10kişi eline sopa almış arabanın kaportasını dönüyorlar.biri 5 biri 1 yaşında iki oğlum ve eşim de arabada idi.özellikle onlar için çok korktum cam kırılacak diye.sonra bir çevre yolu alt geçidine sığındım.sonra başka araçlar da oraya geldi gelenlerin içinde yeni model bir corolla ve passat veya jetta da vardı.motor kaputundan bagaj kapağına kadar dolu göçügü olmuştu gerçekten çok kötü durumdaydı ikiside.ben ise tahmini 15 20 göçükle atlattım.Atlattım çünkü ya cam kırılsaydı çocuklar ile ne yapardım.sonradan haber aldığım a göre merkezde bir çok aracın camları kırılmış.her taraf darmadağın olmuş bir bayanın kullandığı aracın iki camı da kırılmış.bizim köyün muhtarının aracının(doblo)ön camı kırılmış daha bunun gibi bir sürü olay.Arkadaşlar biraz uzun oldu ama gerçekten çok korkunç bir olaydı.ALLAH kimseye böyle bir olay yaşatmasın.

Euro NCAP yapılırken dolu testi falan da yapsalar. Doluya dayanıklı değilse 5 yıldız vermeseler artık.

• Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce kadar fark otoya gittim..Resmen araba kaynıyor içerisi çok büyük bir yer...Bir adet corsa vardı düzeltmede kaputu düzeltme yapıyorlardı...Havalı vakumlu birşey değildi...Uzun uzun çubuklar vardı...Bir kısmı düzeltilmişti...Tavanın düzeltilmesi için iç tavan sökülmüştü...Canım arabam ve arabalar ne hale gelmiş ya..:( Bende az göçük vardı tahmini 500-1500 arası değişir denildi...
  • Felaketin nereden geleceği belli olmuyor..

Büyük geçmiş olsun Ülkeme..
  • Merhaba,

Bugün iş arkadaşım jettası için önce vw servise gitti. vw eksper geleceğini eksper kararına göre boyalı veya boyasız düzeltileceğini söylemiş. Bu durumda oradan koşarak kaçmış arkadaşım :)

Fark otoya uğradı sonra benim isteğim üzerine, orada da yapılmaya başlanmış bir aracı görmüş ve "çok beğenmedim" dedi.

Auto Kinge gitmiş oradan ve otokingtekilerin bir tane bmwyi bayağı güzel düzelttiğinden bahsetti. yine şehir dışından gelen bir ekip varmış bahsettiğine göre, düzeltilen yerleri anlayamamış bile..

Ben auto kinge ciddi olarak karşıyım, ancak şu yapılan araçlar yavaş yavaş paylaşılsa neyin ne olduğunu göreceğiz.

Ankaradan Alim usta Antep'e gelecekmiş, facebook profilinde paylaştığı fotoğraflar çok iyi.

2 yıl önce babamların yarisine mersinde dolu yağdı. Antakya autokingde yapıldı ancak çok da iyi bir düzeltme olduğunu söyleyemem, tüm göçükler iz kalmış ve boyası dalga dalga olmuş şekilde yapılmış ve büyük kısmı da "buranın altı sert" denilerek düzeltimemişti..

Eğer tam manasıyla iyi olmayacaksa 2 sene bu şekilde binip sonra yeni kasayı alırım boş yere kasko deldireceğiz ya da bir sürü para bayılacağız. Daha aracımın içi cam parçası dolu zaten yıkatamadan parkedip bıraktım, canım sıkılıyor..

• BEnce şu anda acele etmeye gerek yok herkes birşey söylüyor herkes bu işin ustası oldu şehir dışından gelen herkes sanki mükemmel ustaymış gibi lanse ediliyor hiç gerek yok acele etmeye.. şimdi fiyatlar 1se 2 isteniyoır..

sonuçta o göçüklerin arabaya zararı yok..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.