Şimdi Ara

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
4
Favori
33.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde aracın sol üst ön camında catlak oluşmuş. 15-20cm var bayağı dağılmış. kasko yok. değişim olmadan doldurma şeklinde veya başka yöntemle yapan yer var mı acaba? carglass varmış bi uğrayacam bakalım ne dicekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 11 Mayıs 2013; 14:23:23 >
  • Yeni aldigim araba sans eseri merkezde degildi . Benim oldugum bolgeye yagmadi o sekilde yirttik ama eski olan aracin kaportasi felan biseyi kalmamis darma dagan olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziantep'e Geçmiş Olsun Arkadaşlar Benim 2 Aracımdada Tolu İzleri Mevcut Ancak Bu Kadar Korkutucu Değil Gaziantep Auto King den Dolayı Şikayetçiyim Aklı Olan Oraya Gitmez Böyle Gezerim Daha İyi Daha Kötü Edeceklerinden Eminim Çok Şükür Camlarımda Hasar Yok Ancak Evimin Çatısında Delikler Oluştu Bir Daha Tekrarlıyorum Auto King'e Gitmeyin

http://forum.donanimhaber.com/m_74902828/f_//tm.htm#74902828
  • çok feci olmuş ya
  • geçmiş olsun. çok kötü bir olaydır başıma gelmedi ama tanıdıkların birkaç aracını görmüşümdür. aracın üst taraflarını haşat eder. boyasız çektirme ile yapılıyor diye biliyorum ısıtma hızlı soğutma teknikleri de var. kırılan cam ve farlarınız da kaskodan alabilirsiniz ancak doğal afet maddesi klozu var ise.
  • Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Doluyu kaportacılar yağdırmış olabilir

yapmamızı beklemiyorsun herhalde

Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

gaziantepte arkadasımın golfü var , vw kaportayı okadar sağlam yapmışki çizik bile olmamış.kapılardanda Allah'a şükür hala tok ses geliyormuş.

• quote:

Doluyu kaportacılar yağdırmış olabilir

Meteorolojinin uyarı yapmadığı garanti de orasını bilemeyeceğiz tabi. Belki de ortak çalışıyorlardır.
  • Değerli arkadaşlarım bu doluda zarar gören araçlar için öncelikle boyasız olmak üzere tamirinin gaziantepte nerelerde yapıldığını bilen gaziantepli arkadaşlar o yerleri bu konu üzerinden belirtirlerse arkadaşlara yardımcı olur özelllikle kaskolu arkadaşlar için anlaşmalı yerler varsa onu belirtmelerinin yararı olacağı kanaatindeyim.

• fark oto kaskolu onarım yapıyor istanbul dan uzman bir ekip gelecekmiş oraya bu iş için.. hedef filo araçları için geleceklermiş diğer araçlara da bakarlar...
  • geçmiş olsun
  • geçmş olsun, tarım arazileri büyük hasar görmemiştir inşallah
  • Cam tavan aracin cami patlarmi acaba çünkü patlamaz ise en azından hasar olusmaz normal kaporta gibi

• bugün 2013 auris skypack cam tavan örümcek ağına dönmüştü serviste gördüm doludan dolayı olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

gaziantepte arkadasımın golfü var , vw kaportayı okadar sağlam yapmışki çizik bile olmamış.kapılardanda Allah'a şükür hala tok ses geliyormuş.

quote:

Alman yapıyor arkadaş

Almanlar yapıyormuş golf ü varmış hiç bir şey olmamış yatsın kalksın ceviz gibi dolu yağan bir yerde olmadığı için dua etsin o arkadasın öyle benim araba sağlam filan diye de gezip milletin ağını almasın

2012 Passat ın günahı neydi bu hale geldi

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcvbnxcvbn -- 11 Mayıs 2013; 19:33:37 >

• Şuan show tv'de haberlerde
  • Gerçekten çok fena olmuş durumda otomobillerimiz, benim Skoda Octavia aracımın her tarafı harita gibi olmuş, düzeltme olanağı var mı bilmiyorum. Bir markanın servis müdürü arkadaşıma sordum ne yapacağız diye, biraz bekle ortalık yatışsın, çözümler çıkar diyor, kendi servisine bugün 70 araç gelmiş, 50 tanesinde camlar ve sunrooflar patlamış durumdaymış, benim camlarda bir şey yok.

Ayrıca şehirde yoğun bulunan güneş enerjileri, ev camları da yoğun hasarlı durumda, bağı bahçeyi hiç saymıyorum, yaşı 70-80 olan büyüklerimiz böyle bir dolu felaketini anımsamıyorlar. İnanın ceviz, hatta yumurta büyüklüğünde dolular düştü, Allah bir daha böyle felaket vermez dilerim.

Oto king bir BMW araç için 7000 TL istemiş, fırsat düşkünlüğüne çevirmişler işi.
  • Gökten sanki misket yağmış.. Geçmiş olsun..
  • Auto King Kadar Sahtekar Bir Firma Yok Gaziantepte Bu Yazıyı Okusun Herkes Gitmesin Kimse
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.