Şimdi Ara

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
4
Favori
33.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese geçmiş olsun. Allah daha büyük afetlerden korusun.
  • Adanada boyasız göçük düzelten bir usta var bilgilerini alıp buraya yazayım ben size..

Ayrıca acele etmeyin hemşerilerim şu anda tam fırsatçıların kol gezdiği bir dönem 1 ise 2 isteyeceklerdir

Benim araba normalde o saatte evin önünde olmalıydı ama iş arkadaşlarımla servise binip alleben göletine gidince araba kapalı garajda kaldı tamamen şansımdan ama Alleben göletinde yağmur var diye geri dönerken ibrahimliye giden yolun üstünde TEDAŞ'ın yerinin yanında kaldık ileri gidemedik 30 dakika dolu yağdı üstümüze arabada çoluk çocuk aileler felan herkes çok korktu tabii panik olanlarda vardı baya şöför arabayı tedaşın duvarına yanaştırdı trafolardan kıvılcım çıkınca zorla ortaya çektirdim geri arabayı yolun üstüne ama Allah esirgedi resmen ölümlerden döndük

Sürekli yazıyorum Autoking Gaziantep personel değiştirdi önermiyorum.. VW servisi Ankaradan bu iş için ekip getiriyor bilginize..

• Sadece ilk sayfayı okudum babamla konuştum bende iki arabasıda haşat olmuş kasko bu tür doğal olaylardada deliniyor mu bilgisi olan var mı?
  • Gecmis olsun. Boyasiz duzelttirebilirsiniz umarım. Zira boyanırsa satarken basınız cok ağrıyacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ]Slm arkadaslar asırı dolu felaketinden aracları hasar goren arac sahiblerinin gaziantepteki Fark otomotiv Homer yetkili servisine basvurabilirler istanbuldan ozel olarak gelen boyasız dolu hasarı onarımı yapan uzman ekin yarın saat 09 00 itibari ile yanlızca FARK OTOMOTİV DE iletisim bilgileri

0342 241 70 01
    0554 679 66 66
  • Sigorta sirketi gozetmeksizin ücretli yada kaskolu araclarınızın Uzman Homer ve Fark otomotiv ekibi yarın 09 00 itibari ile işlemlere baslıyor

iletisim icin

0554 679 66 66
    0342 241 70 01
  • Fark Otomotive Gelen ilk araclar
     GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT

• Bu da benim düldülün hali. Aksigortadan kaskolu. Autoking önerilmemiş ama kasko başka bir yerle anlaşmış olabilir mi? Ya da istediğim yerde veya serviste yaptırabilir miyim? Kasko delinecek mecburen sanırım. Ben bi süre bekleyeceğim. Belki tekrar yağar diye. Arkadaşın ön cam çatlamış. Bazı araçların far ve stopları kırılmıştı. Seneye kasko sadece indirimsiz fiyattan mı olur yoksa daha mı fazla artar?

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT  GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT  GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT  GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT

• Geçmiş olsun.
  • Urfa'dan Mersin'e gidiyorduk , 2000 model x5 ile kaportada ufak göçükler oluştu , fotoğraf ve video çektim otobanda. Dolu tanelerinin bazıları neredeyse ceviz büyüklüğündeydi ve öncama sopayla vurulmuş gibi ses çıkarıyorlardı .[simage][/simage][simage][/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duisburg bulvarından fevzi çakmak bulvarına giderken ışıklardan yaklaşık 20 mt beride 3M yazan biryer vardı. Işıklarda dururken farkettim boyasız dolu göçüğü düzeltme filan yazıyordu. Telefon numarasını alabildim ancak zamanım yoktu isteyenler arayıp sorabilir. 03423225356
  • orayı biliyorum dört dörtlük biryer
  • herkese büyük geçmişler olsun allah beterinden korusun
  • Benim kaputta ve tavanda daha önce iki adet göçük vardı.Düzelttirdim ama gene de eskisi gibi olmadı.Göçüğü vakumla çekseler bile mutlaka bir yerinde dalga kalıyor.O yüzden dolu yiyen araçların %100 eskisi gibi olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett27

Fark Otomotive Gelen ilk araclar
     GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT

Bayiden mi geldi bu araçlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

Bayiden mi geldi bu araçlar?

bayiye taşınırken yakalanmış olabilir belki

• quote:

Hiç bişeye değilsede gelip bir ortamı görüp sizleri tanımak işlemleri görmek istiyorum bizim C3 ün de tavanda var bir kaç dolu izi benim arabada yok ama şükür..

yeriniz tam nerede ?

• bayılerden gelen araclarda var ama bunlar musterı aracları vakumla onarım yapılmıyor bılgınıze
  • Yerımız OPEL teymurun sağ tarafında halı sahanın yan tarafında

0554 679 66 66
    0342 241 70 01
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bu da benim düldülün hali. Aksigortadan kaskolu. Autoking önerilmemiş ama kasko başka bir yerle anlaşmış olabilir mi? Ya da istediğim yerde veya serviste yaptırabilir miyim? Kasko delinecek mecburen sanırım. Ben bi süre bekleyeceğim. Belki tekrar yağar diye. Arkadaşın ön cam çatlamış. Bazı araçların far ve stopları kırılmıştı. Seneye kasko sadece indirimsiz fiyattan mı olur yoksa daha mı fazla artar?

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT  GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT  GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT  GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT

Kardeş Benim Araçta Gece Mavisi Auto King'e Ben Daha Önce Gittim Sadece Çayları Güzel Aracını Mahvetmemek İstiyorsan Kaskonu Deldir Benim Gibi Adam Akıllı Bir Yerde Yaptıralım Ben 1 Ay Kadar Bekleyeceğim Ancak Sakinleşir Ortalık

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.