Yüzbaşı
24 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 103 (Bu ay: 1)
Gönderileri
güncel olarak bu konu hakkında bilgisi olan var mı? bazı forumlarda oreo 8 romlar dan 1 adet gördüm başka bir kaç sitede sanıyorum portlanmış pie romlar mevcut. Stock Oreo var telefonumda ve bataryadan memnun değilim diye yeni Deji bir batarya aldım değiştirdim romuda değiştirmeyi istiyorum. Özellik performans falan pek önemli değil oyun oynamıyorum sadece pil ömrüne ihtiyacım var. Basit ve sıradan bir rom öneriniz var mı acaba?

Babamda 5 yıllık Samsung J5 var onada yeni pil aldım ve onda AOSPExtended v6.6 kurdum gayet memnunuz şimdilik. benzer şekilde bir rom arıyorum Gm 5 Plus için. tavsiyelere açığım. sadece batarya ömrü ve sıradan özellik lazım telefondan hiç bi aktivite yapmıyorum bile Gapps ile pico nano kurup kullanıyor babam aynı o şekilde kullanacağım. teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar, ev altyapımız oldukça kötü durumda geçtiğimiz yıllarda çok büyük savaşlar vererek zar zor 8mbps ye kadar bağlatıp hat düşmesinide ortadan kaldırıp 6mbps civarında TTNET 50 gb akk li paket kullanıyorum. bu şubat ayında taahhütüm bitecek. Mobil data ve 4,5g nin 40-50mbps hızlar verdiği şu günlerde evde 5-6mbps de takılıyor olmak gerçekten canımı yakıyor. Hele okuldayken sınırsız lagsız pingsiz 100mbps internet kullanabiliyorken eve gelince attan inip eşşeğe binmiş gibi hissediyorum.

Mobil internette dahil olmak üzere şubat ayında geçiş yapmam için bana paket önerebilir misiniz? Ev hattımı yeniletme imkanım var mı en azından VDSL vs geçip 20-30mbps alabilsem bile yeterli diye umuyorum. Fiber altyapı komşu apartmanlarda var ancak ev müstakil olduğu için bizde yok çektirtebilir miyim araştıracağım. Sizin bilginiz var mı acaba? Teşekkürler
koskoca 10 yıl olmuş DH a üye olalı, zaman hızlı akıp geçiyor...
Merhaba, başlıktaki araca sahibim, benzin fiyatları malum ancak bugüne kadar dayanabildik, artık altından kalkamıyoruz. Yaris te atik ama fazla yakan bir model haliyle artık LPG düşünmeye başladık. Daha önce hiç lpg li araç kullanmadık, önceki arabalarımız Dizeldi. Tavsiyeleriniz altın kıymetinde lütfen esirgemeyin. Teşekkürler
Merhaba, Köyde şahsi işlerim için genelde hafif yük max 2-3 ton civarında olacak onun dışında daha da az yük taşıyacak bir kamyonet arayışındayım. Doblo aracımız var ancak yeterli gelmiyor, uzun ve açık kasalı bir modelle özgürce kereste, kiremit vs vs akla ne gelirse taşıyabilmek istiyorum.

Bütçem çok fazla yok ikinci el düşünüyorum. Baktığım modeller arasında Hyundai H100 gözüme en çok çarpanı oldu. Bu araç hakkında yorum yapabilir misiniz? Yakıtı parçası sağlamlığı nasıldır? Aracı hor kullanmayacağım dediğim gibi hafif yük ve genelde asfaltta gidilecek. Tek kritik nokta baya yokuşlu bir yörede kullanılacak yüklüyken çekişi iyi olursa sevinirim.

Bütçe olarak max 35-40bin tl düşünüyorum.

Önerilere açığım. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, İklimi akdeniz gibi sayılabilecek bir yerde bir arsamız var üzerine prefabrik düşünüyoruz. belediye ile ruhsat işlerini vs ona göre halledeceğim lakin Prefabrik evlerde 4 mevsim yaşanır mı? Panel olarak Betopan-strafor-betopan diyorlar dış duvarlar için. Bu betopan denen malzemeye klima, dolap vs vidalayabilir miyiz tutar mı? Yazın kışın yalıtımı nasıl olur? tecrübeli olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
Herkese merhaba, E8500, ati 4850, asus p5qlpro 8 gb ddr2 li emektar bir sistemim vardı 10 yıl kadar önce topladığım.
İmzamdaki laptobu okul sebebiyle aldım ve o zamandan beri kullanıyorum lakin artık okulunda bitmesiyle yeni bir sistem toplayıp en az 5 sene kullanma niyetindeyim.

Mevcut PSU (coolermaster 600w 2 t ane 6 pinli pci-e güç çıkışı var. Yeni 8 pinli ekran kartlarına uygun değil sanırım), ssd, hdd, kasa (feel hurricane II) monitör ve sarf malzemeleri kullanacağım sadece 4 kalem alma niyetindeyim. (Akasa Nero cpu cooler mevcut buna adaptör bulabilirsem yeni İntel yada AMD soketlerine uydurup kullanma niyetindeyim. Hava soğutma olarak oldukça memnun olup kullandığım bir soğutucu tekrar kullanmayı isterim.) cpu, anakart, ram, ekran kartı. Bütçem 4500 Tl ye kadar. Lakin şu anda almayıp 6 ay sonra 5000 TL yede bir sistem toplama imkanım var. Sisteme acil ihtiyacım yok ancak bu bir kaç hafta yada 6 ay sonra kesinlikle yeni sistemim olmuş olmasını istiyorum. Sistem ile autocad photoshop ve bazı mimari render programlarının yanı sıra yoğun olarak oyun oynanacak. Monitör olarak 42" televizyon kullanıyorum ve sadece FULL HD 1080p çözünürlüğe ihtiyacım var. 4k monitöre geçme niyetim kesinlikle yok bu 3-5 senelik kullanım süresince. Sistemin 1080p çözünürlükte düzgün çalışması benim için yeterli.
Herhangi bir marka model fanboyluğum bağlılığım yok.

gerek burada gerek diğer sitelerde örnek sistemler ile ilgili yazılar okudum ancak siz kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum bu bandda bir sistem için.

Şimdiden teşekkürler saygılar.
Herkese Merhaba, Mimarlık Lisans mezunuyum, ateşli silahlara oldukça fazla ilgim var. 2011 de THK paraşüt başlangıç sertifikası aldım o sene bize askere giderken söyleyin kayseride komando olursunuz demişlerdi. Ne kadar doğru bilgim yok.

Uzun dönem Asteğmen ve komando olarak askerlik görevimi yapmak istiyorum. Doğa sporları ve ateşli silahlarla ilgili birisi olarak bulunmaz fırsat olarak nitelendiriyorum bu durumu (pişman olmam umuyorum.)
Sizlere sormak istediğim soru ise;
1-Envanterdeki ve tim içindeki tüm silahların atış eğitimi yapılıyor mu? bora-12, havan, gerçek El bombası, RPG atışı gerçekleştirme imkanım nedir?
2-Kasım Celbi gitmemin ne gibi artısı eksisi olur?
3-Isparta Eğirdir hakkında çok yazı okudum ve mazoşist bi şekilde gaza geldim diyebilirim lakin paraşüt sertifikamıda askerlik şubeye götürmeyi düşünüyorum bu durumda acemilik Kayseride mi oluyor? orada oluyorsa Eğirdire kıyasla eğitim nasıl olur? Paraşütçü komando vs Piyade komando kısacası?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
http://resim.donanimhaber.com/memstats.asp

bu linkten giriyordum eskiden şimdi tıklayınca hata veriyor. Sistem kapandı mı ya da yeni linki olan var mı?
Merhaba DHliler,
elimizde toyota corolla 1.4d-4d terra otomatik 2006 model araç var 140.000 KM de.
bizim 10 yıllık sedan eskidi ve küçük geliyor. böyle iç hacmi geniş bi araç lazım.
Sahibindende 28-36 arası rakamlar gördüm Corolla için üstüne 50-60 civarı koyma durumumuz var. kombivan tarzı bi şey düşünüyoruz. limit 90bin civarıda
Ancak PVC ci, sıvacı boyacı, TTNET şirket arabası görünümünden uzak daha modern aerodinamik çizgili, iç döşemesi vs ticariden husisiye odaklı olan güzel bi kombivan var mı? Temel özellik olarak aradığım şeyler arka camların açılabilir olması ve bagaj kapağının yukarı açılması (yanlara değil). Çok bilgim yok ancak araştırdığım kadarıyla bağımsız süspansiyon sadece önlerde mevcut arkanın makas olmasını mütevellik çok konforsuz olduğundan yakınanlar var marka modelden bağımsız. Kombivanların büyük kısmı benzer şekilde arkadingilde makas süspansiyon tercih etmiş sanıyorum bu konuda alternatif mevcut mu?

İlk Etapta bazı modeller gözüme çarptı
VW Caddy, Ford Tourneo Connect

VW Caddy görünüm itibariyle daha güzel duruyor ancak ekşi sözlükte birisi
"
bu segmentte otomatik vites bir tek caddy'de vardı ama caddy donanım olarak çok cimri, bir de emisyon dolandırıcılığı yüzünden 1.6 dizel motorlar yasaklandığından 2.0 litre 102 beygirlik dandik motorla satılan caddy karşısında bu araç tam bir caddy killer. geniş bir ailem olsa hiç düşünmeden alırdım."

şeklinde belirtmiş ve bana pek haksızda gelmedi. 2015 versiyonları 1.6 motorken şu anda emisyon sebebiyle 2.0 piyasaya sürülmüş gözüküyor.

1.köprü geçiş sıkıntısı ve hız limiti, her yıl muayne gibi durumlarıda düşünüyoruz elbette.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler Saygılar
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
Armsan A612 W 66cm

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran
Forum İkinci El İmzası:
-
Hakkımda:
5534bdb615799de1beec1dd08dab6f06F.jpg
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Sistem
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.025
İkinci El Bölümü Mesajları: 284
Konularının görüntülenme sayısı: 73.665 (Bu ay: 647)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 286 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.