Şimdi Ara

Gamesatis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hep premiumpazarından alışveriş yapardım.bugün sitesine girdim gamesatisin. cash fiyatları gayet uygundu. sistemi nasıl işliyor? hızlı mıdır güvenli midir? bilgisi olan anlatabilir mi?

DISTURBED
  • ben yaklaşık 2 yıldan beri alışveriş yapıyorum tavsiye ederim .
  • çok alışverişim oldu

problem çıkmadı
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • Bencede gayet iyi hizlilar bide bekletme yok .
    Gönül rahatlgiyla istediğini alabilirsin gamesatis'tan
  • internet alemindeki en güvenilir sitelerden biri zaten adamlarla muhattap değilsin..O çok hoş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turbobit sitesi ????
    14 yıl önce açıldı
    esepet.com güvenilirmi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemide güzel. Sitede bir nevi bankan gibi bir şey var. Yatırdığın para orda duruyor. Pre felan sipariş verirsen bastığın gibi anında kod geliyor.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.