Şimdi Ara

Sonteklif.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
25.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son teklif güvenilir mi arkadaslar alıs-veris yapan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

son teklif güvenilir mi arkadaslar alıs-veris yapan varmı ?

Bugün 2 kere alışveriş yaptım sorun olmadı.
  • merabalar baya zaman geçmiş ama yinede yazayım bu siteyle ilgili yaşadıklarımı siteye üye oldum 5 defa sorunsuz alışveriş yaptım ondan sonra 6.cı alışverişimde banka onayladı ve param çekildi kartımdan işin ilginç yanı bu sefer site kimlik bilgisi için ayrıyeten tel numarama şifre gönderdi onaylamamı istedi telimi girdim mesajdaki şifreyi girdim vede alışverişimi iptal etti şaşırdım daha önce hiç bir sitede böyle birşey yaşamadım abicim banka onay vermiş paramı çekmişsin satıcıyı bilgilendir ürünümü yollasın sen ne güvenliğinden bahsediyosun istediğin güvenliğide yaptım ama yinede iptal etti ve paramı çekip beni madur etti alışveriş yapmadan önce arayıp kimlik bilgisini sorup öle yapmanızı öneririm çünki para kesiliyor site alışverişi onaylamıyor bilginize
  • Bu firma yasal olmayan yollar ile insanlara sanal kumar paraları satışı yapmaktadır. Üstelik anlaşmalı olduğu banka pos adreslerinden bu ürünler farklı isim ile geçiş yapılıyor. Ayrıca sonteklif.com üzerinde sattığım birçok ürünün ücretini alamadan hesabım askıya alındı. Son olarak tekrar üye olmak istedim ve üye olup dükkan ücreti ödedim, dükkana ürünler koydum ve bunlar toplamda 60 TL tuttu, 5 dk sonra hesabım kapatıldı. 60 TL geri ödenmedi.

Ayrıca en önemlisi sonteklif.com'a ulaşmanız için siteye eklenen telefon numarasını aradığınızda kimseler çıkmıyor, çıkan olursa da sorunlarınızı iletişim bölümünden yazarak gidermeniz gerekiyor diyor.

Benim üyeliğimi kapattılar, iletişim bölümünden site yöneticilerine ulaşmak için mesaj göndermek istedim fakat üye girişi istiyor, hem üyeliğim kapatılmış hem de destek almam için üye girişi yapmamı istiyor. Telefonla aradığımda da yapabileceğimiz birşey yok malesef diyorlar.

Tamamen kötü niyetli bir alışveriş sitesi olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyitek

Bu firma yasal olmayan yollar ile insanlara sanal kumar paraları satışı yapmaktadır. Üstelik anlaşmalı olduğu banka pos adreslerinden bu ürünler farklı isim ile geçiş yapılıyor. Ayrıca sonteklif.com üzerinde sattığım birçok ürünün ücretini alamadan hesabım askıya alındı. Son olarak tekrar üye olmak istedim ve üye olup dükkan ücreti ödedim, dükkana ürünler koydum ve bunlar toplamda 60 TL tuttu, 5 dk sonra hesabım kapatıldı. 60 TL geri ödenmedi.

Ayrıca en önemlisi sonteklif.com'a ulaşmanız için siteye eklenen telefon numarasını aradığınızda kimseler çıkmıyor, çıkan olursa da sorunlarınızı iletişim bölümünden yazarak gidermeniz gerekiyor diyor.

Benim üyeliğimi kapattılar, iletişim bölümünden site yöneticilerine ulaşmak için mesaj göndermek istedim fakat üye girişi istiyor, hem üyeliğim kapatılmış hem de destek almam için üye girişi yapmamı istiyor. Telefonla aradığımda da yapabileceğimiz birşey yok malesef diyorlar.

Tamamen kötü niyetli bir alışveriş sitesi olduğunu düşünüyorum.

buraya yaşadığınız sıkıntıları aktardığınız için teşekkür ederim. beni de birşeyler almam için bu siteye yönlendirdiler. şimdi vaz geçtim

• Bende vazgeçtim.
  • bende şuan vazgeçtim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    hepsiburada.com
    20 yıl önce açıldı
    butikavm.com satılıktır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorduğunuz site hakkında şöyle bir yere rastladım. İsterseniz buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.
  • Bu siteden uzak durmanızı tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle uzak durun. Dolandırıcı dolu. Müşteri hizmetleri yok. Otomatik cevap var sadece. 2 kez dolandırdılar beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonteklif.com web adresinden kesinlikle uzak durun satıcısını reel den tanımadığınız kişilerden kesinlikle alışveriş yapmayın. netflix aldım senelik 1.gün kapandı ordisli , accountadvisor bu kullanıcılardan uzak durun. çalıntı hesapları senelik satıyorlar. para iadesi alamıyorsunuz çünkü site paravan dolandırıcıların fink attığı yer.
  • site kapanmış sanırım

• Site el değiştirerek açılmış, gamedestek a.ş tarafından satın alınmış, şuanda epin sektöründeler, canlı destekleri falan güzel çalışıyor, şimdilik başarılı duruyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.