Şimdi Ara

www.mtcgame.com güvenilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wow un 3 paketinide alacağım fakat güvenemiyorum

• Aral'dan başkasına güvenme. Digital download yapabilirsin Blizzard Store'dan key alıp. Teknoloji mağazalarının hepsinden bulursun. Güvenilir olabilir ama servis sözleşmesi nedeniyle ileride sorun olabilir.
  • Ben Wrath Of The Lich King CD-Key ve 2 aylık Game-Card aldım herhangi bir sorun yaşamadım.Aldığını belirttikten sonra hesabına yatırdığın parayı ekliyorlar daha sonra kendin istediğin ürünü seçip satın al diyorsun.Ürün mesaj olarak mtc hesabına geliyor.
  • Ben bütün paketleri ve prepaid kartlarımı ordan aldım hiç bi sorun çıkmadı.
  • eft ile gönderdim parayı hala iletilmedi eft. eft saatleri kaç acaba keç saate bi eft alımı yapılıyor ?
  • 400liralık satım yaptım sorunsuz
    ayrıca 150 liraya yakın alımım var , tavsiye ederim
  • beyler bu siteden kredi kartı olmayanlar nasıl alışveriş yapabilir yada yapabilir mi?

yukarda eft falan demiş konu sahibide tam bi bilgi verebilirmisiniz (havale... )gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Hava Dalgası -- 4 Mayıs 2010; 10:08:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    www.mmorpg-tr.com
    18 yıl önce açıldı
    Keybudur.com güvenilirmi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • havle ve eft ile oluyor üye oluyorsun oraya bi banka hesabı ekliyorsun. sitede 2 tane banka hesabı var iş ve garanti bank bunlardan birine gerekli miktarı havale yada eft yapıyorsun sonra siteden hesabım kısmından ödeme bilgisi göndere girip gönderdiğin bankayı seçiyorsun aşağıda eft yada havale yaptığında sana verilen takip yada işlem numarrısını girip gönderiyorsun eftde biraz uzun sürüyor paranın gitmesi 1 saat gibi sonra onlar parayı sitedeki bakiyene ekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

havle ve eft ile oluyor üye oluyorsun oraya bi banka hesabı ekliyorsun. sitede 2 tane banka hesabı var iş ve garanti bank bunlardan birine gerekli miktarı havale yada eft yapıyorsun sonra siteden hesabım kısmından ödeme bilgisi göndere girip gönderdiğin bankayı seçiyorsun aşağıda eft yada havale yaptığında sana verilen takip yada işlem numarrısını girip gönderiyorsun eftde biraz uzun sürüyor paranın gitmesi 1 saat gibi sonra onlar parayı sitedeki bakiyene ekliyor

hocam saolda banka hesabı eklıyosun demıssın banka hesabımda yok
  • Arkadaşlar bende haftaya alıcam.. Gamer-Markete göre çok daha ucuz.. Buradan almayı düşünüyorum alanlar biraz daha yorum yaparsa sevinirim.. Mesela kredi kartıyla alım yapmayacağım. Bana ayrıntılı olarak anlatabilirmisiniz ? Ptt ile para yollarken ekstra para alıyorlarmı ? Alıyorlarsa kaç para alıyorlardır tahminen ?
  • Ben arkadaşıma parayı veriyorum o gidip parayı hesaba yatırıp siteden alıyor(numarasını falan giriyor sanırım).
    Gayet iyi şu ana kadar hiç sorun çıkmadı
  • gitti gidiyordan key olarak alırsan classic 15 tl burning crusade 15tl lich king 35tl ile yarı yarıya indirim kazanmıs olursun.Oyunu arkadasından cd veya internetten indrip kurarsın.Aldıgın cd keyler ile upgrade edersin ben öyle yapıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.