Bildirim
esepet.com güvenilirmi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up? _____________________________ -
Ben alışveriş yaptım, güvenilir ve gerçekten ucuz genelde ürünler... Özellikle toner kartuş hemen kargoya veriyolar. 3-4 kez sipariş verdim ertesi gün kargoladılar. yalnız karıştırmayın uyarmış olayım esepet.com.tr benim aldığım site. e-sepet.com yazıncada onlar çıkıyo ama esepet.com başkasına ait ve çalışmayan bi site. esepet.com haricindeki tüm esepet siteleri esepet.com.tr ye ait ve güvenilir hepsi. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: p.ali
Ben alışveriş yaptım, güvenilir ve gerçekten ucuz genelde ürünler... Özellikle toner kartuş hemen kargoya veriyolar. 3-4 kez sipariş verdim ertesi gün kargoladılar. yalnız karıştırmayın uyarmış olayım esepet.com.tr benim aldığım site. e-sepet.com yazıncada onlar çıkıyo ama esepet.com başkasına ait ve çalışmayan bi site. esepet.com haricindeki tüm esepet siteleri esepet.com.tr ye ait ve güvenilir hepsi.
bizde bunu yedik? dh de 3 mesajın var 2'si esepet reklamı, biride bu. belliki esepetin adamısın.
_____________________________ S.S.S
.- Evet benim -
ben yandım eller yanmasın. sakın ha sakın hiçbir şekilde birşey almayın tam bir dolandırıcı site. siparişi verip ödemeyi yapalı 1 haftayı geçti ses soluk yok sitesi açılmıyor., telefonları açılmıyor 2 lira fazla verin kurumsal güvenilir biyerden alışveriş yapın kesinlikle. herkese bol şans _____________________________ tek bir hayat, tek bir şans...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler