Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.500.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29582959296029612962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben çok şey bekliyordum bu kadından özellikle 4.sezondaki hırsı dominantlığı sertliği fettanlığı sebebi ile fakat fos çıktı iyi yazılmamış bu karakter bence

Ama oyunculuğu gerçekten çok başarılı malum 4.sezonun 8.bölümdeki son 10 dakikalık karakteri içselleştirmesi zor olan sahnedeki sadece 10 saniyelik feryat figan bastığı çığlığıyla sadece o sahneden bile iyi bir oyuncu olduğunu göstermişti karakterini beğenmesemde oyunculuğunu başarılı buluyorum kendiside baya güzel

indirme linki vs var mıdır sizlerde ? türkçe dublaj varsa çok çok iyi olur :)

internette çok aradım hepsi patlamış linklerin ./ son çare buraya yazayım dedim.

• Başla artık laaaa:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: b0Ni

Bu efsane olmuş ağır bir yenilgi var görünüşe göre, Gel be artık zaman geçmiyor arkadaş

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    izlemeyeceğim bunları sezonu biriktirip spoiler yememe gibi bi hayalim var ama imkansız

çünkü evdekiler de izliyor
  • Her olasılık dile getirildiği için süprizbozanlık, gizemli, çözülmemiş bir durumu kalmadı bu dizinin aslında sıkı takipçiler için. Ne olabilirki diye düşündüğünüz şeylerden herhangi biri olacak. Çok fazla yükselemiyorum şahsen çünkü kilitlerin hemen hepsi açıldı. Geriye kalan olaylar üstünde yürütülen tahminlerin hemen hepsi tutacaktır. Süpriz, kimsenin beklemediği herhangi bir olayın olacağını zannetmiyorum. Olacaklar belli, bu durumda bize keyifle olacakları izlemek kaldı.
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

Her olasılık dile getirildiği için süprizbozanlık, gizemli, çözülmemiş bir durumu kalmadı bu dizinin aslında sıkı takipçiler için. Ne olabilirki diye düşündüğünüz şeylerden herhangi biri olacak. Çok fazla yükselemiyorum şahsen çünkü kilitlerin hemen hepsi açıldı. Geriye kalan olaylar üstünde yürütülen tahminlerin hemen hepsi tutacaktır. Süpriz, kimsenin beklemediği herhangi bir olayın olacağını zannetmiyorum. Olacaklar belli, bu durumda bize keyifle olacakları izlemek kaldı.
    Hocam son promodan bahsediyorsan neredeyse dizideki herkesi yenilmis gostermisler bir parmak bal caliyorlar aslinda gercek gibi gosterip ciddi bir savas izlenimini verebilmek icin , ama diger teori vs herkesin bir yorum getirmesinden bahsediyor iseniz haklisiniz populeritenin dezavantajlari burada basliyor iste arkadas ortamlarinda bile cok konusulan bir dizi oldugundan dolayi her kafadan bir yorum sadece neler olacak diye beklemesi kaldi full gizemli izlemek neredeyse imkansiz oldu ozelliklede su redditciler frikidoctorlar varken iyice can sikici ve irite edici bir salmadilar su diziyi dizi bitince rahatlayacagim tek sey spoilerdan kacmak icin yaptigim cabalar olacak hayatimda hicbir dizinin spoilerindan bu kadar kacmaya calistigimi hatirlamiyorum

• Netflix dizileri gibi tek seferde yayınlansa keşke. Ciddi bir spoiler kirliliği olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok fena geliyor çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 4 Nisan 2019; 2:4:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Netflix dizileri gibi tek seferde yayınlansa keşke. Ciddi bir spoiler kirliliği olacak.
    Hocam asil o zaman bir spoiler kirliligi olmaz mi ? Diyelim bir tarihte direk yayinlanicak ve o anda direk izlemeye baslaman lazim 10 dakika icerisinde direk finali ve son sahnesini izleyecek yada olumlerin gidisatlarina hizlica gozatacak cok fazla adam var o 10 dkaika icerisinde yemediginiz spoiler kalmaz bence

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Baya iyi rol yapmis nerdeyse inanacaktim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.