Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.500.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29562957295829592960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Bu mesaj silindi.
    Spoiler kullansana abi ben bakmamıştım o senaryoya doğru çıkarsa valla söverim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Bu mesaj silindi.
    Senin Allah belanı verir inşallah

Orijinalden alıntı: Mr.Glorfindel

Arkadaş adam olabilecek bir şeyi açıktan yazmış diğer söven kişilerde alıntı yapıp başkalarının görmesini sağlıyor konu bi aceyip gerçekten, Sana hak veriyorum şuanda
    hocam cidden boşa demiyorum ben donanımhaber konusunda deneyimliyim maalesef gerçekten gereksiz yere spoiler veren saygı usül bilmeyip kendine sövdürtmeyi seven boş insanlarla dolu burası , en sevdiğim şeydir bölümü izleyince yorum okuyup tartışmak fakat ağız tadıyla yaptırmıyolar bunu , çünkü 4.sezonda çok yaşadım bunu önlemimi alıyorum ona görede , o yüzden finale kadar uzak durmakta fayda var hocam en temizi illaki biri çıkıyor çünkü
    Yazdığın gibi kendilerine sövülmesi ciddi anlamda hoşlarına gidenler var anlamak güç böyle insanları, Akılları sıra milletin hevesini kaçırmaya çalışıyorlar sanırım hayatlarında tek tatmin olma yöntemi bu.

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskoçbırayt -- 19 Mart 2019; 15:19:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayaçlar yazmaya henüz başlayamadı, net ilk bölüm tarihi açıklansa da şu kadar gün kaldı yazılarına boğulsak
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Admin yok mu bu bölümde ? O kadar insanın beklediği bir diziye spoiler saçıyorlar ayıptır ya.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Arkadaşlar her sezon çok uzun aralar verildiği için konusunun önemli detaylarını unutuyor insan,

tüm sezonların veya son sezonun özetini bulabileceğimiz video varmıdır ?

Orijinalden alıntı: KonsolMania

Umarım altyazı sıkıntısı çekmeyiz. Eğer çekersek digitürk dizi paketini açtırıcam sezon bitene kadar.
    ne kadar dijitürk dizi paketi

Edit : Birisi İngiltere'de bulunmus.

• Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskoçbırayt -- 21 Mart 2019; 20:16:16 >

• Yeni sezonun ilk bölümünde neler olduğunun sızdığı bilgisi var reddit'te ne kadar doğru bilemem. Okumak isteyenler için link(İngilizce) :
    link /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazansavar -- 22 Mart 2019; 9:50:7 >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Resmen spoiler bagimlisi oldum, okumadan duramiyorum.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • oha

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.