Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.499.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29592960296129622963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Game Of Thrones'u torrent siteleri hemen yayınlıyor, her yerde bulmak mümkün. Altyazıyı da eşekherif hemen yapıyor zaten sağolsun bence gerek yok.
    bırak hocam alsın, herkes beleş izleyecek diye bişey yok. doğal seleksiyon. zorrent kullanmasını bilmeyen, paralı platforma geçsin lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

arkadaşlar 6. ve 7. sezon izleyemiyorum dizi izleme sitelerinde.telif hakkı nedeniyle kaldırıldı yazıyor hemen hepsinde.

indirme linki vs var mıdır sizlerde ? türkçe dublaj varsa çok çok iyi olur :)

internette çok aradım hepsi patlamış linklerin ./ son çare buraya yazayım dedim.
    2 Tl ye Blutv 1 haftalık hesap satıyorlar hocam bence işini görür
  • Şuan araştırmadım ama dizinin bölümlerini internette bulmak zor vs diyorlar. 15 nisanda hemen internete düşeceğinden adım gibi eminim. Olmadı torrente düşer yine bir şekilde izleriz. 7. sezonu izlerken forumda spoiler muhabbetleri çok dönmüştü. O zaman yeni sezonda ne olacağına dair spoiler yemiştim ama aradan 2 sene geçti unuttum çok şükür. Spoiler yemeden izlemem lazım bu sene bölümleri.

gerçi o kadar sızıntıdan sonra önlem almış olabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Deadwood

2 Tl ye Blutv 1 haftalık hesap satıyorlar hocam bence işini görür

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam.iyiymiş 2 tl

ama buldum nette izledim.ara ara açıyor siteler ara ara kapatıyorlar telif muhabbetinden.enteresan işler

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Game Of Thrones'u torrent siteleri hemen yayınlıyor, her yerde bulmak mümkün. Altyazıyı da eşekherif hemen yapıyor zaten sağolsun bence gerek yok.
    ben virüs olayından endişeliyim, hangi site güvenilir yada telefona indirebilir miyim (android de virüs yoktu)

Orijinalden alıntı: KaraSvari64

ben virüs olayından endişeliyim, hangi site güvenilir yada telefona indirebilir miyim (android de virüs yoktu)

Alıntıları Göster
    Zamunda.net'i kullanıyorum ben senelerdir. Birde kickass torrent var ama çok reklam var orada tercih etmiyorum o siteyi. Mobil olarak da izleyebilirsin indirdiklerini ama boyut olarak mobil için biraz fazlalar.

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • virüs indirerek değil de çalıştırarak oluyor daha çok

indirdiğiniz dosya exe değilse çok sorun olacağını sanmıyorum ama siz bilirsiniz tabi sonra bana kalmasın

Orijinalden alıntı: KaraSvari64

Alıntıları Göster
    rarbg den indir için rahat olsun 3 senedir oradan indiriyorum hepte zamanında yüklendi hiç şaşmadı sabaha karşı 5 veya 6 da ilk sürümleri gelir düşük boyutlu yüksek boyutlu diye 1080lrt bile 4.36 gb falan 7 8 gibi geliyor
  • 1 ayda diziye tekrar baştan başladım. 7.sezondayım biter bitmez 8 e başlayacagım için çok mutluyum.
  • Ben de 2,3 ve 4.sezonu yurt şartlarından dolayı 240p,144p ara sıra da 360 izlemiştim.bu ay tekrar başladım sanki çoğu sahneyi ilk defa izliyormuş gibi oldum. Çoğu şeyi de kaçırmışım dizi düşündüğümden daha efsaneymiş

Orijinalden alıntı: Heyea

Şuan araştırmadım ama dizinin bölümlerini internette bulmak zor vs diyorlar. 15 nisanda hemen internete düşeceğinden adım gibi eminim. Olmadı torrente düşer yine bir şekilde izleriz. 7. sezonu izlerken forumda spoiler muhabbetleri çok dönmüştü. O zaman yeni sezonda ne olacağına dair spoiler yemiştim ama aradan 2 sene geçti unuttum çok şükür. Spoiler yemeden izlemem lazım bu sene bölümleri.
    hocam dizinin sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 7 Nisan 2019; 8:54:57 >

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Spoiler tusuna basmadim valla

Bende yorumlara bakmadan bastım spoiler görünce derdim neyse

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.