Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21732174217521762177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cekim acisi deistigi icin belki fakrli gelmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 17 Mayıs 2016; 14:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sizce Stannis öldü mü :)

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

kesinlikle ölmedi hocam Brienne in öldürdüm demesi bile ölmedi?ini gösterir geçsin bu i?leri
  • Bölümü izledim. Bu khaleesi yine "ay ben ejderhanın kızıyım, ah ben köleliği kaldıracağım, ay ben yanmam" havalarına girerse ağzına kürekle vururlar inşallah.

Dothraki'ler artık sanırım emrinde, Lekesiz'ler emrinde. Ejderha'lar emrin altına girer öyle ya da böyle. Bu üçüne sahip olan biri Westeros'u al aşağı edemiyorsa ölsün gitsin zaten boşuna izlemeyelim.
    Ayrıca 3 bölümdür Khalesi'yi kurtarmayı amaçlayan Jorah ve diğer elemanın da bütün çabalarının boşa gitmesi komediydi. Kız zaten kendi kendini kurtaracak planı yapmış çoktan, bunlar uzaktan seyirci oldular sadece...

Vel hasılı çok da beğendiğim bi bölüm olmadı. Umarım açılır dizi. Ümidim yok gerçi ama.

• Beyler bir Bronn reis vardı ne oldu ona öldü mü ?

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    İnşallah olmemistir hocam. Gireceği çok savaşlar var daha bu diyarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bölümü izledim. Bu khaleesi yine "ay ben ejderhanın kızıyım, ah ben köleliği kaldıracağım, ay ben yanmam" havalarına girerse ağzına kürekle vururlar inşallah.

Dothraki'ler artık sanırım emrinde, Lekesiz'ler emrinde. Ejderha'lar emrin altına girer öyle ya da böyle. Bu üçüne sahip olan biri Westeros'u al aşağı edemiyorsa ölsün gitsin zaten boşuna izlemeyelim.
    Ayrıca 3 bölümdür Khalesi'yi kurtarmayı amaçlayan Jorah ve diğer elemanın da bütün çabalarının boşa gitmesi komediydi. Kız zaten kendi kendini kurtaracak planı yapmış çoktan, bunlar uzaktan seyirci oldular sadece...

Vel hasılı çok da beğendiğim bi bölüm olmadı. Umarım açılır dizi. Ümidim yok gerçi ama.

Onlar olmasaydı dışarıdaki öldürdükleri adamlar içeridekileri kurtarmaya giderdi zaten kaldı ki kapıya kütük dayanamayacağı için de herkes kolaylıkla kaçmış olurdu. Ayrıca sanıyorum ki o ikisi toplantıdan önce mekana bir şey döktüler zira tapınak çok kolay alev aldı.

Bu arada Dany ile ilgili kısma katılıyorum, cidden sıktı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 17 Mayıs 2016; 14:48:31 >

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    yok gelecek fragmanlarından birinde podricke sarılıyor
  • Ragnar kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

İnşallah olmemistir hocam. Gireceği çok savaşlar var daha bu diyarda.

Yok, bence de Stannis ölmedi.

Martin sezon başlamadan önce "Dizi kitaptan ayrıldı, benim öldürmediğim bir karakteri öldürdüler" diye açıklama yapmıştı ve herkes bunun Stannis olduğunu düşünmüştü. Bence o karakterin Jon ya da Daenerys olabilir.
    Jon'a Ramsay ile yapacağı büyük savaşta elveda diyebileceğimiz üzerinde düşünüyorum fakat umarım ki yanılırım. Diyelim ki dediğim doğru çıktı ve Jon öldü, Azor Ahai de Sam çıkarsa tam olur. Hem yanında çok sevdiği kadın da var, her şey hazır.

Her şey bir yana, umarım Martin'in dediği karakter Stannis ya da Jon değildir de Daenerys'dir.

• xLordRealx kullanıcısına yanıt
    yamulmuyorsam 1.sezonda girdi sibel diziye 2 de olabilir 3 sezon durdu dizide
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• Fragmanda Tyriona posta koyan bir abla giriyor o kim acaba. Melissanderinin kardeşliği olmasın :)

• Roose Bolton olabilir Martin'in öldürmeyip dizide öldürülen karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adRenaliN57 -- 17 Mayıs 2016; 15:42:21 >
  • Şu G. Martin' de ölmeden çıkarsın artık şu kitabı bu nedir arkadaş, devasa bir evreni yeşilçam tadında izlemekten sıkıldık. Benim birde anlamadığım nokta var Khaeleesi'nin zaten ateşte yanmadığını ve ****ri olduğunu herkes biliyor bu kadını yücelteceğim diye saçma sapan işler yapmakta nedir onu anlamadım? Ayrıca Dothrakiler'in geleneğinde kadın lider olamaz ateşte yanmadı diye ne o secde etmeler, Khal Drogo'ya bile attan düştü diye bir ton attan düşen Khal, khal değildir laga lugası yapılmışken bu Dany'nin ayrıcalığı ne ? Oh be iyi patladım bıktım artık ya bu kadından. Çıkar artık Martin şu kitabı çıkar be adam!
  • Şu an en çok Tyrion'un olduğu sahneler zevk veriyor sanki onun dışındakiler biraz sıkıcı.. Hızlanması lazım bu sezonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

yamulmuyorsam 1.sezonda girdi sibel diziye 2 de olabilir 3 sezon durdu dizide

"Yanılmıyorsam"ı yazarken kelime hatası yaparsın anlarım da o nedir læ
  • Aklıma takılan ufak bir ayrıntı

İlk sezonda bir gece bekçisi vardı.Hatta ilk bölümdü sanırım.
    Yeminini bozduğu için(Karakaleden kaçmıştı sanırım) Ned stark tarafından kafası mı alınmıştı öyle birşey olmuştu.
    Peki Jon ne olacak Kara Kaleden ayrılınca bunu gören hain muamelesi yapmayacak mı? Yabanileri içeri alması, Karakaleden ayrılması belki bu yüzden destek bile alamayacak diğer kuzeylilerden.
    Kuzeyin koruyucusu Ramsey'in ilk sezona göre Jon'u infaz ettirmesi gerek ozaman :)
    Aslında dizinin bu ayrıntıyı düşündüğünü sanmıyorumda aklıma geldi yazdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevorax

Aklıma takılan ufak bir ayrıntı

İlk sezonda bir gece bekçisi vardı.Hatta ilk bölümdü sanırım.
    Yeminini bozduğu için(Karakaleden kaçmıştı sanırım) Ned stark tarafından kafası mı alınmıştı öyle birşey olmuştu.
    Peki Jon ne olacak Kara Kaleden ayrılınca bunu gören hain muamelesi yapmayacak mı? Yabanileri içeri alması, Karakaleden ayrılması belki bu yüzden destek bile alamayacak diğer kuzeylilerden.
    Kuzeyin koruyucusu Ramsey'in ilk sezona göre Jon'u infaz ettirmesi gerek ozaman :)
    Aslında dizinin bu ayrıntıyı düşündüğünü sanmıyorumda aklıma geldi yazdım :)

Hocam King in the North "Rob" onu meşru Stark ilan etti bir parşömen şeklinde mührünü vurdu hatta bana bir şey olursa Jon benden sonra ki varistir dedi. Ayrıca Stannis' in de Starklık vaadi falan var o sorun olmaz.

• Jon öldüğünde o yemini de sona erdi.
  • 
Sayfa: önceki 21732174217521762177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.