Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21742175217621772178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trevorax

Aklıma takılan ufak bir ayrıntı

İlk sezonda bir gece bekçisi vardı.Hatta ilk bölümdü sanırım.
    Yeminini bozduğu için(Karakaleden kaçmıştı sanırım) Ned stark tarafından kafası mı alınmıştı öyle birşey olmuştu.
    Peki Jon ne olacak Kara Kaleden ayrılınca bunu gören hain muamelesi yapmayacak mı? Yabanileri içeri alması, Karakaleden ayrılması belki bu yüzden destek bile alamayacak diğer kuzeylilerden.
    Kuzeyin koruyucusu Ramsey'in ilk sezona göre Jon'u infaz ettirmesi gerek ozaman :)
    Aslında dizinin bu ayrıntıyı düşündüğünü sanmıyorumda aklıma geldi yazdım :)

Nöbet yemininde ölene kadar ifadeleri var. Jon'un da son bölümde dediği gibi "Hayatımı verdim zaten, benim nöbetim bitti."

Ayrıca başka türlü olsa da Kuzey'in şu anda Nöbet'miş, yeminmiş bunları pek sallayacak halleri yok. Başlarına gelecek bir Stark bekliyorlar ki iki tanesi birlikte geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

Daneyers in beni yak kendini yak herseyiiii yaak! şarkısından çok etkilendiği belli oluyor.

Khal insanları bildiğin zerdüşt. Ateşi gören secdeye varıyor
    .

O hatun ateşlerin içinden o memelerle o şekilde çıksın sen de kapanırsın önünde.

Öyle bir şey olsa bütün aleme yayarım gördüklerimi. Ama khal insanları bildiğin balık hafızalı zerdüştgillerden.

Daha önce başına gelmiş böyle bir şey. Gümüş saçlı karıyı gördünmü kapanacan. Ama bunlar napiyor, hiç yaşamamışlar gibiler.

• bu sezonun en iyi bölümünü geride bıraktık ve dizi sanki heycanlı bir şekilde büyük bir olaya hazırlanıyormuş gibi hızlı hızlı ilerliyor
  • Bu bölümden anladık ki, Serçeparmak Vadi'yi Boltonlar'a karşı savaşa çekmek için Sansa'yı Ramsay'a vermiş. Adam bir şeyi de plansız yapmıyor arkadaş.

• Kitabı okuyanlar daha iyi bilirler ki bu seri Varys ve Serçeparmak üzerinde devam ediyor. Biri kaos ortamı yaratırken(Serçeparmak) diğeri huzurlu bir ortam istiyor(Varys). Serçeparmak tahtı istiyor ki bence alıcak. Varys ise yönetebilecek en iyi adamın başta olmasını istiyor.

Serçeparmak'ın zekasına hayranım. İnce ince ilerliyor resmen. Şuan en güçlü ordusuyla kuzeyi alıp Sansa ya da Rickon'a verecek. Sonrasında güneye devam edeceğini düşünüyorum. Kartal tepesinde kalacak bir karakter değil.

• Jon'u Winterfall için diriltip, öldürür iseler söverim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrdnlr

Bence Littlefinger da bitecek Kuzey'deki savaşın nasıl şekilleneceği. Daha önceden tanıdığımız gibi bu adamın asıl hedefi tahta oturmak.(Gerçi dizideki hemen hemen herkesin hedefi bu zaten) 4. bölümdeki Robert Arryn ile olan konuşmasının altında çok büyük çakallıklar oldugu belli.
    +Hadi gidelim yardım edelim
    -Evet Sansa benim kuzenim .
    Bence bu replikler GOT için basit kalır. Dizideki replikleri de çok özenerek seçtiklerini düşünüyorum. Hemen hemen her cümle dizinin gidişatını şekillendiriyor. Baelish şu an vadiye hükmediyor sayılır zaten kral tarafından da Nehirova nın koruyucusu olmuştu şu an alması gereken en önemli yer de Kuzey kaldı. Kuzey'in koruyucusu Starklar'dı ve şu an Jon piç ama saf Stark Rickon var. Baelish'in oyunlarına göre Rickon Umber'lara verildi. Her işte bu adamın parmağı var diye düşünüyorum. Jon ölebilir savaşta ölürse çok şaşırmayın.
    düzenleme:bir iki cümle ekledim

O repliklerin amacı Baelish in Robert üzerindeki etkisini göstermekti bence. Neredeyse lafı zorla söyletiyordu çocuğa, böyle olunca laf lorddan çıktığı için herkes uyuyor emre
    Bu arada çocuğun adı kral ile karışmaması için Robin olmuş dizide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind-traveller -- 17 Mayıs 2016; 18:16:20 >

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    ilk sezon sonu gibi bu böyle gidecek galiba her önüne çıkanı yak gitsin saçlara da birşey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Kitabı okuyanlar daha iyi bilirler ki bu seri Varys ve Serçeparmak üzerinde devam ediyor. Biri kaos ortamı yaratırken(Serçeparmak) diğeri huzurlu bir ortam istiyor(Varys). Serçeparmak tahtı istiyor ki bence alıcak. Varys ise yönetebilecek en iyi adamın başta olmasını istiyor.

Serçeparmak'ın zekasına hayranım. İnce ince ilerliyor resmen. Şuan en güçlü ordusuyla kuzeyi alıp Sansa ya da Rickon'a verecek. Sonrasında güneye devam edeceğini düşünüyorum. Kartal tepesinde kalacak bir karakter değil.

Aynen hocam diğer karakterlerin hiçbir önemi yok bence. Varys'de es geçmemek gerekir malum şeyi düşünmek herkesin harcı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpool2

quote:

Orijinalden alıntı: ugrdnlr

Bence Littlefinger da bitecek Kuzey'deki savaşın nasıl şekilleneceği. Daha önceden tanıdığımız gibi bu adamın asıl hedefi tahta oturmak.(Gerçi dizideki hemen hemen herkesin hedefi bu zaten) 4. bölümdeki Robert Arryn ile olan konuşmasının altında çok büyük çakallıklar oldugu belli.
    +Hadi gidelim yardım edelim
    -Evet Sansa benim kuzenim .
    Bence bu replikler GOT için basit kalır. Dizideki replikleri de çok özenerek seçtiklerini düşünüyorum. Hemen hemen her cümle dizinin gidişatını şekillendiriyor. Baelish şu an vadiye hükmediyor sayılır zaten kral tarafından da Nehirova nın koruyucusu olmuştu şu an alması gereken en önemli yer de Kuzey kaldı. Kuzey'in koruyucusu Starklar'dı ve şu an Jon piç ama saf Stark Rickon var. Baelish'in oyunlarına göre Rickon Umber'lara verildi. Her işte bu adamın parmağı var diye düşünüyorum. Jon ölebilir savaşta ölürse çok şaşırmayın.
    düzenleme:bir iki cümle ekledim

O repliklerin amacı Baelish in Robert üzerindeki etkisini göstermekti bence. Neredeyse lafı zorla söyletiyordu çocuğa, böyle olunca laf lorddan çıktığı için herkes uyuyor emre
    Bu arada çocuğun adı kral ile karışmaması için Robin olmuş dizide

Ne kadar salak saçma bişey şu karakterlerin isimlerini değiştirmek. Asha'yıda Osha ile karışır diye Yara yaptılar. Şimdide roberti robin yapmışlar

• Ya abi o turuncu sakallı yabaninin bakışları neydi öyle ya

• Geber artık Allahın belası
    Daenerys yemin ediyorum yeter ya ilk bölümden beri embesil embesil dolanıyor ortalıkta umarım (sanmıyorum olacağını ama ) Greyjoylar alır dragonları elinden de kalırsın öyle mal gibi.Khallardan biri de kalkıp kesmiyor bu salağın boynunu
    Jonu da Sansayı da sevmem ama sonunda Starklardan 2 kişinin buluşması güzeldi baya beğendim orayı
    Littlefinger adamım
    Ramsay vs Jon Ramsayi sezon sonunda harcayacaklar matmazel
    Son olarak haftaya Kingsmootu adam gibi çekmişlerdir umarım Euron Baba gelecek dertler bitecek Euron-Littlefinger-Ramsay el ele koalisyon hükümeti kurmaya

Edit:Ejde r kelimesi yasak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 17 Mayıs 2016; 19:08:38 >

• Dizi kitaptan uzaklaştıkça saçmalamaya sıkmaya başlıyor.Kendi görüşüm bu yönde
  • 742793 kullanıcısına yanıt

Ben öyle anladım o bölümden, Dany ile abisinin annesi farklı olabilir çılgın kral malum westerosta kız bırakmamış :). Dany safkan targeryan iken abisi değildi bu sayede dany yanmadı abisi yanarak öldü. Kaldı ki jonda ateşten etkileniyor

Bence en inandırıcı teori bu olur

• ekşi sözlük
    jon snow'un ramsay'nin mektubuna cevabı - ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/jon-snowun-ramsaynin-mektubuna-cevabi--5111047?a=popular&p=3

gel dedin geldim abdurrahman çavuş

Ramsay: Burada vurulacak biri vardı onu da ben vurdum.

• Küllerinden doğmak bu olsa gerek
  • dothrakları bir daha görmemek dileğiyle hepsi pis leş iğrenç insanlar
  • Arkadaslar dizinin 6. Sezon bolumlerini nereden izliyorsunuz?

• Birsürü dizi sitesi var.
    Ama indirecekseniz Ben limitsizamca dan indiriyorum
    Ama pazartesi hemen izlemek istersem idm ile indiriyorum
    Limitsizamca tavsiye edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighSparrow -- 17 Mayıs 2016; 19:40:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Khaalesi'deki ego İbrahimovic'te yok.

Söyledikleri bir erkek olarak zoruna gitti heralde hocam khaalesinin,yoksa kadında ego falan yok bildiğin dothrakilere laf soktu vizyonsuzsunuz diye ama bence bir nevi Türk erkeklerinin vizyonsuzluğunu özetledi.Bizdeki gibi dothraklarda kadın dışında düşündükleri bir şey yok,biraz ülkeni geliştirmeye gayret göster,ufkunu genişlet,khaalesi güzel konuştu,zaten icraatlerini taktir ediyorum.

Onun dışında ben Game of Thrones ta son 10 dakikadaki gibi aksiyon bekliyorum konu var icraat yok.

Şaka galiba? Kaptırma kendini bu kadar dostum

herkes bir taraf tutuyor dizide bende Targaryanlara daha çok sempati duyuyorum,Özellikle khaalesi çoğu liderden daha hoşgörülü,daha cesur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 17 Mayıs 2016; 20:07:03 >

• 
Sayfa: önceki 21742175217621772178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.