Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19351936193719381939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam gitti gelmedi garip yav. Ne çıkacak çok merak ediyorum. Umarım GRRM yanıtsız bırakmaz.

Bu arada Sir Alisser kitapta bu kadar onursuz değil senaristlerin işgüzarlığı. Malum olayda parmağı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlıyorum seni demek istediğim soru biraz saçma... soruya cevap vereyim benim diziyi izlememde ki tek neden Starkların sonu ne olacak
  • OKUYUN, AYDINLANIN. NET SÖYLÜYORUM ŞU YAZDIKLARIM YANLIŞ ÇIKARSA BİR DAHA HİÇBİR TEORİ ÜRETMEYE ÇALIŞMAYACAĞIM ŞU FORUMDA. O KADAR EMİNİM. SON KİTAP 2011 YILINDA ÇIKTI VE DİZİ SENARİSTLERİ O ANDAN İTİBAREN GRRM İLE PLANLAYIP YAPTILAR HER ŞEYİ.

Öncelikle dizi ve kitabın kesinlikle bağlantılı gittiğini düşünüyorum dizide olan her şeyi GRRM istiyor, çünkü DİZİ VE KİTAP asla birlikte gidemez dizi senede 1 kitap hızında giderken kitabı yazmak 1 seneden çok uzun zaman alır yani GRRM kitabı mahvolmasın diye senaristleri yönlendiriyor. Ve size kesinlikle şunu söylüyorum dizi ve kitap kesinlikle paralel gidiyor bu işler o kadar kolay değil hepsi zeki insanlar kurnazca oynuyorlar bu oyunu.
    Stannis hakkında :

Şimdi dizide Stannis %99 öldü ve kitapta da ölecek. ( ki umarım ölmez teorim yanlış çıkar ) Ama GRRM ' in Stannis gibi kumandanın Winterfell yani Boltonları geçememesi gibi bi saçmalık yapacağını düşünmüyorum bence Stannis Winterfell'i alacak Boltonları öldürecek ve BÜYÜZ KUZEY KOMPLO TEORİSİ gerçekleşecek.( netten araştırabilirsiniz ) Ve Stannis Baratheon tarafından Rickon Starkı bulma emri verilen Davos Rickon Starkı getirdiğinde bütün Kuzey RickonStarkın yanında olacak ve Stannisi öldürecek veya Kuzeyden def edecekler. Dizide de NORTH REMEMBERS ayağına yatan topluluk Stannis tarafından yaralanan Boltonları devirip Rickon Starkı kuzeyin başına geçirecekler. Rickonu nasıl nulacaklar kitapta Davos buluyor diyeceksiniz, ama işte can alıcı bir nokta var. Kitapta Bran Rickon'u Umberların yanına yollamıyor. Ama dizide nedense Umberların yanına yolluyor, nedense kitaba karşı geliyor ? Yani dizide Rickon Stark kayıp felan değil Starklara sadıklığıyla bilinen Umberların yanında uygun zamanda çıkarmak için saklanıyor.
    Sansa ve Theon'ın akıbeti ne olacak ondan emin değilim çünkü Sansa Starkı dizide kitaba göre çok çok farklı hareket ettirdiler kitapta Winterfellde bile değil.

SİZE R+L = J DOĞRU İSE JONA KESİNLİKLE OLACAKLARI SÖYLÜYORUM :

1- Jon Snowu herkesin düşündüğü gibi Melissandre diriltecek. Kitapta Melissandre'nin Sur da gücünün çok arttığı yazıyor. Ve Melissandre Azor Ahai simgelerinde ateşe baktıgında Kar ( Snow ) görüyor. Jon kitapta Melissandre yakmasın diye kral kanına sahip olan kişileri, Üstat Aemon ve Mance Rayder'ın çocugunu Sam tarly ile birlikte Sur dan gönderiyor. Ama unuttuğu bir kişi var Shireen Baraetheon. Dizide GRRM öldürmelerini istedi çünkü kitapta da kendisi öldürecek ve aynı yoldan kitabının bozulmasını istemediği için Stannise yaktırdı kızını. Melissandre Sur da Shireen'i yakıp( böylece dizide ölen Shireen kitapta da ölmüş olacak ve paralellik yine sağlanacak ) Jon Snow u diriltecek ve eğer Jon Azor Ahai ise kehanetlerden birinin daha gerçekleşmiş olacak. Yani Taştan Ejderha çıkımı. Burda sembolizm kullanılıyor daha önce seride çok gördüğümüz gibi, taş Shireen'in gri hastalığı ejderha ise Jon Targaryen. Bakın burda Jonun dirilmesi basit bir olay oluyor, Jon'un yemini ölene kadar sürüyor ve Jon öldüğünde yemin işi de bitmiş oluyor tekrar doğduğunda herkesin hayal ettiği gibi Westeros politikasına girebilir.

2- Warglıkla alakalı bu da bu biraz daha dizi senarist ve oyuncularının açıklamalarıyla örtüşüyor. Kit Harringtonın 7.sezonun sonuna kadar sözleşmesi vardı ama 6.sezonda olmayacağını söyledi ve Jon'un öldüğünü söyledi. Kitapta Jon ölmeden önce son sözü ''Ghost'' yani ulukurdunun ismi. Jon ölürken Ghostun içine girmiş olabilir daha önce rüyalarında vb yaşandığı gibi. Wargların 2.hayat şansı vardır ve Jon Ghostun içine girer. Ve senaristlerin dediği gibi 6.sezon da Kit Harrington ı görmeyiz ulukurd Jon'u yani Ghostu görürüz. Jon ulukurd halindeyken Bran'in sayesinde Targaryen olduğunu öğrenebilir. Ve gene büyük ihtimalle Melissandre tarafından 6.sezonda Ghostu öldürüp Jon'u diriltebilirler.

--> Dediğim gibi r+l=j teorisi doğruysa olacaklar bunlar bence en başta r+l=j teorisi kesinlikle doğruydu ama bu teori popülerleştikten sonra grrm'in olaya el atıp farklı bir şey yaptıgını düşünüyorum ama eğer yapmadıysa size kesinlikle söylüyorum olacaklar 2 yazdığımdan biridir.

Ben kitap serisini henüz bitirmedim ama birçok yabancı forumda ve teori gruplarında gezdim ve seri hakkında bilgim bayağı iyidir, ve o kadar teori vb şu bu sonucunda buna vardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skbMoony -- 27 Temmuz 2015; 19:35:37 >

• Ayyuka çıkan popüler forumlara göre Jon Targeryan kesinlikle olmayacaktır ?

Hatta bu forumları yazar ve senaristler yönlendiriyor olabilir.

Küçük starklar bir sezon daha görünmezse şaşkınlık yaratacaktır. Demek ki olmayacaklar. Aynen snow da olmayacak.

Çok farklı bir sezon bizi bekliyor. Kişisel yorumlar tutabilir ama genel forumlarda çok popüler olmuş tahminler, yazarlar tarafından değiştirilecektir.

Bence;

Jon Baratheuondur (Babası Robert Baratheon) Bunu bağlarlarsa yuh der herkess.

Yeni sezonun finali Ramsey,Bolton katliamı olmalıdır.. Aynı TWD de rickin hanniballara yaptığı gibi

Üçüncüsü, Kendi kızını yaktıran Stannise hayranlık duyan hala varsa kendini bi gözden geçirsin.
    Ergenlik hatasıysa ok ...lütfen evlenip çoluk çocuğa karışmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

Ayyuka çıkan popüler forumlara göre Jon Targeryan kesinlikle olmayacaktır ?

Hatta bu forumları yazar ve senaristler yönlendiriyor olabilir.

Küçük starklar bir sezon daha görünmezse şaşkınlık yaratacaktır. Demek ki olmayacaklar. Aynen snow da olmayacak.

Çok farklı bir sezon bizi bekliyor. Kişisel yorumlar tutabilir ama genel forumlarda çok popüler olmuş tahminler, yazarlar tarafından değiştirilecektir.

Bence;

Jon Baratheuondur (Babası Robert Baratheon) Bunu bağlarlarsa yuh der herkess.

Yeni sezonun finali Ramsey,Bolton katliamı olmalıdır.. Aynı TWD de rickin hanniballara yaptığı gibi

Üçüncüsü, Kendi kızını yaktıran Stannise hayranlık duyan hala varsa kendini bi gözden geçirsin.
    Ergenlik hatasıysa ok ...lütfen evlenip çoluk çocuğa karışmasın...

Senaristlerin adiliği Stannisin çocuğunu yakması tam olarak dizi değil de seriyi ele almak daha doğru olur kitaplar daha aydınlatıcı bu konuda.

Jon'un Baratheon olma olasılığı yok çünkü Rhaegar Lyannayı kaçırdığında Robert ile Lyanna evli değildi ayrıca savaş 2 sene sürdü yani 2 sene içinde ilişkiye girme ihtimalı yok Robert ile Lyannanın.

• Son sezonu yeni bitirdim. Klasik GoT sezonuydu.
    6.sezon da benzer şekilde ilerler. Sezon 10 bölümlük ortalama 55 dakikaya her şey sığmaz. Bu kadarına şükür.

Bran'i hiç göremedik. Starklardan neredeyse geriye tek kalan o. İnsanlığın ak gezenler karşısında kurtarıcısı olacak bence.
    Jon Snow da harcandı. Beklenmedik oldu fakat yabanilere giderek çok büyük hata yaptı zaten az daha canından oluyordu.
    Cersei'nin düştüğü durum ne kadar güzel. Lannisterlar ettiklerini çok güzel buluyor umarım tarihten silinecekler.
    Sansa'ya şans hiç gülmüyor. Reek ile kaçtı gibi oradan atladıktan sonra sağ mı olduğu belli değil. Bakalım ne yapacak.

Ak gezenler epey kuvvetli. Dönüşüme uğramaları onları daha da güçlü kılıyor. Ejderhacamı olmadığına göre artık Valeyrie kılıcı onları küle çevirir ve tabii Bran'in güçleri... Dinciler ve Daenerys'in mekanındaki maskeliler sezona çeşitlilik katmış. Yeni sezonda bu isyanlara dur denmeli.

• skbMoony kullanıcısına yanıt
    Herşeyi bi kenara bırak ejderhanın olduğu,yüzsüzü,zombiyi falan hesaba katmıyorum kadın 2 yılda doğurmuş çok mu :)

Benim dediğime gelecek merak etmeyin siz daha köprünün altından neler akar neler...
  • Ya bu lanet dizinin neden bu kadar çok karanlık sahnesi var çıldıracağım ya

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 29 Temmuz 2015; 19:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Fotoşok kanka

• Ulan bir Jon Snow kalmıştı. Bastard falan ama eyvallah dedik . Yemin etti hala umut kovaladık ama bu kadar kalleşçede öldürülmezki . Ulan öleceğini bilmeme rağmen çok üzüldüm . O küçük çocuk gelir arkadan haince öldürür diyordum ama yine şerefsizce bir ölüm oldu. Yalnız anlamadığım adam o kadar oyla seçildi, sonrada gitti öldürüldü . Hadi öldürülücen bir tane kralın seveni çıkıpta durumu anlamadı mı ? Böyle saçmalık olmaz ya.

Allah cezanızı vermesin , buna mı kaldık ? Bu da en son öldü mü kaldı mıhatırlamıyorum . Arya'dan sinsi sinsi intikam almasını bekle şimdi

• 2. olarak başka bir saçmalık daha var

Bu stannis'in kızılına kral kanı gerekmiyor mu o kendi tanrısını kullanmak için . E madem kendi kızını yakıyorsun , aptal mısın ? 100 tane kadın al hepsiyle çiftleş 9 ay sonra elinde en az 70-80 tane kral kanından insan olacak. Sonra ne yapmak istiyorsan yap . Bu olay böyle değil midir ? Bana acayip saçma geldi .
  • Stannis hakkında gerçek bilgi doğrudur

• Ayrıca ne Jon Snowmuş arkadaş bir ben mi sevmiyorum.

Valla bence dizi de ki şuan Kral olabilecek tek adam Ramsey reyizdir. Zaten varlığı ile ortalığı çoşturan, karizması ile dağları delen, zekası ile kazanan taraf olan tek adamdır. Kimse kusura bakmasın herkes Ramseye saygı duymak zorundadır. Biliyoruz Ramsey dizi de biraz antipadik biri olarak gösteriliyor fakat herkes alttan alttan Ramseye saygı duyuyor ve herkes onun yerinde olmakta istiyor, keşke bende Ramsey gibi olsam diyor..

İnşallah bütün krallıkları elinin altına alıp yönetirsin koca yürekli adam <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suriye -- 30 Temmuz 2015; 8:13:14 >

• Suriye kullanıcısına yanıt
    Ramsey değil Ramsay
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Ramsey değil Ramsay

Aynen hocam. Ramsey Arsenal'in Orta Sahası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suriye

Ayrıca ne Jon Snowmuş arkadaş bir ben mi sevmiyorum.

Valla bence dizi de ki şuan Kral olabilecek tek adam Ramsey reyizdir. Zaten varlığı ile ortalığı çoşturan, karizması ile dağları delen, zekası ile kazanan taraf olan tek adamdır. Kimse kusura bakmasın herkes Ramseye saygı duymak zorundadır. Biliyoruz Ramsey dizi de biraz antipadik biri olarak gösteriliyor fakat herkes alttan alttan Ramseye saygı duyuyor ve herkes onun yerinde olmakta istiyor, keşke bende Ramsey gibi olsam diyor..

İnşallah bütün krallıkları elinin altına alıp yönetirsin koca yürekli adam <3

Övdüğü adam tecavüzcü, sapik, katil, insanı tüm duygulardan nasibini almamış.

Sonra yeni nesil eksik yetisiyor, yetisir tabi. Nick Suriyeli.

Muhteşem kombinasyon adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 30 Temmuz 2015; 14:39:59 >

• Çok pis rencide ettin be

• arkadaslwr 2.sezonun final bolumunde white walker sami goruyo ama neden bisey yapmadilar anlamadim

• YSN_94 Y kullanıcısına yanıt
    İlk bölümde de Will'e bir şey yapmamışlardı. bazen böyle iyi günlerine geliyor sanırım. veya diğer insanlara mesaj vermesi için bırakmış olabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 19351936193719381939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.