Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1938. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19361937193819391940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. bölüm bitiyo ama izlerken sıkılıyorum. Zor geldim 3 bölüm. Sizce sabretmeli miyim ? Kaçıncı bölümden sonra severim, sever miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mali003

3. bölüm bitiyo ama izlerken sıkılıyorum. Zor geldim 3 bölüm. Sizce sabretmeli miyim ? Kaçıncı bölümden sonra severim, sever miyim ?

İlk sezon bende çok zorlayarak izlemiştim. Sonrasında devamı geldi ve iyi sardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byjackal911

quote:

Orijinalden alıntı: Mali003

3. bölüm bitiyo ama izlerken sıkılıyorum. Zor geldim 3 bölüm. Sizce sabretmeli miyim ? Kaçıncı bölümden sonra severim, sever miyim ?

İlk sezon bende çok zorlayarak izlemiştim. Sonrasında devamı geldi ve iyi sardı.

Starklar, Lenninstarlar, Detrokiler... :) Valla giderek de çoğalacak gibi. En sevdiğim sahneler Detrokiler şu an için galiba.

Diğer sahnelerde içim geçiyor, inşallah devamını getiririm. :)
  • Lost ve PB den sonra bu diziye an itibariyle başlıyorum.Umarım bu da soluksuz diğer bölümleri izlememe neden olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 31 Temmuz 2015; 2:15:58 >
  • Dizinin 8 sezon süreceği konuşuluyor şu sıralar twitter'da. Bu konuşulanlar da HBO'nun müdürünün açıklamalarına dayandırılmış vaziyette. Bakalım yakında bununla ilgili haberler çıkar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi büyük ihtimalle sekiz sezon sürecek ve final yaptıktan sonra diziden önceki olaylar hakkında bir şeyler planlanacakmış.Ama kesin bir şey yok ortada.Ben HBO her şeyi planlar sanmıştım.Ortada bir belirsizlik var gibi.

Edit: Diziden önceki olayların da TV serisi olması planlanıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 31 Temmuz 2015; 3:29:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralicenin paint destekli montaj yuruyusunu gordukten sonra diziden sogudum, hatta tiksindim.

• HBO dizinin en az 8 sezon süreceğini açıklamış

http://www.ew.com/article/2015/07/30/game-thrones-eight-seasons
  • Hikaye bittikten sonra prequel yapabilirlermiş.
  • 8 Sezon sürmesi güzel olmuş bu sezon biraz batırdılar ama önümüzdeki sezonlar özellikle 3 ve 4 teki güzelliği yansıtırlarsa dizi 10 sezon gitse bile izlenir. Tabi GRRM ölürse ve GRRM'ye fikir danışamayacakları şeyler olursa ne yapacakları da merak konusu.
    Prequel olayı çok hoşuma gitti öncesini detaylı şekilde öğrenmek çok iyi olur gerçekten.
  • Aman Allahim simdi 03x09 izledim neler oldu oyle ya. Oha çüş yuuuh

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Sezon 5 in ilk 5 bölümünü yeni izledim . Arkadaş nerde iyi bir adam , sevdiğimiz bir adam var başına iş geliyor

Spoiler
    Son bölümlerde malum adamımız taş kesildi , ulan su adama olacak iş mıydı ? Birde bunun kankasi kumandanda gitti . Kim olduğunu anlamissinizdir . O da çok iyi adamdı . Ulan o kel çocuk ölse ya gidiyorlar kumandanı öldürüyorlar Jaime nin elini kopardılar bir şey yapamıyor . Stark larin eli kolu bağlı zaten Brani 5 bölüm oldu gostermediler çok enteresan , o çocukta acaip tipsizlesti zaten en şanssız cast o oldu sanırım Son bölümleri izlemedim ama Jonun spoilerini yemistim zaten . Ulan ölenlerden dizi kursan asil efsane dizi o olur valla

bran son sezon hiç yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ian McShane altıncı sezondan itibaren diziye dahil olacak.
    Karakterin dizide görünme süresi uzun olmayacakmış fakat önemli ve kilit bir karaktermiş.

Howland Reed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 1 Ağustos 2015; 21:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Ian McShane altıncı sezondan itibaren diziye dahil olacak.
    Karakterin dizide görünme süresi uzun olmayacakmış fakat önemli ve kilit bir karaktermiş.

Howland Reed.

Randyll Tarly'yi de oynayabilir belki hocam
  • zeqqqqq kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ama belli olmaz yaşlı bir oyuncu seçmişler Randyll olma ihtimali de var.
    Umarım Howland olur.

• quote:

Howland Reed.

Adamım Ian McShane ya. Diziye katıldığını çok sevindim, inşallah kısa ömürlü bir karakteri oynamaz.
  • Bence de Howland Reed olur. Tam Kuzeyli tipi var adamda Tower of Joy sahnesinde oynar birkaç tane de güncel sahnesi olur. Howland Reed olacaksa büyük ihtimal diğer önemli Starklara bağlı Kuzeyliler de olur Rickon muhabbetleri döner 6. sezonda. Belki Boltonları indirebilirler
  • quote:

Sanmıyorum ama belli olmaz yaşlı bir oyuncu seçmişler Randyll olma ihtimali de var.
    Umarım Howland olur.

Rickon Stark

• quote:

Howland Reed.

Ben bu adamın Deadwood dizisiyle hayranı oldum. Acayip iyi bir oyuncu vallaha cok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: waynei

Aman Allahim simdi 03x09 izledim neler oldu oyle ya. Oha çüş yuuuh

Daha neler göreceksiniz son sezonun son sahnesinde ben kanser oldum mesela
  • 
Sayfa: önceki 19361937193819391940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.