Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1936. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19341935193619371938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skbMoony

JON SNOW HAKKINDA :

Ben Jon'un Lyannanın çocuğu olduğunu düşünmüyorum bence Jon Snow gerçek bir Snow. Çünkü ilk kitapta 6 kurt buluyorlar bir geyiği öldürürken ölen ulukurtun yanında. Geyiği öldüren ulukurt Ned Stark hatalarıyla Robert'ı öldürüyor, Robertı öldürmesi de kendini öldürmesi oluyor ve arkasında 6 yavru bırakıyor. Bilindiği gibi Jon'un köpeği Ghost albino. Albinolar ve Piçler birbirine benzer piçler de albinolarda hızlı gelişir yani benzer yönleri var bence Jon Snow, Ned'in oğlu.
    Ben zaten GRRM'nin R+L=J teorisinin çok popülerleşmesinden sonra Jon'u Lyannanın oğlu olarak göstermeyeceğini düşünüyordum ters köşe yapıp ilgi çekmek için. Bu da düşüncemi güçlendirdi. Ned onurlu adamdır piç yapmaz diye düşündüm belki Benjenin oğludur Benjen Gece Nöbetinde diye Ned kardeşini öldüremeyeceğinden piçi olarak almıştır diyeceğim ama bu olaylar yaşandığında Benjenin yaşı oldukça küçük bi çocuğu olması çok zor.

Yani kısaca ben Jon Snow'un Ned'in oğlu olduğunu düşünüyorum ama kimdendir neydendir bilemiyorum.

Teorin başlamadan çöktü. Robbert'ı domuz öldürüyor bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

quote:

Orijinalden alıntı: skbMoony

JON SNOW HAKKINDA :

Ben Jon'un Lyannanın çocuğu olduğunu düşünmüyorum bence Jon Snow gerçek bir Snow. Çünkü ilk kitapta 6 kurt buluyorlar bir geyiği öldürürken ölen ulukurtun yanında. Geyiği öldüren ulukurt Ned Stark hatalarıyla Robert'ı öldürüyor, Robertı öldürmesi de kendini öldürmesi oluyor ve arkasında 6 yavru bırakıyor. Bilindiği gibi Jon'un köpeği Ghost albino. Albinolar ve Piçler birbirine benzer piçler de albinolarda hızlı gelişir yani benzer yönleri var bence Jon Snow, Ned'in oğlu.
    Ben zaten GRRM'nin R+L=J teorisinin çok popülerleşmesinden sonra Jon'u Lyannanın oğlu olarak göstermeyeceğini düşünüyordum ters köşe yapıp ilgi çekmek için. Bu da düşüncemi güçlendirdi. Ned onurlu adamdır piç yapmaz diye düşündüm belki Benjenin oğludur Benjen Gece Nöbetinde diye Ned kardeşini öldüremeyeceğinden piçi olarak almıştır diyeceğim ama bu olaylar yaşandığında Benjenin yaşı oldukça küçük bi çocuğu olması çok zor.

Yani kısaca ben Jon Snow'un Ned'in oğlu olduğunu düşünüyorum ama kimdendir neydendir bilemiyorum.

Teorin başlamadan çöktü. Robbert'ı domuz öldürüyor bu arada.

Ciddi misin bunu yazarken Eddard Stark'ın merhameti öldürüyor Robert'ı Varys de böyle diyor Ned'de onun ölümünden kendini sorumlu tutuyor hatta. Sanki orda Ned bıçağı alıp Robertın kalbine sapladı yazdım.

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Kitapta Grejyoylar önemli bir hane. 5. sezonda Menzil akınlarını ve Demir Donanma Daenerys'in yanına gitmesini göstermeleri lazımdı ama işte. Belkide serideki tüm olayları tepetaklak edebilecek bir haneyi bir adamı bir boruyu neden dizide göstermezler anlamam zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

Millet benim lafıma gelmeye başladı:

Defalarca yazdım ciddiye alınmadı. Artık büyük harflerle Jonun nedin oğlu olmadığı dönmeye başladı.

Ama yazar, öyle basitinden targeryan-lyanna stark melezi yapmayacak Snowu.

Yıllar sonra bu mesajıma ve çok öncelerdeki mesajıma bakın: Jon, Robert Baratheon ve Lyanna Starkın evladıdır.

En kötü olası teorimde şudur, bu değişebilr tabi:

Lyanna Nedden bebeği kurtarmasını ister (doğumda öleceğini anladığından bebeğin müstakbel kraliçe tarafından yaşatılmayacağı kaygısı yada Targeryan ilişkisinden ötürü
    Robert baba olmadığını iddaa etmektedir)

Şunu da unutmayalaım. Ned, Roberta bağlılıkla yardıma gitti. Araları iyiydi ki Robert kral istedi Nedi

Eğer Targeryan ilişkisinden Lyannayı öldürtseydi, Ned Roberta yardıma gitmezdi.

Şunu da ekleyeyim, Martin okur da beni kadroya dahil etmek isterse... O Ramseye öyle bir son yazardım ki milletin yağları erirdi 7 yada 8.bölüm sezonu bomba olurdu :)

Ramseyin sonu walking dead deki yamyamların sonundan daha vahşi olurdu o kesin :) Şaka maka Rick reis fena haklamıştı...

Hayatımda gördüğüm en saçma sapan şey. İsyan Lyanna kaçırıldıktan sonra başladı. Ve isyan 2 yıl sürdü. Robert Baratheon 2 yıl boyunca onu göremedi. Hayatımda böyle saçma birşey görmedim hocam kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Güzel bir yazı olmuş ama Yüzsüz Adamlar para karşılığı suikast yapmıyorlar diye biliyorum. Bence bu evrende taht önemsiz. Bütün hanedanlıklar para,güç,kontrol peşinde. Devamlı hanedanlıkların birbirine entrika kurup, tahttaki ve taht adaylarının değişimi bize yazarın bu fikri savunduğunu düşünüyorum. Zaten birbirlerine kumpas kurmak ilgilendikleri için gerçek tehlikeyi Akgezenler'i göremiyorlar. Dizide en büyük taht adayı Dany. Dizideki bütün kehanetler bir bir gerçekleşiyor ve kehanetler Dany tarafında. Dany Westeros'a gelene kadar zaten Nehirova Kışyarı'na kadar ulaşır Akgezenler. Sonra bir LOTR vari bir birleşmeyle beklenen savaş gerçekleşir.

Yüzsüz adamlar para karşılığı suikast yapıyorlar. Hatta Robert Dany'yi öldürmesi için Yüzsüz adam kiralıcaktıda cok fazla para istiyorlar diye yapmadılar. Dany 6. kitapta westerosa gelcekmiş ve o zaman kadar Akgezenlerin o kadar ilerleyemez bence. Daha sur yıkılmadı. Ama yıkılırsa işte o zaman işler kopar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Beyler şimdi
    Aegon Targaryen'ı görmek istiyor bir çok kişi peki bu karakter daha önce yaşayan bir karakter değilmiydi kitapları okumadığım için pek bilmiyorum kimdir nedir yani?

Daha önce yaşıyor.Rhaegar'ın oğluydu sanırım.Dizide gözükmedi ama kitapta Daenerys'in yanına gitmeye çalışıyordu.Taht üzerindeki iddiası Dany'den daha güçlüdür.Uzun zaman oldu kitabı okuyalı.Bu kadar hatırladım.
  • FabrikatörTorunu kullanıcısına yanıt
    Birincisi dizi kült oldu ayrı bir hikaye.
    Kusura bakma ama ben de hayatımda hiç ejderha görmedim çok saçma :)
    Saçma diye seviyoruz. Ne kadar saçmalaşırsa o kadar reyting artar.
    Tabi bu saçmalık ARROW kadar da olmamalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Güzel bir yazı olmuş ama Yüzsüz Adamlar para karşılığı suikast yapmıyorlar diye biliyorum. Bence bu evrende taht önemsiz. Bütün hanedanlıklar para,güç,kontrol peşinde. Devamlı hanedanlıkların birbirine entrika kurup, tahttaki ve taht adaylarının değişimi bize yazarın bu fikri savunduğunu düşünüyorum. Zaten birbirlerine kumpas kurmak ilgilendikleri için gerçek tehlikeyi Akgezenler'i göremiyorlar. Dizide en büyük taht adayı Dany. Dizideki bütün kehanetler bir bir gerçekleşiyor ve kehanetler Dany tarafında. Dany Westeros'a gelene kadar zaten Nehirova Kışyarı'na kadar ulaşır Akgezenler. Sonra bir LOTR vari bir birleşmeyle beklenen savaş gerçekleşir.

Yüzsüz adamlar para karşılığı suikast yapıyorlar. Hatta Robert Dany'yi öldürmesi için Yüzsüz adam kiralıcaktıda cok fazla para istiyorlar diye yapmadılar. Dany 6. kitapta westerosa gelcekmiş ve o zaman kadar Akgezenlerin o kadar ilerleyemez bence. Daha sur yıkılmadı. Ama yıkılırsa işte o zaman işler kopar.

daenerys westerosa gelirse Dorne'dan gelir. dorna'da targeryan ilişkileri çok eskidir. Dorne önümüzdeki bölümlerde olsun kitapta olsun büyük bir önem taşıcak.

• Dorne her türlü Targaryen hükümdarlığını isteyecektir ejderhalı Dany'i gördükten sonra Tyrellerden başka destekleyen fazla kişi olmaz Lannisterları.
    Ama şu var Dany Westerosa nası gelcek şuan çok sıkıntılı durumda bence nedense herkes Dorthrakilerin Danyi destekleyeceğini düşünüyor ama ben Dorthrakilerin Dany'i pek sevimli bulduklarını düşünmüyorum.
    Şu anda Aegon daha önemli bi karakter Dany'e göre gerçek Targaryen değil belki ama rahatlıkla öyle tanıtabilirler dış görünüşü karakteri ciddi bir kraliyet bilgisi ve Dany den önce geliyor taht sırasında. Dany - Aegon kapışması bile görebiliriz Dany, Aegon'un Blackfyre olduğunu öğrenirse tahta oturmasına izin vermez.
    Çok karman çorman şuan her şey. NEler olabilir tahmin etmek çok zor.

• daha çook var
  • Diziye başladım hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlediğim 2 dizi var, 2 si de tatilde....
  • Taksimden.

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Stark tişörtlü şişman eleman aynı Sam Tarly
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Taksimden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Taksimden.

Jon Snow'un kırkını ilk görünce şakasına bir muhabbet sandım ama yapmışlar demek

• 4*2

Joffrey öldü ya artık başka birşey istemiyorum dizideki en nefret ettiğim karakterdi ama olan yine küçük şeytana oldu
  • Sezon 5 in ilk 5 bölümünü yeni izledim . Arkadaş nerde iyi bir adam , sevdiğimiz bir adam var başına iş geliyor

Spoiler
    Son bölümlerde malum adamımız taş kesildi , ulan su adama olacak iş mıydı ? Birde bunun kankasi kumandanda gitti . Kim olduğunu anlamissinizdir . O da çok iyi adamdı . Ulan o kel çocuk ölse ya gidiyorlar kumandanı öldürüyorlar Jaime nin elini kopardılar bir şey yapamıyor . Stark larin eli kolu bağlı zaten Brani 5 bölüm oldu gostermediler çok enteresan , o çocukta acaip tipsizlesti zaten en şanssız cast o oldu sanırım Son bölümleri izlemedim ama Jonun spoilerini yemistim zaten . Ulan ölenlerden dizi kursan asil efsane dizi o olur valla

• theon greyjoya cidden üzülüyorum

Yalnız kitapları okumaya yeni basladım da dizi ve kitapta theon greyjoyun kısyarını kaybetmesi baya farklı islenmis . Her ne kadar cok kötülük yapmıs olsa da yasadıklarına icim acıyor
  • yeni bitirdim 5.sezonu lan benjen starkı duyunce sevinmsitim cok fena kulagını cınlattım alissar thorne mudur nedir onun.

benjen starka sizce noldu? en cok merak ettigim sey adam cok karizmaydı first ranger benjen stark
  • 
Sayfa: önceki 19341935193619371938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.