Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1935. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19331934193519361937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    G.R.R. Martin olayları yazarken dünyadan ilham aldığını söylemişti. Mesela Marteller'in Araplar'a, Dothrakiler'i Türkler'e benzetmiş biraz değiştirerek.
  • -Kratos- kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bu dizi için sezonluk 10 bölüm çok yetersiz. Dizi de birşeyler olana kadar hop sezon bitiyor ondan sonra 1 sene bekle.
  • Ulan hala kitabı çıkaramamışlar sezon başlayacak 3-5 aya kitap nerde lannn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Ulan hala kitabı çıkaramamışlar sezon başlayacak 3-5 aya kitap nerde lannn

Dizi kitabın ötesine geçti hocam artık.Yazar sonunu söylemiş yapımcılara.Seri bitmeden ölür muhtemelen.
  • bence kitabı çoktan yazdı, ancak gelen tepkilere göre ufak değişiklikler yapıyor, muhtemelen dizinin yayınlanmasına yakın bir tarihte satışa sunulur...
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Ötesi mötesi anlamam ben yüzde doksanı kitapla birebir oluyor her sene aynı şey illa bekletecek beni

• bol bol spoiler ve teori içerir!

https://onedio.com/haber/game-of-thrones-un-cekilecegi-yeni-mekanlarindan-biri-herkesin-konustugu-teoriyi-dogruluyor-olabilir--548570

o değil de, bran'a yardım eden kız da jon'un kardeşi çıkabilir demedi demeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

bol bol spoiler ve teori içerir!

https://onedio.com/haber/game-of-thrones-un-cekilecegi-yeni-mekanlarindan-biri-herkesin-konustugu-teoriyi-dogruluyor-olabilir--548570

o değil de, bran'a yardım eden kız da jon'un kardeşi çıkabilir demedi demeyin :)

Aynen Meera Reed - Jon Snow kardeş diye düşünüyordum ben de yazmıştım hatta bence çok mantıklı ikisinin kardeş olması birini Howland Reede vermiş birini de yanına almış işte. Meera zaten görünüş olarak da aynı Jon.
    Eğer flashbackle bize orda 3 vs 7 yi gösterirlerse harika olur Sabah Kılıçı Arthur Dayne, Sean Bean, Howland Reed hatta Lyanna neler neler görecez bakalım umarım gösterirler.

• Şu dizide en merak ettiğim konu şu Örneğin ; Ak gezenler olmasaydı , Ejderhalar olmasaydı , Devler falan ve 10 bölümde çok az savaş sahnesi olsaydı vikings'in 3/1'i kadar dizi tutarmıydı acaba
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Benim de merak ettiğim sen olmasaydın bu yorumu kim atardı
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    "Bu dizi olmasaydı tutar mıydı acaba" desen daha yerinde olurmuş.
  • Harika bir haber var ama spoiler içerir.

http://comicbook.com/2015/07/21/kit-harrington-reportedly-arrives-in-belfast-for-game-of-thrones/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

"Bu dizi olmasaydı tutar mıydı acaba" desen daha yerinde olurmuş.

Yok bakıyorum millet nerdeyse cercei üzerinden 10.sezon entrika çekse izleyecek heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Benim de merak ettiğim sen olmasaydın bu yorumu kim atardı

Yorumumda kötü bir şey var mı ? Neye kızdın da böyle yorum atıyosun ? Bende en az sizin kadar bu diziyi seviyorum ama bazen diyorum ejderhalar,ak gezenler,devler olmasaydı.10 bölümde 1 bölüm savaş oluyor acaba izler miydim diye düşünüyordum.Abi anlamıyorum sanki tanıdığınız biri ve ya akrabanız Game of Thrones ekibinde çalışıyor toz kondurmuyorsunuz.Kötü eleştirmedim soru sorduk.

• JON SNOW HAKKINDA :

Ben Jon'un Lyannanın çocuğu olduğunu düşünmüyorum bence Jon Snow gerçek bir Snow. Çünkü ilk kitapta 6 kurt buluyorlar bir geyiği öldürürken ölen ulukurtun yanında. Geyiği öldüren ulukurt Ned Stark hatalarıyla Robert'ı öldürüyor, Robertı öldürmesi de kendini öldürmesi oluyor ve arkasında 6 yavru bırakıyor. Bilindiği gibi Jon'un köpeği Ghost albino. Albinolar ve Piçler birbirine benzer piçler de albinolarda hızlı gelişir yani benzer yönleri var bence Jon Snow, Ned'in oğlu.
    Ben zaten GRRM'nin R+L=J teorisinin çok popülerleşmesinden sonra Jon'u Lyannanın oğlu olarak göstermeyeceğini düşünüyordum ters köşe yapıp ilgi çekmek için. Bu da düşüncemi güçlendirdi. Ned onurlu adamdır piç yapmaz diye düşündüm belki Benjenin oğludur Benjen Gece Nöbetinde diye Ned kardeşini öldüremeyeceğinden piçi olarak almıştır diyeceğim ama bu olaylar yaşandığında Benjenin yaşı oldukça küçük bi çocuğu olması çok zor.

Yani kısaca ben Jon Snow'un Ned'in oğlu olduğunu düşünüyorum ama kimdendir neydendir bilemiyorum.

• Millet benim lafıma gelmeye başladı:

Defalarca yazdım ciddiye alınmadı. Artık büyük harflerle Jonun nedin oğlu olmadığı dönmeye başladı.

Ama yazar, öyle basitinden targeryan-lyanna stark melezi yapmayacak Snowu.

Yıllar sonra bu mesajıma ve çok öncelerdeki mesajıma bakın: Jon, Robert Baratheon ve Lyanna Starkın evladıdır.

En kötü olası teorimde şudur, bu değişebilr tabi:

Lyanna Nedden bebeği kurtarmasını ister (doğumda öleceğini anladığından bebeğin müstakbel kraliçe tarafından yaşatılmayacağı kaygısı yada Targeryan ilişkisinden ötürü
    Robert baba olmadığını iddaa etmektedir)

Şunu da unutmayalaım. Ned, Roberta bağlılıkla yardıma gitti. Araları iyiydi ki Robert kral istedi Nedi

Eğer Targeryan ilişkisinden Lyannayı öldürtseydi, Ned Roberta yardıma gitmezdi.

Şunu da ekleyeyim, Martin okur da beni kadroya dahil etmek isterse... O Ramseye öyle bir son yazardım ki milletin yağları erirdi 7 yada 8.bölüm sezonu bomba olurdu :)

Ramseyin sonu walking dead deki yamyamların sonundan daha vahşi olurdu o kesin :) Şaka maka Rick reis fena haklamıştı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

Millet benim lafıma gelmeye başladı:

Defalarca yazdım ciddiye alınmadı. Artık büyük harflerle Jonun nedin oğlu olmadığı dönmeye başladı.

Ama yazar, öyle basitinden targeryan-lyanna stark melezi yapmayacak Snowu.

Yıllar sonra bu mesajıma ve çok öncelerdeki mesajıma bakın: Jon, Robert Baratheon ve Lyanna Starkın evladıdır.

En kötü olası teorimde şudur, bu değişebilr tabi:

Lyanna Nedden bebeği kurtarmasını ister (doğumda öleceğini anladığından bebeğin müstakbel kraliçe tarafından yaşatılmayacağı kaygısı yada Targeryan ilişkisinden ötürü
    Robert baba olmadığını iddaa etmektedir)

Şunu da unutmayalaım. Ned, Roberta bağlılıkla yardıma gitti. Araları iyiydi ki Robert kral istedi Nedi

Eğer Targeryan ilişkisinden Lyannayı öldürtseydi, Ned Roberta yardıma gitmezdi.

Şunu da ekleyeyim, Martin okur da beni kadroya dahil etmek isterse... O Ramseye öyle bir son yazardım ki milletin yağları erirdi 7 yada 8.bölüm sezonu bomba olurdu :)

Ramseyin sonu walking dead deki yamyamların sonundan daha vahşi olurdu o kesin :) Şaka maka Rick reis fena haklamıştı...

Hocam Kuzey unutmaz rahat olun Bran ya da Rickon'dan bir vahset bekliyorum Boltonlara😀 Hele Rickon Umberlera gönderilmişti, Robb kuzeydeki kral olmaya elverisli biri degildi ama Rickon biçilmiş bir kaftan olabilir😀

• rickon'u muhtemelen kışyarı lordu olarak göreceğiz ileride, brann'ın hikayedeki rolü çok daha farklı olacaktır, intikamlar eninde sonunda alınacak zaten...
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    at gibi olmuş, maşallah

• Bran akgezenler ve insanlar arasında çözüm süreci olabilir Yada Danynin ejderhalarından birini sürer bilemeyiz. Ama ben de Rickonun kışyarı lordu olacağını düşnüüyorum Sör Davos onu bulur ve kuzeyi ayaklandırır zaten kuzeyde Starkları özleyen bir sürü aile var Boltonlar felan kalmaz. Kuzey çok güçlü orduya lazım kuzeydeki kral olayını Robb'un kaldırması zordu yanında kimse yoktu gerçek anlamda bilgili Roose Bolton ve Blackfish vardı ama Roose Bolton hain çıktı Blackfishte kuzeyli değildi zaten Catelyn'in aptallıkları bitirdi Robb'u. Ama eğer Rickon gelirse ve belki Rickon - Shireen sözlenmesi görürsek ( kitapta henüz ölmedi ) Rickon çok güçlü bir şekilde kuzeyi ayaklandırabilir ve yanında Sör Davos ve belki de Melissandreyle karşılarında çok kişi duramaz diye düşünüyorum. Ama Kışyarı Lordu olarak ilk görevi akgezen savaşına destek vermektir demir taht ağır kaçıyo biraz.

• 
Sayfa: önceki 19331934193519361937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.