Şimdi Ara

galiba c5 avrupa'ya veda ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.otopark.com/2015/07/01/bu-nasil-avrupali/

d segmenti zaten mondeo, passat, superb hakimiyetinde. üstüne gerçekten insanlar d segmenti yerine şehir suvları dediğimiz cr-v, kuga gibi araçları ya da mpv'leri tercih ediyor avrupa'da. araç sadece çin pazarı için üretilebilirmiş. bu arada hydropnömatic süspansiyon ise artık sadece ds serisinde olacakmış.

• Fransız algisi kaybettirdi iste. Bunu ancak kendileri duzeltebilirdi. Ancak kaçmayı tercih ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakılırsa C5 gayet güzel bir modeldi. Fakat yanlış pazarlama taktikleri ve diğerlerine karşı mücadele edememesi onu bu duruma düşürdü. Gerçekten yazık C4 Cactus gibi bir modeli üretiyorken C5 in elveda etmesi...

• D sınıfı araç pazarı gittikçe daralıyor. B sınıfından bozma suv'lar yeni moda. C5 oldukça güzel ve başarılı bir model. Sahip olduğu süspansiyon sistemi ve kullanım zevki tartışılmaz. Yazık olmuş.
  • Hayatında citroen'e binmemiş adamların boş boş konuşması sonucu oluyor bu satış azlığı

• Su anda internet sitesinde baslangic fiyati 104 bin tl gozukuyor.Bi arkadasin dedigi gibi hayatinda Citroen'e binmemis insanlar bilip bilmeden yorum yapiyor.Sonuc bu iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Hayatında citroen'e binmemiş adamların boş boş konuşması sonucu oluyor bu satış azlığı

Asıl hayatımda ne yazık ki Alıp bindiğim için oluyor bu satış azlığı. Yaşadığım bin çeşit sorun, üstüne bayide gördüğüm yalancı muamelesi bir daha PSA grubunun Kapısından geçmem batsın isterse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renoda Laguna yı bitirdi artık d sınıfı araçları talisman adıyla satılacak.Fransızlar d sınıfında varla yok arasındalar bu tutarsızlıkları yüzünden

• Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama C5 Gaziantepte Passatla birlikte en cok satan D segment.Sasirdim açıkçası guzel aracti sadece yuzu biraz eskidi.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Ben citroen kullanıcısı Değilim ama eski aracım peugeot 307 idi bana hiç sorun yaşatmadı fakat bence elektronik aksam psa grubunun sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma corvette c5 geldi. ne alaka dedim. linki açınca gördüm
  •  galiba c5 avrupa'ya veda ediyor

• EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    D sınıfının ağırlığını veremeyen bir bu bir de avensis. 508

• Kim ne derse desin,D sinifinda ki en kaliteli motorlari PSA grubu yapiyor.Sirf bu etken icin bile tercih edilir.

• Güle güle koca adam

Seni hiç unutmicaz

• Ds 5 olarak gelecektir.
    Kesin bir bilgi yok. Doğuş grubunun ekmeğine yağ süren haberlere prim vermeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D sinifi gibisi var mi ya. Zamana inat en dusuk c sinifina binerim arkadas. Hele o cakma b suvlar yok mu.

• 5-6 sene sonra ya insignia yada c5 alaçam inşallah . c5 D segmentinde en hoşuma giden 2 araçtan birisi. ama önce su opeli satıp bi Megane geçiş yapmak lazim

• geç bile kalındı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.