Şimdi Ara

GALERİCİ Mİ ? MAFYA MI ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
5
Favori
20.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşini düzgün yapan firmalarda vardır tabi. Ama çok temiz araçlar' galerilere nadir düşer bunu çoğu kişi bilir. En azından arabalara ilgisi olan ve bilgisi' orta düzeyde olan biri bilir. Çok temiz araç galeriye düşmez. Ve galericilerin çoğu mafyavari kişilerdir. Buradaki' İnsanların ' alıcı olan kişilere sitem etme sebebi ise ' bazı şeyleri bildiği halde' parasını kaptırıp kendini uzmesi ve vaktini boşa harcaması. Aslında alıcı şahsın iyiliği adına yapılıyor bu konuşmalar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

Kusra bakın veya bakmayın.Galeriye gidip de ben dolandırıldım madur edildim diyen adama acımam.

KErhaneye gidip kadın bakire çıkmadı demek gibi birşey

Sunu forum ahalisi anlasın : Galeride temiz araba olmaz ! Temiz ve ucuz araba hiç olmaz ! temiz ve ucuzsa ztn normalin 10k üstü fiyatıdır.

Düzgün galerici yoktur.(İstisna hariç).Eline fırsat geçmemiş galerici varıdr.

İleride torunlarima atasözü diye söylerim " Kazikci galerici yoktur, eline fırsat geçmemiş galerici vardır."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzetmeniz gerçekten süper , kitaplara geçmesi lazım :)

• Bu ülkede normal bunlar ben sol arka çamurluk değişen araba almaya gitmiştim ön taraf şaseye kadar hasarlı çıktı , malesef araç almak satmaktan çok daha zor

• Gezenadam varken 1000 km uzağa gidersen masrafı da göze alacaksın, kimse o masrafı karşılamak zorunda değil aranızda özel bir sözleşme yoksa. Sizi zorla çağırmadılar, hukuk devletinde değil muz cumhuriyetinde yaşıyoruz.

• İKİNCİ EL SİTELERİNDE İLAN AÇMAK İÇİN:
    * EKSPERTİZ RAPORU ZORUNLU OLMALI
    * Ruhsat sahibi kimse ilanıco açabilmeli.
    * Ruhsatın tarih, şahıs.. ilgili kısımlarının fotoğrafı konulmalı (site şablon ayarlayabilir)
    Benim tekliflerim bunlar.

• Eskiden galericilik bir meslekti, şimdi yırtık pantolonlu bitirim kardeşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

İl dışına araba almaya gitmemek gerek

İkinci el araba almamak gerek.  

• Evet galericiler yalan soyler uckagit yapar ama bir aracin ekspertizini yol masrafini falan kimse karsilamaz hocam. Bir araci gormeye gelmek almak zorunlulugu da vermez.

Malatyadan kutahyaya gitmek sizin sorumluligunuzda. Ama pilot garage sayesinde pert arac almaktan kurtulmussunuz, buna dua edin bence.

• Anası bellenince görür mafyayı

• Galericilerden araba alınmaz memlekette varsa 4-5 düzgün galeri vardır o kadar.haraca bağlarım şöyle yaparım bunlar boş sözler.

• 'İl dışından araba almaya çalışıp mağdur oldum diye açılan' 84561651215. konu.

'İl dışından araba alınmaz' diye yazılan 84561651215 mesaj.

Bıkmadan usanmadan aynı hataya düşüyorsunuz.

Galeri değil bireysel müşteriden araç alsanız da benzer durumla karşılaşabilirsiniz. Giderken bunların hepsini göze alıp gidiyorsunuz.

Aracı satarken yalan söyleyen adamın; dürüstce yol masrafınızı ödeyeceğinizi vs. mi düşünüyorsunuz.

Farklı şehri geçtim ; aynı şehirde bile 2. el baktığımız 100 aracın en az 80 i söylendiği gibi çıkmıyor. (galeriyi geç normal araç satanlar da öyle) Hep ekstra bi kaza/vuruk/çizik/kusur vs. si oluyor.

Ek olarak sahibinden 300 bine satılıyosa bi araç, galeride 315 e falan satılması lazım. Galeride 300 e satıyosa 285 e biraz daha kusurlu bi araç almıştır vs. Arada kendi payı da var çünkü. Bundan dolayı galeriden alacağına; sahibinden 5-10 bin TL fazla satılanı al daha iyi bi araç almış olursun.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

Araca kefil olup iki uc defa sormama ragmen arabada gram boya yok diyorsa karsilamak zorunda ama sen meseleyi anlamamissin asil konu arabanin kusurunu ogrendikten sonra ki aslinda onceden de biliyordu ilani 6 gun boyunca hala orjinal diye satmaya calismasi yani kusuru gizlemesi ikinci konu ise tehdit etmesi

Ama sen ve senin gibi hak arayanlara hakettin zihniyetinde bakanlar yuzunden bu tur insanlar cesaret kazanip nasil olsa bir sey olmuyor diyerek bir cok insanin kaybina neden oluyor.

Hangi ulkede ayipli bir mali gizleyerek satmak normal ama turkiyede birde galerici olunca normal olarak kabul ediliyor. Tehditi bile normal goruyorsunuz.

Burada asil dua etmesi gereken galerici iken kalkmis sen bana dua et diyorsun nasil bir zihniyet icindesiniz.

Galericiyi gerekli yerlere sikayet ettim. Masraflar icin degil aracin kusuruni ogrendikten sonra dahi kusurunu gizlemeye devam etmesinden dolayi.

Belki birsey cikmayacak belki yetki belgesi iptal olacak buda belki diger galericilerin daha dikkatli olmasina neden olacak. Ama herkes ses cikarmayip sustukca bu olanlari normal gordukce daha cok insanin cani yanacak.

Benim bu konuyu acmamdaki amaci tekrarliyorum.

Kimseden akil almak yardim istemek degil tek amacim ifsa etmek ve sessiz kalmamak insanlarda farkindalik yaratmak.

• Galeriden pamuk şeker bile almam.. insanlar araba almaya niyetleniyor.. yürek yemişler vesselam

• Ekspertiz raporunda aracin kusurlu oldugunu ogrendigi halde 6 gun boyunca ilanda duzeltmeye gitmeyen galerici kusurlu mali kusursuz gibi satmaya calistigini ve elimde resimlerin oldugunu gerekli yerlere sikayet edecegimi soylememin ardindan hemen ilani guncellemesi ve kusurlarini yazmasi bile hakkimizi savundugumuzda nasil duzeldiginin bir kanitidir. En azindan bu araci almak isteyenler artik ne alacagini biliyor.
    Umarim derdimi anlatabilmisimdir.
    O yuzden arac almayi kerhane gibi igrenc bir benzetme ile mesaj atmaktan, insanlarin aklina s.....yim demektense haklarinizi bilip sessiz kalmayin hakkinizi arayin yanlisi duzeltmeye calismak igrenc benzetmeler kurmaktan ve insanlarin akli ile dalga gecmekten daha zordur ama dogru olan davranista budur.

• işini düzgün yapan galerihahaaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum sitede ilanlara bakarken ilk filtrelemem, galericiler hariçtir.

• Gerçekten işini düzgün yapan insan var yok değil. Bir talihsizlik olmuş. Seni haraca bağlarım filan biraz komik sıkıyosa gelip bağlasın. Konu veya sorun ne olursa olsun madur olmuşsunuz . Olan olmuş millet hala yok gitmeseydin yok yapmasaydın vsvs . Adam sizden beni eleştirin hata bulun dememiş ki yanımda olun demiş. Yanındayız dostum.

• BAZI galericiler aracın kusursuz olduğunu söyler ve satış günü aceleye getirilerek, müşteri tam aracı alma heyecanıyla çıkan kusurları "neyse yaa" deyip büyütmediği için satış gerçekleşir. Galerici istatistiklere baktığında bu taktik hayli işler.
    Bizim gibi sahibinden satanlar ise her kusuru yazar ve ilan öylece kalır; ta ki bizim gibi düşünen, duygularıyla değil mantığıyla hareket eden bir müşteri çıkana kadar.
    Bu durum araç satışında olduğu gibi aşk, evlilik gibi hayatın birçok farklı alanında böyledir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.