Şimdi Ara

GALERİCİ Mİ ? MAFYA MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
5
Favori
20.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malatya da ikamet ediyorum sirket araci kullaniyordum krizden dolayi sozlesme sona erince arac almak zorunda kaldim. Kutahyada orjinal kazasiz BASARAN MOTORS galerisindeki ilani gordum.

Telefonla aradim galerici aracin kusursuz kazasiz oldugunu soyledi. Bende malatyadan gelecegim 1000 km yol araca kefilmisin her hangi bir sorunu var mi dedim. Galerici arac kusursuz boya degisen kazasi yok dedi kefilim dedi.

2016 honda civic eco exe.almak icin kutahya ya gittim. 1000 km yol ve otelde kaldim. Araci pilot garage goturduk. Aracta ön panel boyali kaput ise göcukten dolayi boyasiz islemli cikti ve kaput tam oturmuyor sag kismi havada kaliyordu acik gibi.

Bana bilmiyordum dedi yeni ogrendim dedi. Neyse arac baska sahsinmis ben masraflarimi o kisiden tahsil edip gondermesini bekledim bir kac defa aradim ulasmaya calisiyorum falan dedi.

Bu arada aracin kusurunu ögrenmesine ragmen ilan hala hatasiz kusursuz olarak 6 gun boyunca ilanda kaldi.

En sonunda arayip kusurlu mali kusursuz gibi satmata calismaktan dolayi cimere ve gerekli yerlere suc duyurusubda bulunacagimi soyledim. Bu telefon gorusmesinden sonra ilan guncellendi hata ve kusurlari yazildi ancak benim masrafimi gondermedi.

Tekrar aradim avukata verecigimi soyleyince beni haraca baglamakla tehdit etti.

Evet sonra neden galericilerden nefret ediyorsunuz diyorlar. Artik yalan soylemenin yanina harac baglamayida eklediler.

ARKADASLAR ÖNE CIKARALIM ARTIK YAPTIGIM YANIMA KAR KALSIN OLMASIN.

GALERİCİ Mİ ? MAFYA MI ?
    GALERİCİ Mİ ? MAFYA MI ?
    GALERİCİ Mİ ? MAFYA MI ?
    GALERİCİ Mİ ? MAFYA MI ?
    GALERİCİ Mİ ? MAFYA MI ?

GALERİCİ Mİ ? MAFYA MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 17 Kasım 2020; 9:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusra bakın veya bakmayın.Galeriye gidip de ben dolandırıldım madur edildim diyen adama acımam.

KErhaneye gidip kadın bakire çıkmadı demek gibi birşey

Sunu forum ahalisi anlasın : Galeride temiz araba olmaz ! Temiz ve ucuz araba hiç olmaz ! temiz ve ucuzsa ztn normalin 10k üstü fiyatıdır.

Düzgün galerici yoktur.(İstisna hariç).Eline fırsat geçmemiş galerici varıdr.

Iste sizin zihniyetinizde oldugu icin herkes adamlar istedikleri gibi top kosturuyor. Galericide bir meslek o zaman bu meslegin adini dolandirici yada mafya diye degistirsinler.

Amacim burada sadece ifşa etmektir.. ikincisi bayiler bile bu donemde insanlari zorla aksesuar veriyor insanlar aliyor buda dolandiricilik degil mi herseyi kabulleniyoruz onlarda istedikleri gibi oynuyorlar.

Aynen hocam telefonda sen araca kefilim dedin dedim cevap olarak yazili elinde birsey varmi dedi 🙂

Aslinda bunu ulke olarak kabullenmisiz yani kusurlu mali satan degilde alan vatandas suclu hirsizin hic sucu yok bayiler bile artik sifir araci 500 km yaptirip ikinci el diye daha yuksek fiyata satiyor yada 15 bin tl lik aksesuar takili diye fiyati sisiriyorlar.

Amacim burada ahkam kesmek degil sadece ifsa etmektir. Olurda bir forum ahalisi denk gelir bu araci alacaktir ne ile karsi karsiya olacagini bilsin.

Ticari hiçbir ilişkim yok bu firma veya başkası ancak kullandığım için onu örnek vereceğim, gezenadam diye bir olay var, beğendiğiniz araç için sizin yerinize ekspertiz yapıyor. Hem de bana denk gelenlerde araç ekspertiz ücreti kadar ücret ödedik, ekstra bir şey de ödemedik galiba firmanın ekspertizler ile anlaşması var ve komisyonunu oradan karşılıyor sanırım. Velhasıl sadece ekspere ödeyeceğiniz parayla bu hizmeti alıp hiç değilse az zarar etmek daha mantıklı.

Gezenadam’ın elemanı kendisini, sizi ve satıcıyı bir whatsapp grubuna ekleyip aracı ekspere götürüp gayet detaylı fotoğraflarla ve sonuç raporuyla her şeyi grupta belgeliyor. Sonra alıp almamak size kalmış oluyor. Şehir dışına, hem de şu ortamda toplu taşımayla şehir dışına araba almaya gitmem de, normal zamanda da yol, otel, yeme-içme vs bir ton masraf yapıp böyle sürprizlerle karşılaşmak istemem. Maalesef böyle çok çakal var, aracın kusurunu biliyor ve yalan söylüyor sizin de epey uzaktan geleceğinizi bildiğinden kusur ortaya çıkınca da ben bilmiyordum deyip üç-beş bin fiyat kırıp malı size kakalamaya çalışıyor.

Normal piyasa fiyati hocam neyse o zaten degerinin altindaki arabaya yaklasmamda gitmemde gercekten cok ilgincsiniz 5 yillik araba 250 bin mi olacak bunlarin piyasasasi belli temizligi ve km sine gore 200 205 arasi

Kimseyi avlayacak yada ucuza kapatma gibi bir derdim yok ben biniciyim temiz olsun 1 2 bin fazla olsun dert etmem

Ama gercekten cok ilginc bir toplumuz adam haraca baglarim diye tehdit ediyor ama buraya yazan cogu kisi saticiya birsey demiyor aliciya bin bir turlu nasihat cekiyor birde senin av avlanmak gibi sacma sapan bir tez one surmen icler acisi gercekten.

• İl dışına araba almaya gitmemek gerek

• Yanlış anlamayında forum kullanan birisisin biliyorsun bu işleri,hatayı başta yapmışsın galeriye gidilir mi hiç :( yazık olmuş zamanına

• Dwayne35 D kullanıcısına yanıt

Hocam haklisin ama aracmi var galericiler disinda kimin elinde araba var olanlarda tok satici astronomik rakamlar istiyor mecbur kaldik sorun burada aracin kusurunu ogrendigi halde ilanda en ufak bir duzeltme yapmamasi ve haraca baglamakla tehdit etmesi.

• Aynı fiyatlara fc5 yeni kasa Honda civic alabiliyorsunuz, neden eski kasa tercih ettiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaanozdemir46 kullanıcısına yanıt

2016 2017 temiz exe fc5 kasa 240 250 den asagi bulamadim fiyat dusuk olanlar 30 35 bin hasar kayitli ve 100 bin km yi devirmis araclar hocam

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Elegance baktınız mı hocam? Fb7 kasa exe ile fc5 kasa elegance arasında pek bir fark yok donanım açısından. Bence bütçeniz el veriyorsa biraz daha ekleyerek yeni kasayı zorlayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

2016-2019 arasi elegancelar analog gosterge oldugu icin tercih etmek istemedim acikcasi

• Kusra bakın veya bakmayın.Galeriye gidip de ben dolandırıldım madur edildim diyen adama acımam.

KErhaneye gidip kadın bakire çıkmadı demek gibi birşey

Sunu forum ahalisi anlasın : Galeride temiz araba olmaz ! Temiz ve ucuz araba hiç olmaz ! temiz ve ucuzsa ztn normalin 10k üstü fiyatıdır.

Düzgün galerici yoktur.(İstisna hariç).Eline fırsat geçmemiş galerici varıdr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 15 Kasım 2020; 11:53:27 >
    Hocam fb7 kasa araçta da hayalet gösterge yok ki.

• Yazılı olarak isteyin şehir dışına gitmeden bu tarz şeyleri

• Iste sizin zihniyetinizde oldugu icin herkes adamlar istedikleri gibi top kosturuyor. Galericide bir meslek o zaman bu meslegin adini dolandirici yada mafya diye degistirsinler.

Amacim burada sadece ifşa etmektir.. ikincisi bayiler bile bu donemde insanlari zorla aksesuar veriyor insanlar aliyor buda dolandiricilik degil mi herseyi kabulleniyoruz onlarda istedikleri gibi oynuyorlar.

Evet fb7 kasadaki buyik devir gostergesi ve kasasi daha hosuma gidiyor analoga gore

Tabiki bu sizin kararınız hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alırsınız lakin ileride satarken insanlar aynı ya da yakın fiyata bir üst kasası dururken eski kasasını almaya bilir.

İlan No: 870947205https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-boyasiz-degisensiz-fiyat-dustu-bugun-son-gun-870947205/detay

• Aynen hocam telefonda sen araca kefilim dedin dedim cevap olarak yazili elinde birsey varmi dedi 🙂

Aslinda bunu ulke olarak kabullenmisiz yani kusurlu mali satan degilde alan vatandas suclu hirsizin hic sucu yok bayiler bile artik sifir araci 500 km yaptirip ikinci el diye daha yuksek fiyata satiyor yada 15 bin tl lik aksesuar takili diye fiyati sisiriyorlar.

Amacim burada ahkam kesmek degil sadece ifsa etmektir. Olurda bir forum ahalisi denk gelir bu araci alacaktir ne ile karsi karsiya olacagini bilsin.

Hocam ilandaki fiyattan anlasmamistik ekspertiz den sonra ben almayinca fiyati yukseltti.🙂 yani aracin kusurunu igrenince fiyat arttiGALERİCİ Mİ ? MAFYA MI ? 

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

Aynen hocam telefonda sen araca kefilim dedin dedim cevap olarak yazili elinde birsey varmi dedi 🙂

O yüzden, ya ilan üzerinden yada telefon üzerinden yazışarak teyid almak gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriden araç alınır mı,alınır,ama nasıl normal piyasa değerinin altında fiyat vermişse ve temiz diyorsa o kesinlikle yalandır ...

Normal değerin altındaki araca 1000 km yol yapan da ava giderken avlanandır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkenarjen B kullanıcısına yanıt

Normal piyasa fiyati hocam neyse o zaten degerinin altindaki arabaya yaklasmamda gitmemde gercekten cok ilgincsiniz 5 yillik araba 250 bin mi olacak bunlarin piyasasasi belli temizligi ve km sine gore 200 205 arasi

Kimseyi avlayacak yada ucuza kapatma gibi bir derdim yok ben biniciyim temiz olsun 1 2 bin fazla olsun dert etmem

Ama gercekten cok ilginc bir toplumuz adam haraca baglarim diye tehdit ediyor ama buraya yazan cogu kisi saticiya birsey demiyor aliciya bin bir turlu nasihat cekiyor birde senin av avlanmak gibi sacma sapan bir tez one surmen icler acisi gercekten.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.