Laptop alacağım msi bakıyorum şu model TN panel diyor başka yerde ips diyor alan var mı ? alınır mı ?
9900k'dan 14700K yükseltme
Elimde ki sistem 9900k 240lık sıvı soğutucu kullanıyorum. Ekran kartım 3070.
14700k'ya yükseltmek gereksiz mi olur sistemi ?
Vodafone şark kurnazı mı
Vodafone numara taşımayla başvurdum. 32 gb 1000 dk smsde var 173 tl idi. Sim kart geldi kuryeyle formu doldurduk. Bu olay 3 ağustosta oluyor. 25 ağustos itibariyle hala taşıma işlemi olmadığı gibi hat aktivasyon ekranında da başvurum kaldırılmış.
E şimdi ben vodafone güvenip turkellde ki tarifemi yenilemedim zararımı kim ödeyecek diyorum müşteri hizmetlerine ben iletiyorum diyor.
Sanırsın Allah'a arz ediyor dangalak bir de diyor ki şimdi o tarife 200 küsür oldu onu verelim. Böyle şark kurnazlığı olamaz.
ankarada parçacı
merhaba arkadaşlar ankarada öğrendiğim kadarıyla ulusda çıkma pc parçacıları varmış bilen varsa yazabilir mi
C3 AirCross Boya Hataları
Sorun giderilmiştir.
Citroen ve Fiyat Politikası
Daha ayrıntılı yazılacağı için düzenlenecektir.
Aracın ilk sahibiyim. C3 Aircross aldığım için satılıktır.
Exclusive pakettir. Km 152000, Tramer yok, hata yoktur. Aracım 3 bakım hariç bu km kadar tüm bakımları yetkili servisinde yapılmıştır.
Muane geçerlilik tarihi 09.02.2023 şeklindedir.
Fiyat 110.000 TL pazarlıksız, senetsiz, çeksiz, hatırsızdır.
Aracımın yanlarında krom çıta takmıştım avanenin biri sökmüş silikonlarının çıkarılması gerek. Citroen logosunun üstüne taş denk geldiği için boyattım toplamda 5cmx2cm local boyası vardır.
Çalıştığım kurum nedeniyle bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Tam yargı davası hakkında
Merhaba,
6 yıl 5 ay 11 gün sonra idari davalar genel kurulu aleyhe olan kararı bozmus bunun üstüne ankara 6. İdare mahkemesi bozma kararına uyarak aleyhime verdiği kararı bozarak idari eylemi iptal etmiştir.
Bunun üzerine bakanlık beni göreve başlattı ve danıştaya yerindelik üzerinden tekrar temyiz etti.
Şuan karar kesinleşmedi temyizde. Şimdi bakanlığa karşı tam yargı davası açabilir miyim?
Aşırı Yakıt Tüketimi
|
İşsizlik ve Ahlaki Çöküş
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
I7 8700 MI / GTX 960 SGO / 24'' AOC // 10 TB MHD / Saitek X-52 PRO Turkish Virtual Air Force TSHKK |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 398
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 12.564 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 164 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic