Şimdi Ara

Galaxy W, Temple Run çalıştırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gün önce Samsung Galaxy W aldım çok güzel telefon beğendim tam deneyemedim ama şarjı sanki çok az gidiyor ve telefon Temple Run i bile kasarak çalıştırıyor. Tamam 1.4GHz ama tek cekirdekli diye böylemi olması gerekiyor

Şarjının az gitmediğinden emin olabilirsiniz. Günümüzde normal kullanımda 1 günü geçen akıllı telefon yok.

Orijinalden alıntı: iDenis

Arkadaslar 2 gün önce Samsung Galaxy W aldım çok güzel telefon beğendim tam deneyemedim ama şarjı sanki çok az gidiyor ve telefon Temple Run i bile kasarak çalıştırıyor. Tamam 1.4GHz ama tek cekirdekli diye böylemi olması gerekiyor

Şarj olayı evet çoka z gidiyor. Bir arkadaşımda da sizin telefonunuzdan mevcut ve yanında hep şarj aleti ile dolaşmaktan gına geldi kendisine
  • Ben de Wonder sahibiyim ve günde ortalama 45 dk Temple Run oynuyorum arada saliselik kasmalar oluyor kimi zaman onun dışında hiç sıkıntı yok oyun bakımından.Şarj konusunda da %30'un altına düşünce ekran parlaklığını düşürüyorum bu gayet işime yarıyor.Bir de veri ağı modu açık olunca 3G kullanıldığı için şarj çok çabuk diplere inebiliyor.Sadece işiniz olduğunda veri ağı modunu açıp işiniz bittiğinde kapatırsanız,şarjınızın süresinde ufak da olsa bir artış göreceksiniz.
  • Bendede Wonder var . Temple Run ' u çalıştırıyor . 2-3 dakida bir yarım saniye belki anca kasıyor . Birde menüde kasma oluyor , yazılar geç geliyor . Onun haricinde çok rahat oynuyorum . Babamda SII var , oda azda olsa kasıyor . Galiba tüm android telefonlarda olan birşey bu .
  • Galaxy S2 kullanıcısıyım. Saatlerce temple run oynuyorm ama hiç kasılma yok. Anlık bile olsa duraksama yaptığını görmedim. Aksine ben oyunun aşırı hızlı çalışmasından şikayetciyim iphone 4'te oynadığımda bukadar akıcı ve hızlı deildi. Galaxy S2'de belli bir süreden sonra okadar hızlı koşuyorki adam, ona hakim olmak cok zor
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.