Şimdi Ara

Galaxy S4 gerçekten sorunlu bir telefon mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle yardimci olacaklara tesekkurlerimi sunuyorum ve konuya gecmek istiyorum.

Temmuzun ikinci veya ucuncu haftasinda yeni bir telefon alacagim.Artik telefonumu degistirme vaktinin geldigini dusunuyorum.Suan Galaxy W kullaniyorum ve pek memnun degilim.Ancak standart olarak isimi gormesine ragmen yeni bir cihaz almak istiyorum.

S4 cihazini magazada denedim ve cihaz gayet akiciydi.Sorum su sekilde ; cihazin bir sure sonra batarya problemi cikardigi , takilmalar , donmalar yaptigi ve guncelleme sonrasi olusan sorunlarin yaygin olarak yasandigini okudum/duydum.

Bu cihaz gercekten bu kadar sorunlu mu ya da cozumu var mi ? Veya insanlar mi telefonu kullanmasini bilmiyor ?

G2 modelini de dusundum ancak arayuzunu pek sevmedim ve sd kart ile batarya durumu benim icin onemli.
    S4 e 32 gb sd kart takviyesi yapabilirim.

Onerilerinizi bekliyorum.Bütce 1400-1500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 21 Haziran 2014; 2:34:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakmayin ayni konudan bir daha actim internet problemi yuzunden onceki konu silinebilir tesekkurler.

• Evet ilk ciktiginda kamerada reset atma vb. sorunlar vardi fakat son guncellemelerden sonra bu olayi yasayan olmadi galiba. Ben ilk aldigimdan beri hicbir sorun yasamadim batarya disinda. Bataryam 1 ay sonra sisti ve yeni orijinal batarya aldim sorun cozuldu.

• Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum bende ne batarya problemi nede yazılımsal bir problem yasadım hic servislik bir işim olmadı .. Bunu söylemek nekadar doğru bilmiyorum ama teknolojik aletler birazda şans işi kimisi alıyor alır almaz arızalar başlıyor sureklı teknık servisle ugrasmak zorunda kalıyor kimiside garanti süresince 1 defa bile iletişime geçmiyor teknik servisle ..
  • Kardeş ben 1 haftadir g2 kullaniyorum bazen cok isininca dokunmatik 3,4 saniye donabiliyor, s4 u yakin arkadasim kullaniodu ondada bazen cihaz ana menu gecislerinde zorlaniodu. Bana kalirsa ikiside guzel cihaz ve kronik sorunlari yok. Ben samsungla iyi deneyimler yasayamadigim icin g2 yi sectim.

Daha Fazla Göster
  • Onerileriniz ve yardimlariniz icin tesekkur ediyorum . Sanirim g2 yi bir kez daha dusunmem gerekecek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • dostum çok sıkıntı yapma arayüz ü samsung un lanet arayüzünden daha güzel ha olurda sıkarsa arayüz g3 ün temasını yüklersin telefonu hergün daha çok seversin be batarya ve ekran yönünden lg g2 yi tek geçerim maaşallahı var

Orijinalden alıntı: cadde19

dostum çok sıkıntı yapma arayüz ü samsung un lanet arayüzünden daha güzel ha olurda sıkarsa arayüz g3 ün temasını yüklersin telefonu hergün daha çok seversin be batarya ve ekran yönünden lg g2 yi tek geçerim maaşallahı var

pardon anlamadım androiddeki en iyi arayüz touchwizdir ben touchwizde bir kere bile kasma donma yaşamadım telefonu çöplüğe çevirip sonrada bunları söylemeniz gayet normal ki herkes kendi kullandığı telefonu över bunu yadırgamıyorum sanki firmadan hisse alır gibi bir telefonu överken bir diğer telefonu yerin dibine sokmaya çalışmak nedir anlamak güç g2ninde biçok sorunu var 2sininde + ve - leri var ya yapıcı önerilerde bulunun teknik detay verin sorunları düzgün belirtin yada bu şekilde yorum yazmayın faydadan çok zararsınız siz ve sizin gibiler.

maşallah maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 22 Haziran 2014; 3:22:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

dostum çok sıkıntı yapma arayüz ü samsung un lanet arayüzünden daha güzel ha olurda sıkarsa arayüz g3 ün temasını yüklersin telefonu hergün daha çok seversin be batarya ve ekran yönünden lg g2 yi tek geçerim maaşallahı var

pardon anlamadım androiddeki en iyi arayüz touchwizdir ben touchwizde bir kere bile kasma donma yaşamadım telefonu çöplüğe çevirip sonrada bunları söylemeniz gayet normal ki herkes kendi kullandığı telefonu över bunu yadırgamıyorum sanki firmadan hisse alır gibi bir telefonu överken bir diğer telefonu yerin dibine sokmaya çalışmak nedir anlamak güç g2ninde biçok sorunu var 2sininde + ve - leri var ya yapıcı önerilerde bulunun teknik detay verin sorunları düzgün belirtin yada bu şekilde yorum yazmayın faydadan çok zararsınız siz ve sizin gibiler.

maşallah maşallah

Komik ben Lg yi övmüyorum babamın malı değil ki ama yıllarca samsung hemde kaç tane kullandım ama çok kötü bir deneyim yaşadım boş boş konuşma ya herkesin bir tecrübesi var ona söylüyoruz ayrıca android den anlayan herkes touchwiz in kastığını bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Türkiye'de satılan Exynos çipsetli modeller hemen ve çok ısınıyor. Alabilirsen S4 Active al derim.

Aynen cok hakli yeni aldigim Galaxy S2 oyuna girdikten 3 dk sonra elimi yakmaya basliyor . Ama cozumunu buldum oyuna girerken parlaklik 0 guc tasarrufu acik senkoronizasyanlar ses hepsi kapali daha fazla soguk oluyo

S4 güncellemelerle gayet güzel ve daha az ısınan bir cihaz. Pil değiştirilebiliyor ve tatilde, uzun yolda iyi oluyor. Ekran konusunda S4 daha canlı ama daha az parlaklık sunuyor. Pil sorunu olursa anında değişim yapıyorlar, canınızı sıkmayın. 1 kere kamera hatası haricinde hiç hata almadım.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Telefonu alalı 7-8 ay oldu.Gram sorun yaşamadım.Taş gibi telefon.

Kafam biraz karisti diyebilirim.Yani Turkiye'dr vergisi yuksek olan bir ulkede yasiyoruz ve dolar malesef cok yuksek.Bir telefona bu kadar para sayarken de kasmasi , takilmasini , sorun cikarmasini istemiyorum.Kim ister ki zaten...

"sorun istemiyorsan iphone al " yorumlarini cok sık okudum ancak iphone hem cok pahali hem de sicak bakmiyorum.Cihazi jailbreaksiz kullanmak zormus yani hersey para muzik vs uygulama ...

Fotograf kalitesi ve ekran kalitesi benim icin onemli.

Her iki telefonu da denedim . G2 biraz daha buyuk ve kalin geldi.Arayuz , sd kart ve batarya sorunu olmasa guzel olacak .

S4 un de tasarimini ve touchwizini seviyorum . Sevmekten kasit sekil , goz zevki olarak hos duruyor.Kasmasi konusunda bir bilgim yok ancak cogu insan S4 un kastigina , anlik takilma ve donma sorunlari olduguna deginiyor...

Onerilerinizi beklemeye devam ediyorum.

• ya ne samsungu lg al bakma şunlara g2 al keyfine bak hala active diyo ya parasına yazık adam enayimi kardeşim lg g2 32 gb lık al keyfine bak
    Meizu marka akıllı cep telefonlarında yerelleştirme çalışması yapıyorum. Çalışmaları youtube kanalımdan:https://www.youtube.com/dogukangunacti ve Github üzerinden :https://github.com/blackrow67/TurkceFlyme8 takip edebilirsiniz.
  • Touchwiz Androidin en berbat arayüzüdür en fazla kasanıdır
    Arayüzü beğenmedin diye g2 den vazgeçme derim
    Fp kralı g2 al rahatına bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.