Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OmarFar

Hocam ses olayına ben de takık bir insanım bende de Monster DNA var iOS 6 ile akşam karşılaştırıcam sizin için, ama pure audio modunu bir deneyin isterseniz baya fark yaratıyor imperium md3 tabanlı romda default olarak geliyor bu mod.

Denedim, şunu söylemeliyim pureaudio mbb den cok daha iyi söylediginiz gibi, tavsiye ettikleri apollo muzik calar ile denedim, mbb deki gibi bass ve tizler uçup midler kaybolmuyo, ses gayet temiz ve güzel cikiyor. Ama yinede ipoddaki mid kalitesini yakalayamadim bide şöyle bi durum farkettim, perseus yada siyahta dB yi arttirarak çikiş biraz zorlaniyor, bu da bi nebze bozulmaya sebep oluyor, S3 te ses kapatildiginda kisa bi süre tisss diye ses geliyor, bu demek oluyor ki muzik sirasinda bu ses sesi bozuyor, ama ipodda böyle bi durum yok, ancak şunuda belirtmekte fayda var S3 ün kulaklik çikişi perseus ile kesinlikle ipoddan daha güçlü, belkide o yüzden S3 te sorun yaşanmadigi ve sesin iyi oldugu düşünuluyodur, çunku belli sesleri duymak icin ses yuksekligi gerekiyor, bu yuzden iyi bi kulaklik yoksa, dB si düşük ve direnci yüksek ise kesinlikle S3 daha iyi ses verir, ama benim kulaklik 32ohm 126dB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 21:27:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil de ultima rom v12.1 çok çok iyi olmuş. Uzun zamandır beğenmiyordum ultima'yı ama bu defa tamam olmuş. Akıcılık harika, nova ile beraber kurdum. Aroma'da birçok özelleştirme imkanı sunuyor zaten. Görsel olarak çok tatlı bir rom. Ne çok sade ne de abartı. Tam olarak aradığım gibi benim.

Bunun dışında şarj performansını da çok beğendim ben. Stok kernelle birlikte toplamda 17 saat açık kaldı. Yarısında 8 saat 3g kalan sürede wifi sürekli açıktı. Ekran parlıklığı otomatikte değil ve yarıdan biraz daha fazla. Ekran süresi 3 buçuk saat ve 1 buçuk saat telefon görüşmesi var. Genelde kelime bul oyununu oynadım evde wifi ile yolda 3g ile. Daha uzun süre de gidebilirdi yani şarj.

Kısaca performans ve görsellikten hoşlananlara kesinlikle öneririm. 4.2.2 resmi sürüm çıkana kadar bundayım.
  • beyler en uygun fiyatlı distribitör garantili s3 nereden temin edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

Temasek 4.3 RC cikmis suanki temasekin ustune wipe lamadan kurabilirmiyiz ? Bide wolfson la boffella kernel cikmis romun ustundeki kerneli mi kullanayim yoksa bu diger kernelleri mi ?

Wipe gerekmez buyuk ihtimalle. Bir deneyin sorun olursa wipe yaparsınız. Kernel işi biraz deneme yanılma işi. Custom kernelleri deneyin olmazsa romu tekrar kurar kendi kerneli ile kullanırsınız.

Sorun olmadi kurdum butun hersey calisiyor yeni surum daha da bi akici olmus

• arkadaşlar stok 4.2.2 kullanan varsa bana samsung klavye apk sını atabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

evanescence my immortal da denedim. pc'de de, telefonda da(hem kulaklık hem hoparlör) 3.dakikada dediğin gibi bir sorun var. Ama bu ne hikmetse benim dinlediğim müziklerde olmuyor. Eminem, Lil Wayne, Inna, DEV, JLo,Pitbull, DrDre, Nicki Minaj gibi müzisyenlerde sorun yok. Özellikle yüksek kaliteli kayıtlarda dediğin sorun yok denecek seviyede. Ben dosyadan kaynaklandığını düşünüyorum.

Yok haci dosyada sorun yok :D diyorum ya bütün muziklerim flactan cevirme, min 15-16mb bu formattaki muzikler, hatta metallicaninkiler 35-40mb, ve bütün muziklerim flactan(muzigin ilk kayit edildigi saf ses formati) 320kbps bit rate ile çevirilmiş müzikler Dosyalarda sorun yok yani bundan %10000 eminim ki sorun olsa bile ozaman neden ipodda bu sorun hissedilmiyor, anlatmak istedigim o.

Dostum bence de dosyada sorun var. 320kbps müzikler 6-10mb arasıdır genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

evanescence my immortal da denedim. pc'de de, telefonda da(hem kulaklık hem hoparlör) 3.dakikada dediğin gibi bir sorun var. Ama bu ne hikmetse benim dinlediğim müziklerde olmuyor. Eminem, Lil Wayne, Inna, DEV, JLo,Pitbull, DrDre, Nicki Minaj gibi müzisyenlerde sorun yok. Özellikle yüksek kaliteli kayıtlarda dediğin sorun yok denecek seviyede. Ben dosyadan kaynaklandığını düşünüyorum.

Yok haci dosyada sorun yok :D diyorum ya bütün muziklerim flactan cevirme, min 15-16mb bu formattaki muzikler, hatta metallicaninkiler 35-40mb, ve bütün muziklerim flactan(muzigin ilk kayit edildigi saf ses formati) 320kbps bit rate ile çevirilmiş müzikler Dosyalarda sorun yok yani bundan %10000 eminim ki sorun olsa bile ozaman neden ipodda bu sorun hissedilmiyor, anlatmak istedigim o.

Dostum bence de dosyada sorun var. 320kbps müzikler 6-10mb arasıdır genelde.

cevap vermekten yoruldum zaten benim dosyam 10mb, ben diğer boyutları flac formatındakiler için söyledim, bunları flactan çevirdim ve hepsinin flac formatlarıda harddiskimde duruyor, dosya bozuk değil, bu konu hakkında daha cevap vermicem, yazdıklarımı dikkatli okuduktan sonra alıntılayın. hala inanmakta güçlük çeken varsa burda cevap vermesin gelsin izmire burda dinleyerek yorum yapsın,olmazsa bi akg yada audiotechnica gibi bi kulaklık bulup onunla deneyin, çünkü eğer dosya bozuksa benim bütün müziklerim bozuk, hepsinde durum aynı çünkü. artık bu konuyu tartışmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 7 Haziran 2013; 8:56:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Temasek 4.3 RC cikmis suanki temasekin ustune wipe lamadan kurabilirmiyiz ? Bide wolfson la boffella kernel cikmis romun ustundeki kerneli mi kullanayim yoksa bu diger kernelleri mi ?

Wipe gerekmez buyuk ihtimalle. Bir deneyin sorun olursa wipe yaparsınız. Kernel işi biraz deneme yanılma işi. Custom kernelleri deneyin olmazsa romu tekrar kurar kendi kerneli ile kullanırsınız.

Dostum o şekilde flashlayınca dosyalari yine 0/ klasörü icine gecirdi mi

• Ya ben bu omega 5x6 launcheri flashladığımda hep çöküyor telefonu acınca siyah ekran geliyo niye flashlayamıyorum bu 5x6 yı diğerlerindede aynı öyle sadece 5x6da değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnchaineD

Arkadaşlar bir sorunla karşılaştım. Omega v45 i yükledim. Biraz kullandım beğenmedim. Sonra backup ımdan dönmek istedim backupı restore ettim. Telefon açıldı kullandım falan. Sonra whatsapp e girdim. Telefon numaramı doğrulamamı istedi doğruladım. Ama sonra telefon Kendi kendine sürekli reboot etmeye başladı. Samsung gt-i9300 da kalıyor tekrar kapanıyor tekrar yazı geliyor. Cwm yi açmaya çalışıyorum açılıyor. Sonra tekrar gidiyor. Ne yapmak lazım? Bu arada backup Omega V43.3 tü.

Edit: Yazdıktan sonra Odin ile bir şey atmayı deniyim belki düzelir dedim. Bilgisayarda tek cf 6.4 vardı attım. Ve düzeldi :)

Merhaba. Omega v45 i yüklemek istiyorum fakat sen begenmemissin. Olumsuz yanları neler banada soylermisin. Fikir olsun banada boşuna duzenimi bazmayayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcaytc

quote:

Arkadaşlar bir sorunla karşılaştım. Omega v45 i yükledim. Biraz kullandım beğenmedim. Sonra backup ımdan dönmek istedim backupı restore ettim. Telefon açıldı kullandım falan. Sonra whatsapp e girdim. Telefon numaramı doğrulamamı istedi doğruladım. Ama sonra telefon Kendi kendine sürekli reboot etmeye başladı. Samsung gt-i9300 da kalıyor tekrar kapanıyor tekrar yazı geliyor. Cwm yi açmaya çalışıyorum açılıyor. Sonra tekrar gidiyor. Ne yapmak lazım? Bu arada backup Omega V43.3 tü.

Edit: Yazdıktan sonra Odin ile bir şey atmayı deniyim belki düzelir dedim. Bilgisayarda tek cf 6.4 vardı attım. Ve düzeldi :)

Merhaba. Omega v45 i yüklemek istiyorum fakat sen begenmemissin. Olumsuz yanları neler banada soylermisin. Fikir olsun banada boşuna duzenimi bazmayayim.

Dostum 4.2 2 olarak WanamLite v.7.0 tavsiye ederim. Gayet stabil olmuş.

• @dousk teşekkür ederim. Şu an hafıza kartında omega var sadece. Aslında amacım stock sürümü beklemek. Yanlız merak ediyorum ve merak yüzünden de başıma kötü şeyler gelsin istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca.Brasi

quote:

quote:

quote:

Dostum o şekilde flashlayınca dosyalari yine 0/ klasörü icine gecirdi mi

Dosyalari icine gecirmedi ama yine 0 diye klasor acildi

• quote:

@dousk teşekkür ederim. Şu an hafıza kartında omega var sadece. Aslında amacım stock sürümü beklemek. Yanlız merak ediyorum ve merak yüzünden de başıma kötü şeyler gelsin istemiyorum

Yok yaw ne olacak sıradan rom yükleme işlemi wipe leri sağlam yaparsan sıkıntı olmaz. Ben memnundum o romdan ama 4.1.2 deki bazı modlar için geri döndüm

• quote:

quote:

Bu benim yaşadığım büyük ihtimalle anlık bir sorundu yani yüklerken bir sorun oldu herhalde. Onun dışında stabilite akıcılık hiçbir problem yok. Tek sorun türkçe klavyede tahmin yazdıktan 1 sn sonra falan geliyordu. Onun çözümü de s4 klavyesi yüklemek. Onu yükleyince problem kalmıyor.

Batarya konusunda, uyku modunda neredeyse batarya yemiyor ancak normal kullanımda 4.1.2 ye göre batarya daha çabuk bitiyor. %20 daha az gidiyor diyebilirim. Ben ilk birkaç gün diye çok kullanmış da olabilirm. Siz de test ederseniz daha rahat anlayabilirsiniz. Tüm wipe ları yaptıktan sonra downgrade yapsanız da sorun çıkmaz. Backupları da almayı unutmayın.

Yeni gelen özellikler çok güzel kullanış zevkli. Ancak şu aralar batarya önemli olduğu için ve modların azlığı sebebiyle omega 43.5 e döndüm memnun gibiyim ama canım sıkılırsa 4.2.2 lere dönebilirim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnchaineD -- 7 Haziran 2013; 16:49:28 >

• Beyler telefondan s voiceyi sildim silmeden once home tusuyla acma yerini kaldirmadim sildigim icin bidaha ayarlayamiyorum 2 kere basinca siyah ekran geliyo gidiyo nasil kaldirabilirim onu

• S3 cercevesi ne kadar dandik bi malzeme ya bu kadar cabuk cizilen bisey gormedim ben

• Arkadaşlar galaxy s4 klavyesinin s3 den farkı ney daha rahat yazılabiliyorsa geçebilirim de ve apksını nerden bulabilirim, şimdiden teşekkürler

• Oyun datasını micro sd karta taşımak isteyen arkadaşlar folder mount ı kurabilirler.Kullanımı gayet basit bir program.

• quote:

S3 cercevesi ne kadar dandik bi malzeme ya bu kadar cabuk cizilen bisey gormedim ben

Durup dururken çatlıyor, en ufak şeyde boyası atıyor. Ama burası onun yeri değil. Burası içindekiler ve yazılımı ile alakalı yer. Onun yeri ise Ana konu.

S4 klavyesini xda'da tema bölümünde bulabilirsiniz. Ingilizce bilmenize de gerek yok. ama ben Mote 2 klavyesini tavsiye ederim. Hem S3 klavyesi gibi duruyor hem de üstte rakamlar var.

• 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.