Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Bir arkadaşımda iPhone 4s var Jb li. Sayfa değiştirdikçe simgeler hareket ediyordu bizim telefonlar içinde var mı böyle bi uygulama ?

Launcher kullanabilirsiniz.

Nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

Bir arkadaşımda iPhone 4s var Jb li. Sayfa değiştirdikçe simgeler hareket ediyordu bizim telefonlar içinde var mı böyle bi uygulama ?

Launcher kullanabilirsiniz.

Nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Google Playe Launcher yazıp beğendiğinizi indirin.
    En çok kullanılanlar
    Nova Launcher
    Go Launcher Ex(Bu baya kapsamlı kendi mesaj muzik hava durumu klavye gibi bir suru uygulama kapsiyo)
    Adw launcher
    Apex Launcher böyle uzar gider keyfinize göre indirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben orjinal görünümde sadece ikonların hareket etmesini istiyorum hangisiyle yapabilirim bunu en kısa yoldan ?
  • quote:

Ben orjinal görünümde sadece ikonların hareket etmesini istiyorum hangisiyle yapabilirim bunu en kısa yoldan ?

Nova launchere bir göz atın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Ben orjinal görünümde sadece ikonların hareket etmesini istiyorum hangisiyle yapabilirim bunu en kısa yoldan ?

Nova launchere bir göz atın derim.

Görüntü tamamen değişiyor ya hocam. Bi çözemedim çok karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

quote:

Bugün vodafone ile 5-6MB/s download hızı gördüm. 2.5 saniyede Youtube'u indirdi, 4 saniyede Vine'ı güncelledi(17.7MB). Pil de 2.3dk'da %1 gidiyordu tabii. İşim bitince 2G'e aldım, bir sorun kalmadı. Fast Dormancy bu işe yarıyor. Yani kablosuz Wifi ve mobil veri bağlantılarına abanıyor ve bu sayede daha yüksek hız ve verime ulaşılabiliyor. Tabii bunun yan etkisi yüksek pil tüketimi ve az çeken, çekmeyen yerlerde pilin sürekli full parlaklıktaymış gibi azalması olarak gösterilebilir. Yine de doğru şekilde kullanıldığında işe yarar bir şey.

Dikkat ettim de dün akşam 5–6 mb hız elde ettiğini söylemişsin. Telefonun mobil veri olarak elde edeceği maksimum hız teorik olarak 21mbps(2,6 mb) ken 5 mb elde edilmesi garibime gitti.

Işin teorik kısmı o şekilde de ben de gördüğümü yazıyorum. Yoksa ben de pek anlam veremiyorum o hızlara. Millet 4G ile o kadar alamıyor. Ya gecikme var da 1-2MB ile çekip onu onaylayamadı birden onaylandı ya da gerçekten o hızlara çıktı ama gecikme olması daha muhtemel geliyor.

Dynamic FSync sistemdeki cluster'ları yöneten ve okuma-yazma işlemlerini yöneten ayrıca güvenliği de arttıran bir sistem. Ekran açıkken çalışan ve I/O performansını etkileyen bir özellik.

• Özür dilerim ama ilk sayfayı okumadan soracağım Eğer öyleyse okurum tabii 4.2.2 s4'deki yazılımsal özellikleri barındıran sürüm mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

JB'den sonra yüklenen activator, zephyr gibi tweakler bize de gelse keşke. Programlarla yapılıyor o dediğin ve gerçekten güzel geçiş efektleri var.

Zephyrin yaptiklarini yapan 1-2 muadil program var androidde, ama zephyr kadar tatli degiller. Activator u bende ariyorum, keske androiddede olsa, ama her sistemin iyi kotu yani var, ios tada bu kadar ozellestirme ve secenek yok, androidde her ihtiyaca uygulama var ama iosta her ihtiyaca uygulama yok, kurumsal uygulamalar iosta daha zengin ama gelistirici uygulamasinda android cok iyi(o yuzden milletin kredi kartlari calinip duruyo zaten). Bu arada activator un gorevini yapan bi uygulama varsa arkadaslar soyleyebilirmi?

Yanlış hatırlamıyorsam activator parmak hareketlerine komut atadığımız programdı galiba. Daha önce önerdiğim Gmd gesture control ü tekrar öneriyorum.

yok o değil, gmd zephyrin muadili, activator cok başka bişey. anlatınca olmuyo ama kullandıkça mükemmel ve olmazsa olmaz bişey olduğu anlaşılıyo, her tuşa belli basma biçimleriyle istediğiniz komutu verdirebiliyosunuz, örneğin ben müzik için kullanıyodum, şöyle ayarlamıştım: ses açma tuşuna basılı tutunca ileri müzik al, geri tuşuna basılı tutunca geri müziğe al, kilite basılı tutunca müziği başlat, home a basılı tutunca müziği durdur. ipodu hiç elime almadan müziği kontrol edebiliyodum cebimdeyken, ben sadece müzik için kullanıyodum ama istediğiniz komutu atayabiliyodunuz, ayrıca sadece basılı tutma değil 2 kere basma 3 kere basmada yapabiliyordunuz, hatta aynı tuşa 2-3 farklı komut verebiliyodunuz, süper bi program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 0:16:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yaklaşık yarım saat müzik testi yaptım biraz önce, ios 4 ün ekolayzırı çok kötüydü, bassı arttır diyince tizi çok kısıyodu, falan filan, biraz önce ipoda ios 6 kurdum(ipad minide müzik dinlememiştim) ekolayzırları baya düzeltmişler, 3 farklı müzik türünü(slow, hip hop, rock(evanescence)) S3 ve ipod arasında karşılaştırdım, üzülerek söylemeliyim ki ipod ciddi anlamda daha iyi, ikisinide aynı ses yüksekliğinde denedim, S3 te poweramp kullanıyorum(en tatminkar sesi bunla almıştım), ve bu fark düzeltilcek bişey değil, tamamen ses çipiyle ilgili, S3 belli bi ses seviyesinden sonra sesi çatlatıyo ve tizle bass birbirine karışıyo, ama ipodda her ses doygun ve ayrıcalıklı şekilde veriliyo, perseus kernel kullanıyorum S3 te. bu arada "herkesin zevki farklı" diye düşünenler olabilir ancak övünmek gibi olmasın ama sesten çok iyi anlarım, 9-10 yıllık bi dansçılığım var ve piyasanın en iyi kulaklıklarından birine sahibim. apple gerçekten bu ses işini çok iyi yapıyo, heleki kuzenimin macbook prosunda bi müzik dinlemiştim ve inanamamıştım, bir ses bu kadar yüksek ve temiz olamaz, hayatımda öyle bi ses duymamıştım, inanılmazdı. neyse biraz uzattım, iyi akşamlar dostlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 0:19:45 >

• quote:

arkadaşlar yaklaşık yarım saat müzik testi yaptım biraz önce, ios 4 ün ekolayzırı çok kötüydü, bassı arttır diyince tizi çok kısıyodu, falan filan, biraz önce ipoda ios 6 kurdum(ipad minide müzik dinlememiştim) ekolayzırları baya düzeltmişler, 3 farklı müzik türünü(slow, hip hop, rock(evanescence)) S3 ve ipod arasında karşılaştırdım, üzülerek söylemeliyim ki ipod ciddi anlamda daha iyi, ikisinide aynı ses yüksekliğinde denedim, S3 te poweramp kullanıyorum(en tatminkar sesi bunla almıştım), ve bu fark düzeltilcek bişey değil, tamamen ses çipiyle ilgili, S3 belli bi ses seviyesinden sonra sesi çatlatıyo ve tizle bass birbirine karışıyo, ama ipodda her ses doygun ve ayrıcalıklı şekilde veriliyo, perseus kernel kullanıyorum S3 te. bu arada "herkesin zevki farklı" diye düşünenler olabilir ancak övünmek gibi olmasın ama sesten çok iyi anlarım, 9-10 yıllık bi dansçılığım var ve piyasanın en iyi kulaklıklarından birine sahibim. apple gerçekten bu ses işini çok iyi yapıyo, heleki kuzenimin macbook prosunda bi müzik dinlemiştim ve inanamamıştım, bir ses bu kadar yüksek ve temiz olamaz, hayatımda öyle bi ses duymamıştım, inanılmazdı. neyse biraz uzattım, iyi akşamlar dostlarım

S3 un ses chipi ipod undan daha iyide o ses chipini kullanamiyor cok fazla. Perseusun ne hale soktugunu bilmiyorum ama s3 un poweramp le kalitesi gayet guzel ses temizligi ve her tiniyi vermesi cok iyi ama sesi yuksek degil dedigim gibi perseusun ne hale soktugunu bilmiyorum ama stock muzikcalar cok kotu onu soyleyebilirim ses chipini cope atmak nasil olur onu gostermek icin yapilmis direk

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

arkadaşlar yaklaşık yarım saat müzik testi yaptım biraz önce, ios 4 ün ekolayzırı çok kötüydü, bassı arttır diyince tizi çok kısıyodu, falan filan, biraz önce ipoda ios 6 kurdum(ipad minide müzik dinlememiştim) ekolayzırları baya düzeltmişler, 3 farklı müzik türünü(slow, hip hop, rock(evanescence)) S3 ve ipod arasında karşılaştırdım, üzülerek söylemeliyim ki ipod ciddi anlamda daha iyi, ikisinide aynı ses yüksekliğinde denedim, S3 te poweramp kullanıyorum(en tatminkar sesi bunla almıştım), ve bu fark düzeltilcek bişey değil, tamamen ses çipiyle ilgili, S3 belli bi ses seviyesinden sonra sesi çatlatıyo ve tizle bass birbirine karışıyo, ama ipodda her ses doygun ve ayrıcalıklı şekilde veriliyo, perseus kernel kullanıyorum S3 te. bu arada "herkesin zevki farklı" diye düşünenler olabilir ancak övünmek gibi olmasın ama sesten çok iyi anlarım, 9-10 yıllık bi dansçılığım var ve piyasanın en iyi kulaklıklarından birine sahibim. apple gerçekten bu ses işini çok iyi yapıyo, heleki kuzenimin macbook prosunda bi müzik dinlemiştim ve inanamamıştım, bir ses bu kadar yüksek ve temiz olamaz, hayatımda öyle bi ses duymamıştım, inanılmazdı. neyse biraz uzattım, iyi akşamlar dostlarım

S3 un ses chipi ipod undan daha iyide o ses chipini kullanamiyor cok fazla. Perseusun ne hale soktugunu bilmiyorum ama s3 un poweramp le kalitesi gayet guzel ses temizligi ve her tiniyi vermesi cok iyi ama sesi yuksek degil dedigim gibi perseusun ne hale soktugunu bilmiyorum ama stock muzikcalar cok kotu onu soyleyebilirim ses chipini cope atmak nasil olur onu gostermek icin yapilmis direk

ben perseus ta ekolayzırı kapattım, sadece dB arttırmak için ayar yaptım, ekolayzır poweramptan yapılı, o şekilde daha temiz ses aldım, yani seninkiyle benimkinin tek farkı ses yüksekliği. ama 2 yıl önceki bi cihazın S3 ten çok daha iyi ses vermesi S3 için çok kötü, gerçi dediğim gibi ios 4 varken ses böyle değildi, ios 6 ile çağ atlamış ses. 5-6 aydır ipod çekmecede çürümeyi bekliyodu, şimdi kurtarıcım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 0:28:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

ben perseus ta ekolayzırı kapattım, sadece dB arttırmak için ayar yaptım, ekolayzır poweramptan yapılı, o şekilde daha temiz ses aldım, yani seninkiyle benimkinin tek farkı ses yüksekliği. ama 2 yıl önceki bi cihazın S3 ten çok daha iyi ses vermesi S3 için çok kötü, gerçi dediğim gibi ios 4 varken ses böyle değildi, ios 6 ile çağ atlamış ses. 5-6 aydır ipod çekmecede çürümeyi bekliyodu, şimdi kurtarıcım oldu

Iste samsungun klasik hali piyasanin en iyi donanimini koy yazilimda yenilikci fikirleride koy ama duzgun bir sekilde yazama. S3 un ses chipi s4 ten sonra piyasanin en iyisi ama ikiside ozellikle kendi muzik calarinda kotu. Poweramp toparliyor ama halen kendi yazilimi bozuk oldugu icin tam hakkini vermiyor. Bu arada perseus bozuyor olabilir cunku olay ekolayzir ayarindan degil ses chipinin sesi yorumlamasindan kaynakli buda ses chipinin yazilimyla ilgili poweramp te stock muzikcalarin eksiklerini ekolayzirla kapatmiyor kendisi ses chipinj daha iyi kullanip sesi daha iyi yorumlayabiliyor.

Iphone yada ipodlarda apple yazilim konusunu yapiyor ses karti wolfson kadar iyi olmasada max kullanmaya calisiyorlar samsung ise al ben herseyi koydum eksiklerinj sen tamamla mantiginda.

• s tweaks ayarlarında ekolayzırı kapatınca en yüksek seste bile cızırtı olmuyor. Ayrıca 3d effect de sese can katıyor resmen.

• @yclycl geçen günlerde burda birisi s3 ile iPhone u kıyaslandığı için itin gözüne sokup cikartmistin. Şimdi aynı şeyi daha abartarak sen yapıyorsun. Yapmalıyım bunu. Ayrıca saçma sapan kelime kullanisin insanı sinir ediyor. Bilgi paylaşmak güzel ama kelimelerinin sonuna r harfi koyarsan daha güzel olacak. Elestirilerimi olgunluk ile karsilayacagini umarım. Sevgiler.

• Modsuz olmaz. Ses bozulur. Sos seste bile bozulma neredeyse olmuyor. Bir de kullanılan ses dosyasına da bağlı. Ama iOS 6 kurulu 3Gs ve iP5'ten daha kaliteli ve yüksek ses alıyorum. Kulaklık olarak da cihazın yanında geleni kullanıyorum. EQ ayarını STweaks' ten yapın. Cızırtı ve bozulmayı ciddi şekilde önlüyor. Uygulama gibi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 6 Haziran 2013; 7:02:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Özür dilerim ama ilk sayfayı okumadan soracağım Eğer öyleyse okurum tabii 4.2.2 s4'deki yazılımsal özellikleri barındıran sürüm mü?

eğer sızıntı 4.2.2 sürümünü soruyorsanız değil S4'teki uygulamalar yok hocam ancak bazı şeyler S4'teki gibi olmuş mesela ayarlar menüsü sekmeli yapmışlar bir kaç daha bir şey var, ve bence performansı oldukça iyi çok memnundum güzel modları falanda vardı , Wanamlite 7 kullanıyordum ama bazı uygulamarda sıkınıtı olduğu için 4.1.2 sürümüne geri dönmek zorunda kaldım yoksa benim telefonun en beğendiği yazılımdı 4.2.2 çok stabil ve hızlıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcaytc

@yclycl geçen günlerde burda birisi s3 ile iPhone u kıyaslandığı için itin gözüne sokup cikartmistin. Şimdi aynı şeyi daha abartarak sen yapıyorsun. Yapmalıyım bunu. Ayrıca saçma sapan kelime kullanisin insanı sinir ediyor. Bilgi paylaşmak güzel ama kelimelerinin sonuna r harfi koyarsan daha güzel olacak. Elestirilerimi olgunluk ile karsilayacagini umarım. Sevgiler.

haklisin kardeşim.ama ben onlarin niyetinde degilim, onlar S3 u kotuleme derdindeler, ben karsilastirma yolu ile bilgi verme derdindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 9:24:07 >
  • quote:

Modsuz olmaz. Ses bozulur. Sos seste bile bozulma neredeyse olmuyor. Bir de kullanılan ses dosyasına da bağlı. Ama iOS 6 kurulu 3Gs ve iP5'ten daha kaliteli ve yüksek ses alıyorum. Kulaklık olarak da cihazın yanında geleni kullanıyorum. EQ ayarını STweaks' ten yapın. Cızırtı ve bozulmayı ciddi şekilde önlüyor. Uygulama gibi olmuyor.

bozulmuyor gibi geliyor ama yanyana dinleyince fark anlaşılıyor. ben megabassbeatslede denedim ama megabassbeatsin tek farkı ekolayzırı stock müzik çalarda daha ayrıntılı yapabilmesi ve sesi bi nebze yükseltmesi, poweramptan hiç bi farkını görmedim. ben hepsini denedim, powerampı kapayıp stweakstende ayar yaptım ama ipod her türlü daha iyi ses verdi. bide şu var, sen sanırım hem mbb hemde stweaksten eq yapıyorsun, o şekilde ses baya dıp tas ediyor, ses çok kaliteli gibi geliyor ama bu sesler insanın kulağını yorar ve sesi bi nebze bozar, ama R&B tarzı çaldığı için kulağa hoş gelir, ama doğru ses değil(beats kulakliklarda dünyayi böyle kandirirlar). bi Akg yada Audiotechnica ile dinlesen farkı çok rahat anlarsın.
    edit: yinede eve gittigimde mbb ve perseus ile ile deniyim, son durumu söylerim.
    Edit 2: bide stock muzik calarin biraz uyumsuzlugu var, simple m3 ten indirdigim muzikleri calmiyor ama poweramp caliyor, o yuzden poweramp kullaniyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 12:39:11 >

• Evet hayirlisiyla son yorumlarimi söylüyorum. DIKKAT: karsilastirma degil, bilgi verme yazisidir! her sekilde denedim, poweramp, poweramp+perseus,mbb, mbb+perseus diye. Şunu söylemeliyim Göksel' in dedigi gibi mbb gayet iyi bi mod(ben onceden eski surumu kurmustum, o yuzden onceden memnun kalmamistim), poweramptan daha iyi ses veriyo ama dedigim gibi stock muzik calar simple mp3 ten indirilen muzikleri oynatmiyor. Neyse, S3 te en temiz ve iyi sesi sadece perseussuz(perseus eq su kapali) mbb ile aldim, işin icine perseus eq suda girince eq 2 kat abartiliyo ve ses bozunuyo. Bugunku testi ayni yukseklikte ses ve eq da ayni muzikte(evanessence my immortal band versiyonu-flac'tan çevirdim) denedim, ozellikle muzigin 3.dk sinda muthis bi patlama var ve orda durumun kalitesini anliyorsunuz, ve devaminda 4-5 ensturman caliyor falan filan. Genel yorumum şu: S3 te bass ve tizler gayet iyi, ama ne yazikki midler icin ayni seyi soyleyemicem, bi ara eq da midlere abandim ama yinede istedigim midi yakalayamadim(sanki telefon vermek istemedi), öyleki bol ensturmanli bi sahnede sanatcinin sesi iyi secilemiyor yada bateriler istedigim sesi vermiyor, ama ipodda bütün sesler seçiliyor ve patlama yerinde S3 te duyamadigim bateri sesi ipodda kulagimin dibinde patliyor(bu cok sasirtti,cunku S3 te cidden bu bateri sesi duyulmuyor). Yani S3 un midler disinda bi skintisi yok nerdeyse. Ama şunu söyliyim eğer temiz kaliteli ve bassli ses istiyorsaniz en iyi kombinasyon perseusta dB ayari+mbb eq. Eger "yok haci ben vokal dinlemem, bass uçsun gitar kaçsin" diyorsaniz perseus eq+mbb eq. Ama eger simple mp3 kullaniyorsaniz tek çare poweramp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 13:56:47 >

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.