Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaliteli dosya ve düzgün ayarlarla gayet güzel. Son seste bile o saçma sapan titreme, cızırtı olmuyor. Pc'de 1080p klip olarak dinliyorum, 7.1 en kötü 5.1 olarak geliyor. Normal mp3 dosyalarındaki sesler 360-480p olur ve 2.1 düşük bitrateli kalitesiz kayıt vardır. ama 1080p'de öyle olmuyor. Acid veya Pure Studio ile dene. WonderShare ile mp3'e dönüştürüp telefona atıyorum. O zaman cızırtı veya bozulma olmuyor ama youtube'dan 480p(HD OFF) veya başka bir yerden mp3 açarsam ses, dosyadan dolayı kötü. Ama dediğim gibi kaliteli kayıtlarda bozulma, dengesizlik olmuyor. MBB basit birkaç ayar yapıyor. Ama ya çok derin ya da çok tiz ses veriyor. O da kötü oluyor. Pure Studio kullanıyorum şimdi ve son seste bile cızırtı olmuyor, ani dalgalanmalar yok. Belki kullandığın ayarlardan veya dosyadandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Kaliteli dosya ve düzgün ayarlarla gayet güzel. Son seste bile o saçma sapan titreme, cızırtı olmuyor. Pc'de 1080p klip olarak dinliyorum, 7.1 en kötü 5.1 olarak geliyor. Normal mp3 dosyalarındaki sesler 360-480p olur ve 2.1 düşük bitrateli kalitesiz kayıt vardır. ama 1080p'de öyle olmuyor. Acid veya Pure Studio ile dene. WonderShare ile mp3'e dönüştürüp telefona atıyorum. O zaman cızırtı veya bozulma olmuyor ama youtube'dan 480p(HD OFF) veya başka bir yerden mp3 açarsam ses, dosyadan dolayı kötü. Ama dediğim gibi kaliteli kayıtlarda bozulma, dengesizlik olmuyor. MBB basit birkaç ayar yapıyor. Ama ya çok derin ya da çok tiz ses veriyor. O da kötü oluyor. Pure Studio kullanıyorum şimdi ve son seste bile cızırtı olmuyor, ani dalgalanmalar yok. Belki kullandığın ayarlardan veya dosyadandır.

bütün müziklerim flac tan çevirme.
    edit: pure studio nun linkini atar mısın bide onla deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 14:44:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orientem

25 mayıs resurrection remix 4.0
    http://www.xdafileserver.nl/Files/Developer/westcrip/Resurrection%20Remix/Galaxy%20S%20III-I9300/rr_i9300_Resurrection_Remix_V4.0.0_May-25-13.zip

Hacım bu nedir? (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evanescence my immortal da denedim. pc'de de, telefonda da(hem kulaklık hem hoparlör) 3.dakikada dediğin gibi bir sorun var. Ama bu ne hikmetse benim dinlediğim müziklerde olmuyor. Eminem, Lil Wayne, Inna, DEV, JLo,Pitbull, DrDre, Nicki Minaj gibi müzisyenlerde sorun yok. Özellikle yüksek kaliteli kayıtlarda dediğin sorun yok denecek seviyede. Ben dosyadan kaynaklandığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

quote:

http://www.xdafileserver.nl/Files/Developer/westcrip/Resurrection%20Remix/Galaxy%20S%20III-I9300/rr_i9300_Resurrection_Remix_V4.0.0_May-25-13.zip

Hacım bu nedir? (:

4.2.2 türk yapımı bi rom aosp-aokp karışımı artık geliştirilmiyor diye biliyodum sitesinden buldum paylaşıyım dedim daha kurmadım , seveni vardı ama mesaj arada kaynamış sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 6 Haziran 2013; 14:52:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

evanescence my immortal da denedim. pc'de de, telefonda da(hem kulaklık hem hoparlör) 3.dakikada dediğin gibi bir sorun var. Ama bu ne hikmetse benim dinlediğim müziklerde olmuyor. Eminem, Lil Wayne, Inna, DEV, JLo,Pitbull, DrDre, Nicki Minaj gibi müzisyenlerde sorun yok. Özellikle yüksek kaliteli kayıtlarda dediğin sorun yok denecek seviyede. Ben dosyadan kaynaklandığını düşünüyorum.

Yok haci dosyada sorun yok :D diyorum ya bütün muziklerim flactan cevirme, min 15-16mb bu formattaki muzikler, hatta metallicaninkiler 35-40mb, ve bütün muziklerim flactan(muzigin ilk kayit edildigi saf ses formati) 320kbps bit rate ile çevirilmiş müzikler Dosyalarda sorun yok yani bundan %10000 eminim ki sorun olsa bile ozaman neden ipodda bu sorun hissedilmiyor, anlatmak istedigim o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 15:22:41 >

• quote:

quote:

quote:

Hacım bu nedir? (:

4.2.2 türk yapımı bi rom aosp-aokp karışımı artık geliştirilmiyor diye biliyodum sitesinden buldum paylaşıyım dedim daha kurmadım , seveni vardı ama mesaj arada kaynamış sanki

Amacım zaten hem o arada kaynamışlığı düzeltmek hemde rom hakkında bilgi almaktı. Aosp şekli ise ben almayayım, alana da mani olmayayım (:
    Yıldızımız bir türlü barışmadı aosp aokp romlarla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hacım bu nedir? (:

Amacım zaten hem o arada kaynamışlığı düzeltmek hemde rom hakkında bilgi almaktı. Aosp şekli ise ben almayayım, alana da mani olmayayım (:
    Yıldızımız bir türlü barışmadı aosp aokp romlarla...

Samsung tabanlılar bazen adamı delirtiyor o ara iyi geliyor aosp romlar

• Dediğin gibiyse EQ ayarında hata vardır. Çünkü benim dinlediğim müziklerde bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Evet hayirlisiyla son yorumlarimi söylüyorum. DIKKAT: karsilastirma degil, bilgi verme yazisidir! her sekilde denedim, poweramp, poweramp+perseus,mbb, mbb+perseus diye. Şunu söylemeliyim Göksel' in dedigi gibi mbb gayet iyi bi mod(ben onceden eski surumu kurmustum, o yuzden onceden memnun kalmamistim), poweramptan daha iyi ses veriyo ama dedigim gibi stock muzik calar simple mp3 ten indirilen muzikleri oynatmiyor. Neyse, S3 te en temiz ve iyi sesi sadece perseussuz(perseus eq su kapali) mbb ile aldim, işin icine perseus eq suda girince eq 2 kat abartiliyo ve ses bozunuyo. Bugunku testi ayni yukseklikte ses ve eq da ayni muzikte(evanessence my immortal band versiyonu-flac'tan çevirdim) denedim, ozellikle muzigin 3.dk sinda muthis bi patlama var ve orda durumun kalitesini anliyorsunuz, ve devaminda 4-5 ensturman caliyor falan filan. Genel yorumum şu: S3 te bass ve tizler gayet iyi, ama ne yazikki midler icin ayni seyi soyleyemicem, bi ara eq da midlere abandim ama yinede istedigim midi yakalayamadim(sanki telefon vermek istemedi), öyleki bol ensturmanli bi sahnede sanatcinin sesi iyi secilemiyor yada bateriler istedigim sesi vermiyor, ama ipodda bütün sesler seçiliyor ve patlama yerinde S3 te duyamadigim bateri sesi ipodda kulagimin dibinde patliyor(bu cok sasirtti,cunku S3 te cidden bu bateri sesi duyulmuyor). Yani S3 un midler disinda bi skintisi yok nerdeyse. Ama şunu söyliyim eğer temiz kaliteli ve bassli ses istiyorsaniz en iyi kombinasyon perseusta dB ayari+mbb eq. Eger "yok haci ben vokal dinlemem, bass uçsun gitar kaçsin" diyorsaniz perseus eq+mbb eq. Ama eger simple mp3 kullaniyorsaniz tek çare poweramp

mp3 te dinledim gerçekten bateri sesi yoktu fakat hemen merak edip torrentten flac indirdim ve bateri sesi gayet belirgindi.(player proda dinledim poweramp kuramıyorum maalesef)Goggy max kernelde gelen goggy max ekolayzırı açıktı.Tiz fazla sanki ekolayzırda, fakat enstrüman eksikliği hissetmedim.Deneyip yorumlarını iletirsen sevinirim.

• @Firaristt dedigim gibi ayni eq larda kullandım, hatta S3 teki midi duzeltmek icin midi kademe kademe arttirdim ama yinede olmadi.
    @bingbang player proda powerampin muadili, pek farki yok, bateri sesinin belirgin olmasi demek cok iyi anlamina gelmez, bateri bid bidde eder zıbadan zıbadanda eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Haziran 2013; 16:19:24 >
  • herkese iyi günler dilerim son çıkan 4.1.2 Türkiye sürümlü (I9300XXEMD3) , 3minit framework ile uyumlu olan custom rom var mı ? Pardus HD romun son çıkanında Türkiye sürümünün son çıkanı var fakat 3minit framework ile uyumlu değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 6 Haziran 2013; 16:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

herkese iyi günler dilerim son çıkan 4.1.2 Türkiye sürümlü (I9300XXEMD3) , 3minit framework ile uyumlu olan custom rom var mı ? Pardus HD romun son çıkanında Türkiye sürümünün son çıkanı var fakat 3minit framework ile uyumlu değil .

omega 43.5

• quote:

quote:

herkese iyi günler dilerim son çıkan 4.1.2 Türkiye sürümlü (I9300XXEMD3) , 3minit framework ile uyumlu olan custom rom var mı ? Pardus HD romun son çıkanında Türkiye sürümünün son çıkanı var fakat 3minit framework ile uyumlu değil .

omega 43.5

Teşekkür ederim hocam onun konusuna bakmıştım yanında şöyle bir ibare olduğu için indirmemiştim , heralde tarih eski kalmış Based on firmware XXEMD3 Android 4.1.2 (Date: 23/04/2013) şimdi indireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 6 Haziran 2013; 16:34:02 >

• quote:

quote:

quote:

omega 43.5

Teşekkür ederim hocam onun konusuna bakmıştım yanında şöyle bir ibare olduğu için indirmemiştim , heralde tarih eski kalmış Based on firmware XXEMD3 Android 4.1.2 (Date: 23/04/2013) şimdi indireceğim.

Türkiye romu üzerine mi kurulu bilmiyorum, MD3 tabanlı rom sorduğun için onu önerdim

• Resurrection remixdeyim şuan üzerine gazirom tema kurdum beğendim diyebilirim denemekte fayda var
     ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

Tablet ui
     ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 6 Haziran 2013; 19:39:58 >

• Hocam ses olayına ben de takık bir insanım bende de Monster DNA var iOS 6 ile akşam karşılaştırıcam sizin için, ama pure audio modunu bir deneyin isterseniz baya fark yaratıyor imperium md3 tabanlı romda default olarak geliyor bu mod.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmarFar

Hocam ses olayına ben de takık bir insanım bende de Monster DNA var iOS 6 ile akşam karşılaştırıcam sizin için, ama pure audio modunu bir deneyin isterseniz baya fark yaratıyor imperium md3 tabanlı romda default olarak geliyor bu mod.

http://mobile.dudamobile.com/site/galaxyyoungdev?url=http%3A%2F%2Fgalaxyyoungdev.blogspot.com%2F2013%2F05%2FPureAudio-Engine-Galaxy-Y.html%3Fm%3D1#2761

• Temasek 4.3 RC cikmis suanki temasekin ustune wipe lamadan kurabilirmiyiz ? Bide wolfson la boffella kernel cikmis romun ustundeki kerneli mi kullanayim yoksa bu diger kernelleri mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

Temasek 4.3 RC cikmis suanki temasekin ustune wipe lamadan kurabilirmiyiz ? Bide wolfson la boffella kernel cikmis romun ustundeki kerneli mi kullanayim yoksa bu diger kernelleri mi ?

Wipe gerekmez buyuk ihtimalle. Bir deneyin sorun olursa wipe yaparsınız. Kernel işi biraz deneme yanılma işi. Custom kernelleri deneyin olmazsa romu tekrar kurar kendi kerneli ile kullanırsınız.

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.