Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün sammobile'dan Türkiye 4.1.2ROM'unu indirdim ve kurdum. Saatte % 2 yiyor beklerken. Çok değil mi?

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    3G bağlantısı varsa normaldir. 2G'de kullanın, 3G'e gerektiğinde geçin. Yüksek frekansta bağlantı kurulduğu için daha fazla güç harcar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt
    Edit2: Şarj sorunu olanlar hazırladığım perseus kernel profilini denesinler. Önceki profili birazcık güncelledim. Şarj için bir iki şey yaptım. Profile Buradan Ulaşabilirsiniz

Bu son verdiğin profili denemek istiyorum fakat bunu shell dll dosyasına nasıl çevireceğim?
  • arkadaşlar son zamanlarda telefonda bir sorun belirdi. Ses açık olmasına rağmen birisi aradığı zaman bazen sesli bir şekilde çalmıyo telefon titreşimde kalıyo . üst üste iki arama geliyo bazen birinde çalmıyo birinde çalmıyo telefona hiç dokunmamama rağmen . neden olur ?? orijinal 4.1.2 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

quote:

Edit2: Şarj sorunu olanlar hazırladığım perseus kernel profilini denesinler. Önceki profili birazcık güncelledim. Şarj için bir iki şey yaptım. Profile Buradan Ulaşabilirsiniz

Bu son verdiğin profili denemek istiyorum fakat bunu shell dll dosyasına nasıl çevireceğim?

Bildiğim kadarıyla çeviremezsiniz.

• dropbox
    Dropbox - Error
    http://db.tt/RQ6XlGEX

Madem birde kamera konusu buyrun Çaylarrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivaldes -- 8 Haziran 2013; 18:49:22 >

• quote:

quote:

quote:

Peki verdigin profili neye cevirip aticam. Duz yazi seklinde kodlar mevcut. Ne dusunuyorsun ustad?

• Su aralar miui v5 kullaniyorum ama kamerasi zayif biraz.4.1.1 kamerasi var.Acaba hyperx camera buna modlanir mi ? Pc ye her an ulasamiyorum.Imkanim olsa kendim deneyecegim ama :( yardim ederseniz sevinirim.

• Beyler 4.2.2 De usb hata ayıklama nerde a cab a?

• S3 alarak araniza katildim. Acaba 4.2.2 ne zaman çıkacak? S4 teması ile mi gelecek? S4 temalı bir custom rom var mi? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbullu Einstein -- 9 Haziran 2013; 9:25:05 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki verdigin profili neye cevirip aticam. Duz yazi seklinde kodlar mevcut. Ne dusunuyorsun ustad?

Telefondan girip indirin veya kodları bir text editor ile kopyalayıp uzantısını .profile yapabilirsiniz. Data/.Perseus içerisine atacaksınız.

S4 teması ile olmayacak. S4 temalı romlar mevcut. 4.2.2 haziran-temmuz gibi (yani bu ayın sonuna doğru) bekleniyor. Ama resmi bir tarih yok. Büyük ihtimalle Apple tanıtımından sonra yayınlanacak.

• Omega v45 yukledim. Ayarlar altinda usb hata ayiklamayi bulamadim. Bu rom icin custom kernel destegi varmi? Sesi arttirmak icin ses modu varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcaytc

Omega v45 yukledim. Ayarlar altinda usb hata ayiklamayi bulamadim. Bu rom icin custom kernel destegi varmi? Sesi arttirmak icin ses modu varmi?

4.2.x Samsung sürümlerinde Custom Kernel desteği yok. Resmi sürüm olmadığı için yayınlanmadı. Geliştirici seçeneklerini açmanız lazım. Cihaz Hakkında-Yapım Numarası kısmına gelip birkaç kez dokunun (sürüm numarasına birkaç kez dokunup animasyonu açar gibi) geliştirici seçenekleri aktif hale gelecektir.

• Merhaba arkadaşlar,
    Microsoft exchange mail adresimle WiFi üzerinden alabildiğim mailleri 3G üzerinden alamıyorum. Nasıl bir ayar yaptım ki böyle oldu?
    Çok acil yardıma ihtiyacım var

• arkadaşlar son zamanlarda telefonda bir sorun belirdi. Ses açık olmasına rağmen birisi aradığı zaman bazen sesli bir şekilde çalmıyo telefon titreşimde kalıyo . üst üste iki arama geliyo bazen birinde çalmıyo birinde çalmıyo telefona hiç dokunmamama rağmen . neden olur ?? orijinal 4.1.2 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksaltanfb

arkadaşlar son zamanlarda telefonda bir sorun belirdi. Ses açık olmasına rağmen birisi aradığı zaman bazen sesli bir şekilde çalmıyo telefon titreşimde kalıyo . üst üste iki arama geliyo bazen birinde çalmıyo birinde çalmıyo telefona hiç dokunmamama rağmen . neden olur ?? orijinal 4.1.2 kullanıyorum

yani bir sürü neden olabilir dostum. örneğin bir programdan bile olabilir. yada arayan kişinin zil sesi ayarlarini kurcalamis olabilirsin bunu deneyerek bulabilirsin. en iyisi bir wipe yapıp tekrar denemek.

• En iyi stock 4.2.2 rom hangisidir omega wlite gibi bi kac tane daha var 4.2.2 rom hangisini onerirsiniz, bu romlar da sizinti surumdeki gibi israil uzantilari varmidir ?, sizinti 4.2.2 yi kurdugumda gec sarj olma sorunu baslamisti kablo degistirip halletmistim acaba yine olurmu gecersem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

En iyi stock 4.2.2 rom hangisidir omega wlite gibi bi kac tane daha var 4.2.2 rom hangisini onerirsiniz, bu romlar da sizinti surumdeki gibi israil uzantilari varmidir ?, sizinti 4.2.2 yi kurdugumda gec sarj olma sorunu baslamisti kablo degistirip halletmistim acaba yine olurmu gecersem ?

wanamlite daha iyi diyorlar. evet israil uzantılı. hayır sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollanda için Yeni Sürüm 4.1.2 Stock Rom Yayınlandı

Base Firmware: I9300XXEME2 (4.1.2)
    Region: Europe
    Country: Netherlands
    Carrier: Unbranded
    Build Date: 16 May 2013
    Modem: CEELL1
    CSC: PHNEME2
    Change List: 1160235

Burdan İndirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

En iyi stock 4.2.2 rom hangisidir omega wlite gibi bi kac tane daha var 4.2.2 rom hangisini onerirsiniz, bu romlar da sizinti surumdeki gibi israil uzantilari varmidir ?, sizinti 4.2.2 yi kurdugumda gec sarj olma sorunu baslamisti kablo degistirip halletmistim acaba yine olurmu gecersem ?

WanamLite v7.0 kullandım gayet güzeldi tavsiye ederim sızıntıda olduğu gibi israil operatörünün eklemeleri yok.

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.