Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Galaxy S4 home widgetını kurmak için link verebilecek var mı? Bir kaç tane dedim flash yaparken hata verdi deneyen olup, link atarsa sevinirim teşekkürler
  • ayar falan yapılmıyor. Ayarlar otomatik olarak yapılıyor zaten. Build.prop'a bakarsanız ses ile ilgili onlarca satır kodun eklendiği görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

ayar falan yapılmıyor. Ayarlar otomatik olarak yapılıyor zaten. Build.prop'a bakarsanız ses ile ilgili onlarca satır kodun eklendiği görebilirsiniz.

Peki ses arttirmak icin boeffalanin uygulamasini mi kullanicagiz ses temiz ama yetersiz geldi bana cevap icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava durumu mu Launcher mı?

Hava Durumu

Diğer modlar

@f@ithline gerek yok. STweaks kullanılabilir. Ekstralar için Boeffla uygulaması da kullanılabilr ama bana kalırsa gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 2 Haziran 2013; 22:11:21 >
  • quote:

Hava durumu mu Launcher mı?

Hava Durumu

Diğer modlar

@f@ithline gerek yok. STweaks kullanılabilir. Ekstralar için Boeffla uygulaması da kullanılabilr ama bana kalırsa gerek yok.

Tesekkurler

• quote:

Dediğim gibi, yayından kaldırıldı. Siz yine de bir araştırın bir yerlerden çıkar.

Beyler bi takin ya

• quote:

Hava durumu mu Launcher mı?

Hava Durumu

Diğer modlar

hocam ama şu an sammobile ın yayınladığı 4.2.2 kurulu, çalışır mı?

• Sixaxis için profil kurulması gerekiyor diye biliyorum.XDA'da bir mod vardı ama adını hatırlamıyorum. Bir ara denemiştim ama oyun kolu kullanmadaki beceriksizliğim nedeniyle vazgeçmiştim.

• quote:

Sixaxis için profil kurulması gerekiyor diye biliyorum.XDA'da bir mod vardı ama adını hatırlamıyorum. Bir ara denemiştim ama oyun kolu kullanmadaki beceriksizliğim nedeniyle vazgeçmiştim.

Profil olusturuyorum ama işlemiyo, yada ben beceremiyorum. Profil olusturup programdan start diyip profili aktif ediyorum, ama calismiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

O zaman siziBu Konuya alalım. O zaman sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 2 Haziran 2013; 22:20:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

O zaman siziBu Konuya alalım. O zaman sorun çıkmaz.

çok teşekkürler

• hocam signature verification failed diyor yav
  • @Firaristt senin profili kurdum iki sorum var, sacma sorular ama merak ettim acikcasi

Profilini kurduktan sonra farkettim ki ekrandaki hersey pastel boyayla cizilmis bi kivama gelmis bunu zevkine gore mi ayarladin yoksa telefonun performansini etkileyen bi olay mi

Birde profili kurduktan sonra sarj adaptoru sarj ederken ciddi sekilde isinmaya basladi 5 dakika sarj ediyorum cayir cayir yanmaya basliyor, forumda gordugum kadariyla birkac gundur sarj etme suresinden yakiniyorsun bunun icin yaptigin ayarla mi ilgili yoksa benim cihazla uyusmadida mi problem cikardi? Endise edilecek bir durum mu sence bu(geceleri sarjda birakiyorum cihazi), eger oyleyse ve senin hizli sarj etmesi icin yaptigin ayarlar ile ilgiliyse onlari geri cekeyim benim icin buyuk bi problem degildi sarj suresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca.Brasi -- 2 Haziran 2013; 22:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca.Brasi

@Firaristt senin profili kurdum iki sorum var, sacma sorular ama merak ettim acikcasi

Profilini kurduktan sonra farkettim ki ekrandaki hersey pastel boyayla cizilmis bi kivama gelmis bunu zevkine gore mi ayarladin yoksa telefonun performansini etkileyen bi olay mi

Birde profili kurduktan sonra sarj adaptoru sarj ederken ciddi sekilde isinmaya basladi 5 dakika sarj ediyorum cayir cayir yanmaya basliyor, forumda gordugum kadariyla birkac gundur sarj etme suresinden yakiniyorsun bunun icin yaptigin ayarla mi ilgili yoksa benim cihazla uyusmadida mi problem cikardi? Endise edilecek bir durum mu sence bu(geceleri sarjda birakiyorum cihazi), eger oyleyse ve senin hizli sarj etmesi icin yaptigin ayarlar ile ilgiliyse onlari geri cekeyim benim icin buyuk bi problem degildi sarj suresi

Panelin beyaz performansini arttirmak icin yapilmis bi ekran ayari, beyazlara bakarsaniz daha beyaz oldugunu gorursunuz, ama bencede kötü, beyazlar beyaz olsun derken diger tum renklerin tonlama ayrintisi kaybolmus ve resmen ekran "ben pentileyim" diye bagiriyo. Ekran ayarlarini default a cevirirseniz duzelir, sarj adaptorunun isinmasi input mA degerinden kaynaklaniyo olabilir, Göksel 1450ye ayarlamis, onu 1000-1200 filan ayarlarsaniz sorun cozulur diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 2 Haziran 2013; 23:12:10 >

• quote:

@Firaristt senin profili kurdum iki sorum var, sacma sorular ama merak ettim acikcasi

Aynı şeyi bende soracaktım. Ekran çözünürlüğü düştü, sanki 256 renk oldu ekran bende :D

• quote:

Ses modu. Acid ve MBB gibi. Daha çok Acid gibi. Zira birkaç modun birleşiminden oluşuyor. En beğendiğim özelliği kalitesiz kayıtlarda bile arkadaki cızırtıyı oldukça azaltması ve asıl sesi, tizi, bassı ön plana çıkarması.

@mali24 şarj için arka plan uygulamalarını kontrol edin. Cihazın düzgün şarj olduğundan emin olun.Bazen yavaş veya dalganıp-kararsız- şarj olması nedeniyle pil normalden hızlı tükenebiliyor.

Pure studio temasek cm 10.1 e yüklenebilirmi

• quote:

Benim telefonun ekranına göre ayarlı. Paneller farklı olduğu için farklı sonuç verebilir. Abb ve Voltajlar gibi.

Şarj için de 1450mA güvenli şarj edilebilecek son sınır. Bir sorun olmaz. Zaten 1A adaptör ile 1.45A alamazsınız.

Pure Studio modu het room ile uyumlu.

• Gittigidiyor-Sahibinden 2A Samsung sarj aleti yokmu ?
  • beyler kimse mi joystickle oyun oynamiyo ya :( bi halledemedim, joystick center lada denedim, program gayet guzel okuyo joystigi, hangi tusa bassam algiliyo, ama calistirdigimda server kurulamadi diyo :(

• Son MD3 Türkiye romunda şarj hızlı mı iniyor bana mı öyle geliyor.En az %10-15 daha hızlı iniyor şarj yahu

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.